Ale jaki obcy?
Że krócej na forum jesteś? Zalogowany jesteś już dwa lata, to chyba nie tak krótko.
Kolesie? Z forum znam może ze dwie osoby, więc chyba nie do mnie to kolesiostwo.
Głupoty piszesz i tyle. Wyluzuj trochę.
Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
To proszę nie podpuszczaj i nie zaczepiaj ,bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Kończę polemikę, nie rozumiemy się. 
Dajcie sie Rudemu wyszalec, bo czuje, ze to jego ostatnie podrygi na forum w tym miesiacu:)
Na razie 15 psotow dzisiaj, a dzien jeszcze dlugi:)
Na razie 15 psotow dzisiaj, a dzien jeszcze dlugi:)
Ostatnio zmieniony 10 września 2012, o 14:08 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Akurat w tym temacie Rudy ma racje, niepotrzebnie istred prowokuje.
Cooper pisze:Dajcie sie Rudemu wyszalec, bo czuje, ze to jego ostatnie podrygi na forum w tym miesiacu:)
Wiesz Cooper może i ostatnie bo koniec sezonu,ja nie siedzę jak Ty i inni i klepią na forum.Wyjątek,bo mnie podpuścili były dwa ostatnie dni.
Ps. Już mnie nie wyganiaj i nie proś admina o bana,bo więcej Was nie będę już krytykował i z Wami walczył.Jesteś the best i tyle.Może przynajmniej z jedna osoba wyciągnie wnioski z moich postów ,a to już sukces.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
BR pisze:Akurat w tym temacie Rudy ma racje, niepotrzebnie istred prowokuje.
Dziękuję.
Nie chodzi o to kto ma racje, tylko o to, zeby nie pisac bez sensu kilkunastu postow, jednoczesnie innym zarzucajac nabijanie i prowokowanie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]