Mariusz Stypuła nie żyje
Re: Mariusz Stypuła nie żyje
Szok, jeszcze w niedziele mijałem się z nim kilkanaście razy w budzie na stadionie. Spoczywaj w pokoju [*]
Trudno w to uwierzyć... Jest cisza na stadionie przy Alejach Zygmuntowskich...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

A to tylko część "żużlowego bzika" Mariusza...
Ja uważam podobnie. Zresztą wystarczy spojrzeć TUTAJ. Niemal każdy ma jakiegoś zastępcę. Spiker nie :/Nie wiem jak Wy, ale ja uważam że on chyba należał do ludzi niezastąpionych, mimo że podobno takich nie ma...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nikt z nas nie może uwierzyć w to, co się stało,
Jeszcze w niedziele było słychać: "nie ma ciszy na stadionie przy Al. Zygmuntowskich!" teraz została nam cisza, która będzie nie do zniesienia.
Jestem za tym, żeby uczcić Mariusza brakiem spikera na meczu z Grudziądzem. Wiem, dość niecodzienny sposób, ale przecież Mariusz był jedyny. [*]
Jeszcze w niedziele było słychać: "nie ma ciszy na stadionie przy Al. Zygmuntowskich!" teraz została nam cisza, która będzie nie do zniesienia.
Jestem za tym, żeby uczcić Mariusza brakiem spikera na meczu z Grudziądzem. Wiem, dość niecodzienny sposób, ale przecież Mariusz był jedyny. [*]
To straszna wiadomość. Nigdy już nie usłyszymy jego ; "Nie ma ciszy na stadionie przy Alejach Zygmuntowskich ","Oczy zwrócone w stronę sektora fanklubu"." Kto wygra mecz?".Czuło się, że Mario jest jednym z nas i dlatego będzie go nam na lubelskim stadionie bardzo brakowało 
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2012, o 11:13 przez Bozena, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Nie wyobrazam sobie zuzla w Lublinie bez jego charakterystycznego glosu i ''Nie ma ciszy na stadionie przy Alejach Zygmuntowskich". To juz nie bedzie to samo
. Jak dla mnie jeden z najlepszych spikerow żużlowych jakich slyszalem. Spoczywaj w pokoju [*].
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
SZOK ! SZOK ! SZOK !
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2012, o 11:25 przez Oskarinho, łącznie zmieniany 1 raz.