Dzięki za regulamin, śledzę na bieżąco wiadomości żużlowe i przeoczyłem ten artykuł. mój błąd.
W takim razie całe moje gdybanie może w d... sobie wsadzić , to zmienia całkowicie postać rzeczy.
Woodward :
Łotwa : Cameron Woodward - 5 (0,2,1,1,1)
Grudziądz : Cameron Woodward - 1 (0,1,-,-)
Od obcokrajowca wymaga się chyba więcej , przede wszystkim obecność w każdym meczu ! zobacz Gniezno czy Grudziądz jechali w 3 ligach i GP i na każdy mecz ligowy byli gotowi.
Woodwarda można lubić bo fajny gość jest , ale nam potrzeba profesionalisty z zapleczem sprzętowym na każde warunki i o każdej porze.
Wymaga się więcej? Gniezno i Grudziadz zawsze byli gotowi? To zobacz na wyniki Bjarne czy Watta o Hansie "Pussy" Andersenie nie wspomnę.
Cam ma ogromny potencjał o czym pisałem przed tym sezonem i na I lige jest bardzo solidnym zawodnikiem. Dwa mecze mu nie wyszły - w Dauga gdzie cała druzyna zrobiła 35 punktów, a dla niego był to 1 mecz w Polsce w tym sezonie i w Grudziadzu, gdzie po prostu sie nie połapał co i jak. Reszta jechał dobrze, albo bardzo dobrze, kto był w Ostrowie czy na meczach w Lublinie ten wie. Przede wzsystkim kapitalny czlowiek do pary i za to go niesamowicie cenię. Łełek czy inni zawdzieczaja mu kilka ładnych punktów.
Srednia 1,909 - masz rację, beznadzieja i brak profesjonalizmu. Bo ZAWSZE informował klub, ze nie moze jechac, bo kiedy nie szlo to SAM pisał zeby go nie brac bo sie nie czuje gotowy, a nie chce zawalić.
Nie wiem skąd sie urwałeś, ale twoich postów czytac się nie da. Mecze widujesz gdzies indziej niż na sportowych faktach?