grzesieck pisze:podcial tam Nicholls Dawida? w itvl wygladalo to tak jakby Dawid polozyl motor po tym jak zobaczyl, ze Nicholls jest troche z przodu
mialem takie same wrazenie na meczu.
grzesieck pisze:podcial tam Nicholls Dawida? w itvl wygladalo to tak jakby Dawid polozyl motor po tym jak zobaczyl, ze Nicholls jest troche z przodu
grzesiek pisze:Juz sie nie mogę doczekać tego meczu, do tego zelektryzowała mnie forma Antona z GP. Po prostu będzie super widzieć jak jest objeżdżany przez, naszych "słabeuszy" A jak Nie damy rady to i bedzie super meczyk.
Maxx pisze: Gdyby Jeleń, Stachyra, Misiek i Baran pojechali na maxa wówczas cieszylibyśmy się z dwóch punktów.
LEON1978 pisze:A mi sie wydaje ze sezon pozamiatany...i kibicow mniej bedzie na meczu...szkoda juz po barazach.
Musze publicznie przyznac ze uczepilem sie Pablo, i wytrzymal dzis cisnienie(choc przekonania dalej brak).
Start jest w E-lidze ,a my trzecie miejsce.Szkoda
tezetomaniak pisze:Gdzie jest Baran?
Cookie pisze:Nie obejdzie się pewnie bez lamentu, taczek dla DS, jakichś transparentów, do czego można się tu zresztą przyzwyczaić
miedziany pisze:Maxx bylem na przeciwko startu i wyraznie bylo widac ze scott skosil Dawida, zadne pkt extra to nie bylo.... Zachaczyl tylnem kolem o prednie kolo Stachyry. Przynajmniwj ja tak to widzialem.
Gelu, nie zawodzisz mnie!mecz oczywiście spierdaczył Jeleniewski.
ps. nie jestem zwolennikiem kombinatorstwa po lubelsku - ale jak sie ma słabszych zawodników można było Start załatwić torem