30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41
michalw pisze:I poczekajcie jeszcze do konca sezonu i wtedy oceniajcie kto jest lepszy a kto gorszy.
Poczekamy, więc zamknij już buzie i czekaj razem z nami.I odpocznij trochę, dzieciom taki wysiłek jest niewskazany.
A co do meczu z Gdańskiem, kiedy mecz jest na styku dużo będzie zależeć kto u nas pojedzie jako młodzież. Jeleń ma jeszcze opatrunek na ręce i zobaczymy czy i jak będzie coś trenował.Ale nawet po świeżo po kontuzji na naszym torze może powalczyć z Pacholakiem. Co do Dawida to chyba małe szanse na występ, takie skręcenie z odpryskami czasami ddługo się leczy, chociaż może......
-
Gość
No mistrzowie cieszcie sie tym 3 miejscem dopuki je jeszcze zajmujecie bo w niedziele dostajecie batogi od Gdanska a tydzien pozniej 06.06 porazka z KM w Ostrowie i juz sie staczacie w dol
i nie ma sie co podniecac zwyciestwem nad KM u was troszke szkoda ze nie ma tych waszych juniorow bo pozniej bedziecie sie tlumaczyc ze to dla was spore oslabienie ale coz w rzeszowie stal tez z wami jezdzil bez kuciapy
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
marius pisze:ale coz w rzeszowie stal tez z wami jezdzil bez kuciapy
Stal jeździł
Jeśli ktoś nie zauważył to Gdańsk i Gorzów w pierwszej rundzie odjechały 4 mecze u siebie i 2 na wyjeździe, natomiast Lublin (i Grudziądz) 2 u siebie i 4 na wyjazdach. Kalendarz jest jak widać w tym roku lekko popaprany, ale w rundzie rewanżowej działa na naszą korzyść, więc poczekajmy przynajmniej do końca rundy zasadniczej i wtedy zobaczymy kto będzie lepszy
Z walki o awans jeszcze nie rezygnujemy!
Ostatnio zmieniony 26 maja 2004, o 23:42 przez Przemas, łącznie zmieniany 1 raz.
G>k>s pisze:Wymien mi tych klasowych zawodnikow ,w Lublinie nikt poza Sledziem ktory najlepszle lata ma juz dawno za soba nie wystartowal nawet w finale IMP seniorow wiec gdzie ci klasowi zawodnicy??????
No cóż za brak wiedzy
1. T. Gollob 15 (3,3,3,3,3)
2. T. ÅšwiÄ…tkiewicz 12 (1,3,2,3,3)
3. P. Åšwist 11 (1,2,3,2,3)
4. J. Olszewski 9 (3,2,3,1,0)
5. J. Mordel 9 (3,1,2,0,3)
Jesli informacja o stanie zdrowia naszych juniorow to cos wiecej niz tylko zaslona dymna, to czeka nas w niedziele prawdziwa droga przez meke. Tylko super ambitna jazda na max mozliwosci wszystkich seniorow i Petera moze dac efekt w postaci zwyciestwa. Ciezko bedzie jak cholera...
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
W kontekÅ›cie wypowiedzi kibiców z GdaÅ„ska pozwolÄ™ sobie powtórzyć już wczeÅ›niej zadane przez kogoÅ› pytanie: SKORO WYBRZEÅ»E JEST PEÅNE SUPER KLASOWYCH ZAWODNIKÓW TO CO DO CIĘŻKIEJ CHOLERY ROBI W I LIDZE ZAMIAST OBJEÅ»DÅ»AĆ RYWALI W EXTRALIDZE???
A co do niedzielnego meczu, to powiem tyle, że choć wygrać będzie ciężko, jestem przekonany, że 2 punkty zostaną w Lublinie. I nie cieszyłbym się tak bardzo na miejscu ostrowskich kibiców, bo Lublinianie na pewno nie pojadą Ostrowa przegrać...
Pozdrawiam
A co do niedzielnego meczu, to powiem tyle, że choć wygrać będzie ciężko, jestem przekonany, że 2 punkty zostaną w Lublinie. I nie cieszyłbym się tak bardzo na miejscu ostrowskich kibiców, bo Lublinianie na pewno nie pojadą Ostrowa przegrać...
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Gdansk jakby nie patrzec na pewno jest kadrowo silniejszy od Lublina, ale mecz sie odbywa w Lublinie, na specyficznym lubelskim torze, a roznica miedzy zawodnikami obu druzyn nie jest taka duza i szykuje sie niezla walka. Mecz najprawdopodobniej zakonczy sie nieznaczna wygrana ktorejs z druzyn, mam nadzieje i wierze w to, ze to bedzie Lublin. Wynik na pewno nie wyjdzie poza 40-50;50-40.
MartwiÄ… mnie tylko informacje o juniorach, bo oni w meczu z Gdanskiem byli by naszym silnym punktem na naszym torze sa na pewno lepsi od rowiesnikow z Gdanska; a tak to zobaczymy jak bedzie .... Mam nadzieje, ze to z kontuzjami zawodnikow to zaslona dymna
, chociaz nie chce mi sie troche wierzyc. Moze klub i zawodnik podaja takie informacje zeby Gdansk byl pewny zwycieztwa i przyjechal w krajowym skladzie.
MartwiÄ… mnie tylko informacje o juniorach, bo oni w meczu z Gdanskiem byli by naszym silnym punktem na naszym torze sa na pewno lepsi od rowiesnikow z Gdanska; a tak to zobaczymy jak bedzie .... Mam nadzieje, ze to z kontuzjami zawodnikow to zaslona dymna
uff. dobrnąłem wreszcie do końca postów i powiem 6 (sześć) słów:
NIE CHCE MI SIĘ TEGO CZYTAĆ!!!
Pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. Gawrzyk... do dzieła! Popieram propozycję, żeby skasować ten post w całości, bo nic ciekawego siętu nie dowiedziałem. A swoje zdanie na temat meczu jak miałem, tak mam. Nikt nic w tym temacie tu nie zmienił. No może poza informacjami, że nie pojedzie ani Daniel, ani Dawid
NIE CHCE MI SIĘ TEGO CZYTAĆ!!!
Pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. Gawrzyk... do dzieła! Popieram propozycję, żeby skasować ten post w całości, bo nic ciekawego siętu nie dowiedziałem. A swoje zdanie na temat meczu jak miałem, tak mam. Nikt nic w tym temacie tu nie zmienił. No może poza informacjami, że nie pojedzie ani Daniel, ani Dawid
Po tej kpinie, którą widzialem wczoraj na treningu (dwóch zawodników z podstawowego składu) czarno widzę ten mecz. Jak na przygotowania do najważniejszego meczu sezonu kiepściutko to wygląda. Knapp bez motocykli, jedynie Śledź coś tam jechał (ale jechał tylko z Grześkiem, który dziwne rzeczy wyczyniał na starcie), Szymek - po swojemu, Krzysiek nawet się nie przebrał. Franek urządza sobie kpiny, a i Piszcz powinien sobie odpuscic Anglię, chyba na dobre, bo żadnych postępów nie robi. Mam nadzieje, że trening to trening i w meczu bedzie inaczej. Ale jak to bedzie tak wyglądało jak wczoraj, to szykuje się prawdziwa rzeźnia.
Talib pisze:Wiesz co michalw zadbaj o codzienne regularne wypróżnianie to może będzie w Tobie mniej złości i zajadłości.
"Po kilku meczach stwierdzacie ze jestescie lepsi......nie badzcie smieszni. "
Przypominam Ci znawco, że Lublin wygrał z Ostrowem 56 do 34 i dopóki w rewanżu nie wygracie różnicą większą niż 22 punkty jest drużyną lepszą. Jeżeli takie argumenty do Ciebie nie przemawiają, to ... kto tu jest śmieszny.
"gelo byles moze 5 lat temu i do tego narabany wiec g....... wiesz jak stadion wyglada w tej chwili.....zapewniam cie ze jest o niebo lepszy od waszego. "
Ja kolego byłem na tym waszym stadionie dokładnie 13 lipca zeszłego roku. Chodziłeś już wtedy na żużel? No rzeczywiście Maracana i Wembley się nie umywają. Nie zauważyłem nic lepszego od stadionu w Lublinie, kategoria podobna.
"Taki rzeszów jesli bedzie w pelnym skladzie moze wam jeszcze pokazac na waszym torze kto jest lepszy, o gorzowie i gdansku nie wspomne. Mnie spokojnie wystarczy jesli sie w tym sezonie utrzymamy, bedzie 4 to juz spoko. "
Masz zadatki na całkiem niezłego proroka, musisz jeszcze tylko zorganizować sobie wyznawców, którzy w te rewelacje uwierzą.
I wiesz co na koniec chłopie drogi, pisz ten swój Ostrów z wielkiej litery, bo to w końcu nazwa własna i do tego Twojego rodzinnego miasta.
Witam
Noto ma juz jednego wyznawce. Ja mu wierze
Co do stadionu: byłem w Lublinie (rok temu), byłem w Ostrowie (miesiac temu) i nie ma porównania.
Nawet sie nie ośmieszajcie lublinianie. Wasz stadion , w porównaniu do Ostrowa to jak Stadion Wisły Kraków, a stadion Bayeru Leverkusen ( to taki przykład). Ten kto pisał, ze Ostrów ma hujowy stadion, musiał byc tam baaaaardzo dawno.
Co do meczu. Z jednej strony mógł bym zyczyc Wam zwyciestwa, bo na jest to na ręke, ale tego nie zrobie
Nie wiem czy ten watek jeszcze dotyczy meczu z Gdanskiem bo od kilku ostatnich podstron przestalem go czytac, ale...
Jezeli zabraknie naszych 2 podstawowyc juniorow to niestety bedzie cholernie trudno wygrac. To ejst jakby nie patrzec oddanie bez walki kilku punktow. Nikt nie sadzil ze wygramy duza roznica punkty i wlasnie te juniorskie zdobycze moga przechylic minimalne zwyciestow na strone Gdanska.
Niemniej zapewne nic sie nie stanie... bo jak czesto mozna bylo uslyszec od ludzi "z klubu" celem jest awans do pierwszej czworki, a potem to sie zobaczy...
Jezeli zabraknie naszych 2 podstawowyc juniorow to niestety bedzie cholernie trudno wygrac. To ejst jakby nie patrzec oddanie bez walki kilku punktow. Nikt nie sadzil ze wygramy duza roznica punkty i wlasnie te juniorskie zdobycze moga przechylic minimalne zwyciestow na strone Gdanska.
Niemniej zapewne nic sie nie stanie... bo jak czesto mozna bylo uslyszec od ludzi "z klubu" celem jest awans do pierwszej czworki, a potem to sie zobaczy...