Dawid Stachyra
Re: Dawid Stachyra
Link specjalnie dla Torsena
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Lepsza dyspozycja Dawida na wyjazdach moze wieze sie z tym, iz lepiej radzi sobie na torach twardych, niz przyczepnych?
Etam. Już wiele razy się ustosunkowywałem do tego typu "zarzutów".RadeKas pisze:Link specjalnie dla Torsena.
Mówiąc w skrócie, nigdy nie twierdziłem, że obecność kibiców i aplauz to coś, co nie motywuje żużlowców. Nigdy też nie mówiłem, aby nie chodzić na mecze albo nie bić brawa po dobrej akcji.
Ciekawym jedynie skąd taki Dawid wiedziałby, że to "nasi" kibice, gdyby sobie siedzieli gdzieś tam na stadionie, bez szalików, koszulek, nie skandując niczego, a jedynie klaszcząc sobie po biegu 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Z tego, po których biegach by klaskali 
Klaskali, czy w ogóle okazywali entuzjazm. Ja tam się drę non stop, są świadkowie
Klaskali, czy w ogóle okazywali entuzjazm. Ja tam się drę non stop, są świadkowie
http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... &Itemid=54
Ciekawe co na To Jelen
Ja i tak żyję tezą, że wartość zawodnika poznaje się na wyjeździe. Na domowym torze każdy jeździ praktycznie codziennie, choć fajnie jest mieć także komfort dobrej skuteczności w domu, a ja póki co odrabiam wszystko na wyjeździe. - zakończył Dawid Stachyra.
Ciekawe co na To Jelen
Zapewne mysli, ze on dziury wyjazdowe odrabia w domu.
Jeden lubi pomarancze, drugi jak mu skarpety smierdza, ja wole o tyczce skakac w hali, a Rogowska na powietrzu ot i cala filozofia
Jeden lubi pomarancze, drugi jak mu skarpety smierdza, ja wole o tyczce skakac w hali, a Rogowska na powietrzu ot i cala filozofia
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
InDorka pisze:, ja wole o tyczce skakac w hali
To od tego masz swoją ksywkę ?
Bardzo fajny wywiad Dawida, on myslę że z Miśkiem najbardziej by chcieli awansu z całej drużyny. A dla nas to chyba jedyna opcja pozostawienia ich w LBN- szczególnie tego drugiego 
NA ZAWSZE WIERNI !!!
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
Saint pisze:To od tego masz swoją ksywkę ?![]()
![]()
![]()
Nie, mam ja od tego, ze zawsze latam z tyczka w czerwonych koralach
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
http://nicesport.pl/zuzel/124340/jestes ... m-stachyra
oho...
Ja na torze robię to co najlepiej umiem, w tym roku mi to wychodzi, mam nadzieję, że pociągnę jeszcze dobrze play-offy, żeby ta zdobycz punktowa była jeszcze większa, aczkolwiek będę musiał kontrolować punkty, żeby ten KSM nie był za duży, wiadomo jaki regulamin mamy w Polsce, może nie będę się na ten temat wypowiadał, bo szkoda papieru, ale będę musiał kontrolować tą średnią, żeby nie była za wysoka.
oho...
owen1989 pisze:http://nicesport.pl/zuzel/124340/jestesmy-w-tym-sezonie-niespodzianka-in-plus-rozmowa-z-dawidem-stachyraJa na torze robię to co najlepiej umiem, w tym roku mi to wychodzi, mam nadzieję, że pociągnę jeszcze dobrze play-offy, żeby ta zdobycz punktowa była jeszcze większa, aczkolwiek będę musiał kontrolować punkty, żeby ten KSM nie był za duży, wiadomo jaki regulamin mamy w Polsce, może nie będę się na ten temat wypowiadał, bo szkoda papieru, ale będę musiał kontrolować tą średnią, żeby nie była za wysoka.
oho...
No i cały czar prysł. Po chodzić na mecze play-off?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
No jak to po co? A to zawodnicy z Gniezna i Grudziądza nie będą się martwić o zbyt wysoka średnią? Też będą więc wszyscy teraz zaczną jeździć do tyłu. I będzie śmiesznie, bo przecież o to chodzi tym głupkom wymyślającym te durne przepisy 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:No jak to po co? A to zawodnicy z Gniezna i Grudziądza nie będą się martwić o zbyt wysoka średnią? Też będą więc wszyscy teraz zaczną jeździć do tyłu. I będzie śmiesznie, bo przecież o to chodzi tym głupkom wymyślającym te durne przepisy
O co chodzi tym głupkom to sami nie wiedzą, ale żaden z zawodników z Grudziądza i Gniezna nie ma chyba za wysokiej średniej.
Ciekawe, w ktorym meczu Dawid postanowi pozbijac sobie srednia. Po tym jak palnal taka glupote w wywiadzie, moze byc pewien, ze kazdy jego slabszy wystep bedzie przez kibicow odebrany baaaaaaaaardzo zle.
Richie Faulkner:
2. Davey Watt 2,19
3. Peter Ljung 2,19
4. Antonio Lindbaeck 2,16
6. Scott Nicholls 2,05
7. Bjarne Pedersen 2,00
Tak, że jest co zbijać
3. Peter Ljung 2,19
4. Antonio Lindbaeck 2,16
6. Scott Nicholls 2,05
7. Bjarne Pedersen 2,00
Tak, że jest co zbijać
RadeKas pisze:Ciekawe, w ktorym meczu Dawid postanowi pozbijac sobie srednia. Po tym jak palnal taka glupote w wywiadzie, moze byc pewien, ze kazdy jego slabszy wystep bedzie przez kibicow odebrany baaaaaaaaardzo zle.
Do tej pory zbijał na meczach w Lublinie.
Faktycznie slabsze wystepy u siebie moga robic teraz takie wrazenie. Grunt, ze nie zabraly nam zadnych punktow.
Richie Faulkner:
Oby Robert tak nie myslal, On to dopiero ma co 'zbijac'
. Ale ta wypowiedz swiadczy o tym ze niestety w Polsce zuzel schodzi na psy... Aspekt sportowy robi sie mizerny, schodzi na 2 plan 
Wypowiedź Dawida może być pokłosiem tego, że zawodnicy dostali od klubu sygnał dot. zaniechania walki o awans.
klub im zakazal dobrze jezdzic
spoko, ciekawe wlasnie jak tam rozmy Sprawki z miastem i Bogdanka przebiegly.
miedziany pisze:klub im zakazal dobrze jezdzic
Jeśli zawodnikom powiedziano: "róbcie co chcecie, wam awansować nie kazano" to robią. Jedni pojadą na maksa, inni inaczej popracują nad KSM, inni będą konserwować sprzęt z myślą o kolejnym sezonie.
To bylo napisane w kontekscie zartu
Mysle ze jeszcze za wczesnie pisac o tym ze odpuszczamy lige, nie ma ku temu podstaw, poczekajmy na jakas wypwiedz Sprawki. Jakos dluuugo nic nie mowi, wczesniej byly po 2 wywiady na tydzien, teraz chyba wyluzowal 
- niespokojny
- Trener
A po co zbijac KSM, jak pierwsze przymiarki do regulaminu mowia o calkowitym zniesieniu w przyszlym sezonie tego wynalazku?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych