30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Robson
Senior

#201 Postautor: Robson » 24 maja 2004, o 14:46

Gawrzyk pisze:
Robson pisze:Najgorzej GIGI że i "szeryfy" sie w to angażują.... Po prostu za długa przerwa między meczami i już nie bardzo jest o czym pisać....

olaboga. to juz sie odezwac nie mozna nawet .....
oki post nastepny moj dopiero po meczu;]

Akurat Gawrzyk nie piłem do Ciebie.... Ale uderz w stól, a..... :wink:

pahlavi

#202 Postautor: pahlavi » 24 maja 2004, o 16:18

Popieram. Gawrzyk zachowuje się w porządku, niestety w przeciwieństwie do Shacka. Woda sodowa uderza do główki?
Gdybym Cię nie widzial to pomyślałbym, że forum założył zacietrzewiony koleś z kompleksem na tle miejsca zamieszkania, który nie skończył nawet zawodówki. Wstyd.

Gość

#203 Postautor: Gość » 24 maja 2004, o 17:47

Jak sądzicie jakie by było najlepsze zestawienie par na mecz z Gdańskiem ? Moim zdaniem :

9.Śledź
10.Knapp
11.Piszcz
12.Fanków
13.Karlson
14. Jeleniewski
15. ???

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#204 Postautor: GIGI » 24 maja 2004, o 18:12

Hollywood pisze:Jak sądzicie jakie by było najlepsze zestawienie par na mecz z Gdańskiem ? Moim zdaniem :

9.Śledź
10.Knapp
11.Piszcz
12.Fanków
13.Karlson
14. Jeleniewski
15. ???

hmmm , może może , ale ja bym postawił inaczej , i zaryzykowałbym ale nie powiem tego głośno bo mnie ludzie zlinczują na forum , powiem po czwartkowym treningu jak zobaczę co z formą naszych zawodników ;)

Awatar użytkownika
PAJDA

#207 Postautor: PAJDA » 24 maja 2004, o 18:41

dawanie Karlssona z Jeleniewskim moim zdaniem to nie jest dobry pomysl, a to dlatego ze Karlsson nie zabardzo delikatnie mowiac jezdzi para a Jelenowi jednak trzeba pomoc dowiezc chociaz ten punkcik. wiec ja bym raczej widziala tak jak Ru$ku piszesz Åšledzia z Frankiem, ale Karlssona z Knappem no i Piszcza z Jeleniewskim.

Co Wy o tym sadzicie?

Shack
Administrator

#208 Postautor: Shack » 24 maja 2004, o 18:54

pahlavi pisze:Popieram. Gawrzyk zachowuje się w porządku, niestety w przeciwieństwie do Shacka. Woda sodowa uderza do główki?
Gdybym Cię nie widzial to pomyślałbym, że forum założył zacietrzewiony koleś z kompleksem na tle miejsca zamieszkania, który nie skończył nawet zawodówki. Wstyd.

jaka woda sodowa ???? jaki wstyd ??? nie mozna miec wlasnych poglądów na temat rzeszowskiego dream teamu ??? mam sluchac pokornie co wypisuje 16 letni wirtualny bohater o druzynie za która w tamtym roku wstydzili sie jej wlasni kibice ???

wracajac do tematu Karlsson musi jechac z Jeleniem zeby dowozic przynajmniej te remisy, wrazie gdyby, odpukac, Jeleń po kontuzji nie byl w pełnej dyskozycji

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#209 Postautor: Apocalips » 24 maja 2004, o 18:55

W momencie gdy Jeleń będzie jeździł po kontuzji to jego jakakolwiek zdobycz punktowa poza biegiem juniorskim będzie sukcesem. Więc jeśli nie chcemy przegrywać biegu z udziałem juniora to musi jechać Peter, który gwarantuje wysoką zdobycz punktową.

Pozdrawiam
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Kamil232

#211 Postautor: Kamil232 » 24 maja 2004, o 19:39

jaka woda sodowa ???? jaki wstyd ??? nie mozna miec wlasnych poglądów na temat rzeszowskiego dream teamu ??? mam sluchac pokornie co wypisuje 16 letni wirtualny bohater o druzynie za która w tamtym roku wstydzili sie jej wlasni kibice ???

Nie wiem o kim mówisz moze sam sie wstydziłes za swój team w 2 lidze :lol: jednak w Rzeszowie nic takiego nie było...
I jaki bohater, PARODIą sie staja jakies wpisy,ze ktos młodszy to gorszy...zgrywa bohatera bo ma 22 lata :lol: ..LOL. NIe zgrywam zadnego bohatera chyba ze za takie cos uwazasz wyrazenie swojego zdania.

Awatar użytkownika
PAJDA

#212 Postautor: PAJDA » 24 maja 2004, o 19:43

hmmmm, ale spojrzcie z tej strony:
Knapp i Piszcz sa mniej wiecej na tym samym poziomie wiec moze dojsc do sytuacji ze beda sie "bic" o to samo miejsce i jeden wiadomo bedzie musial ustapic :D (hehehe).
ALE, jesli Knapp pojedzie z lepszym zawodnikiem, Karlssonem, to wiadomo, on bierze 3 punkty a Knapp 2 (no, ewentualnie 1 :D ) i to bez zbednej walki miedzy nimi.
A wtedy Piszcz z Jeleniewskim moga para powalczyc.

I wariant:
Karlsson+Knapp 3+2=5
Piszcz+Jeleniewski 2+1=3 suma:8

II wariant:
Karlsson+Jeleniewski 3+0=3
Knapp+Piszcz 2+1=3 suma:6
(wydaje mi sie ze ani Knapp ani Piszcz nie sa pewniakami na 3 punkty dlatego daje 2+1, ale jesli sie zdarzy 3+1 to ten II wariant i tak wypada gorzej).

Jest ogromna szansa ze sie myle, wiec bardzo prosze mnie oswiecic!!! :D :lol:

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#214 Postautor: arek200 » 24 maja 2004, o 20:18

No tak PAJDA,ale niestety Knapp w meczu z Gdańskiem to sobie tak raczej nie poszaleje za plecami Karlssona, bo musiał by wozić Chrzanowskiego i innych. Oczywiście mam nadzieję, że stanie się tak jak ty mówisz, co jednak jest mało realne. Ja bym stawiał tak jak ktoś już wcześniej, że Karlsson z Jeleniem, Piszcz z Frankowem i Śledź z Knappem, bo według mnie wtedy będą się jakoś uzupełniać na wzajem i może w każdym biegu przywizą coś koło remisu co najmniej.

Myślę, że jakby każdemu wyszło to jesteśmy wstanie wygrać minimalnie. Ale dziwię się niektórym Lublinianom na tym forum, że juz bluzgają gości z Gdańska, że niby ci mają jakieś bezpodstawne nadzieje na wygraną z nami. Nie chcę przypominać, że niektórzy szukali jakiejś szansy na walkę w Gdańsku, więc lepiej poczekać na mecz, a nie potem znowu odszczekiwać. Chcecie żeby z nas się śmieli w Gdańsku jak my się śmialiśmy z Ostrowian jak wypisywali, że z nami wygrają?

Awatar użytkownika
istred
Trener

#215 Postautor: istred » 24 maja 2004, o 20:18

Gawrzyk pisze:jelen nie wiadomo jak pojedzie. a zreszta. co karlson ma pomagac. dla mnie on ma robic 15 pkt i na nikogo sie nie ogladac. a zreszta jak ma pomoc gosciowi ktory po starcie jest 4 a on jedzie 1. taka ryzykowna zabawa wiazalaby sie ze strata punktow a wtedy narzekania na petera nie byloby konca..

Chodzi o to, ze jak Jelen z Karlssonem wyjda na 5:1 to zamiast jechac para i dowiezc juniora do mety Peter jedzie sam, a Jelen czesto traci pozycje.

Osobiscie uwazam, ze wystawianie Jeleniewskiego nie z Peterem jest za bardzo ryzykowne. Lepiej zeby pary byly ustawione na 3:3 niz na 5:1 i 1:5.

Wedlug mnie pary powinny wygladac tak samo jak z Iskra. Moim zdaniem sprawidzly sie.

A goscia z Rzeszowa proponuje albo ignorowac albo jak bedzie za bardzo natretny to dac mu bana - zasmieca tylko nasze forum wypowiadajac sie kompletnie nie na temat i to bardzo niegrzecznie :D

max3
Zawodowiec

#216 Postautor: max3 » 24 maja 2004, o 20:33

moim zdaniem kontuzja Jelenia nie wplynie na jego wynik sportowy poniewaz odbyl tyle samo treningow co nasza cala druzyna ,wiec zadnych zaleglosci nie ma.

Kamil232

#217 Postautor: Kamil232 » 24 maja 2004, o 20:54

sting126 pisze:
Kamil232 pisze:Nie wiem o kim mówisz moze sam sie wstydziłes za swój team w 2 lidze :lol: jednak w Rzeszowie nic takiego nie było...

hahahaha - nie wstydziliscie sie za swoj team? To przejrzyj wpisy na Waszym forum z zeszlego sezonu jak 90% kibicow wieszalo psy na zawodnikach i pisalo, ze to ostatni mecz w ich zyciu na Hetmanskiej. Krotka pamiec masz kolego...

Mozesz nie pisac w liczbie mnogiej...to ze moze kilku kretynów tak pisało to nie znaczy ze wszyscy!!! Zapewniam cie ze wiekoszoc jest z druzyna na dobre i na złe.....

maloh
Szkółkowicz

#218 Postautor: maloh » 24 maja 2004, o 20:54

Gawrzyk pisze:
mikha_el pisze:hej...
Razem z moją połową wybieramy się na ten mecz pokibicować Wybrzeżu. Czy możecie zapewnić, że nie narażę sie na uszczerbek na zdrowiu ? Niestety mało wiem o kibicach z lublina, ale mam nadzieję że nie ma takiego buractwa jak w niektórych klubach i będe mógł spokojnie w klubowym szaliku wejść na stadion.

spoko.
takiego buractwa jak w Gdańsku nie ma wiec śmiał przyjezdzajcie 8)

no jak nie ma ? a Ty ?
dziwne że wszyscy chwalili sobie wyjazd do Gdańska - tylko ty płaczesz i głupio prowokujesz. Kibice z Lublina jak i zawodnicy zostali przywitani bardzo ciepło , wogóle byłeś w Gdańsku że tak gadasz ?

Gość

#219 Postautor: Gość » 24 maja 2004, o 20:57

Piszcz w parze z Knappem ??? Pamiętcie takie zestawienie pary jakie przyniosiło efekty ! Mało co się we dwóch nie pozabijali , jak nie wyjdą pierwsi ze startu to potem się niebezpiecznie ze sobą ścigają , to są dwaj naj niebezpiecznie jeżdżący zawodnicy , ale skoro tak uważacie ?
Zgadzam się z Shackiem , oczywiście Karlson musi jechać z Jeleniem , żeby przynajmniej remisy przywozić.
Jak będzie z tym zestawieniem par przekonamy się w niedziele.

Shack
Administrator

#220 Postautor: Shack » 24 maja 2004, o 21:04

Kamil232 pisze:Mozesz nie pisac w liczbie mnogiej...to ze moze kilku kretynów tak pisało to nie znaczy ze wszyscy!!! Zapewniam cie ze wiekoszoc jest z druzyna na dobre i na złe.....

no popatrz nasz elkowentny rzeszowski kolego a ja pamietam ze w tamtym roku w polwie meczu wasi "kibice" podpalali swoja flage i zdjeli ja z plotu.

Kamil232

#222 Postautor: Kamil232 » 24 maja 2004, o 21:40

Shack pisze:
Kamil232 pisze:Mozesz nie pisac w liczbie mnogiej...to ze moze kilku kretynów tak pisało to nie znaczy ze wszyscy!!! Zapewniam cie ze wiekoszoc jest z druzyna na dobre i na złe.....

no popatrz nasz elkowentny rzeszowski kolego a ja pamietam ze w tamtym roku w polwie meczu wasi "kibice" podpalali swoja flage i zdjeli ja z plotu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Powtarzam nie wiesz jaka była sytuacji wiec nie mów:|:| i jakie podapalali??

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#223 Postautor: grzesieck » 24 maja 2004, o 21:42

Kamil232 pisze:
Shack pisze:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Powtarzam nie wiesz jaka była sytuacji wiec nie mów:|:| i jakie podapalali??

No wlasnie Shacku - o co chodzi?Bo ja nie pamietam zeby ktos ta flage podpalal...ze zdejmowali to owszem ale o podpalaniu pierwsze slysze...chyba ze akurat wtedy poszedlem sie odlac :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Gość

#224 Postautor: Gość » 24 maja 2004, o 21:46

Szczerze mówiąc w Rzeszowie są najgorsi kibice w I lidze !!! Kupa małolatów tylko aktywna na forum , wejść na forum żużlowe Stali to co tam się wypisuje to głowa mała.To co zobaczyłem w Rzeszowie w tym sezonie , to totalna tragedia , 200 przyjezdnych kibiców z Lublina zdeklasowało kibiców gospodarzy 100 % głośniejszym dopingiem.Ale tak to bywa kupa gówniarzy mądrząca się na forum , a na stadionie lipa.Nawet kiepsko spisujący się Start Gniezno , ma kibiców którzy nie odwracają się dupskiem od zawodników mimo kiepskij jazdy , czego nie można powiedzieć o Rzeszowie.

Geest
Senior

#225 Postautor: Geest » 24 maja 2004, o 21:58

tez mam 16 lat, hohoho, a z rozmowy wnioskuje ze Jelen juz zdrowiutki, dobrze wnioskuje? nie zmieniam zdania 48:42 wygrywamy, choc chcialbym po meczu powiedziec, ze nie docenilem naszego zespolu:D