Mateusz Borowicz
Re: Mateusz Borowicz
Hehe dokładnie. Chłopak odjechał kilka przyzwoitych biegów w ty sezonie ale przykład Łukaszewskiego, który się w połowie sezonu zatrzymał pokazuje, że różnie może być. Nie mniej trzeba go zatrzymać na przyszły sezon.
- kmzlublinfan
- Senior
Jeśli chodzi o Łukaszewskiego, to chyba przez tą kontuzje. Ale ja też jestem za tym, żeby Borowicz został na kolejny sezon. Chłopak jest perspektywiczny.
Taki mały apel do p. Sprawki, bo mam nadzieje, że czasami zagląda tutaj.
Dlaczego klub jeszcze nie podjął żadnych rozmów z Mateuszem Borowiczem? Chłopak chce u nas jeździć, nawet bardzo chce. Jest młody, perspektywiczny, kompletny, z własnymi motocyklami, busem, trudno o lepszego juniora, jak na nasze warunki.
Kilka klubów ekstraligi i kilka klubów I ligi już złożyło bardzo dobre oferty Mateuszowi (w zasadzie nawet nie do odrzucenia) a nasz klub jak zwykle śpi.
Panie Darku, do roboty, bo jak stracimy chłopaka, to będzie wielka strata.
Naprawdę tak ciężko chociaż z nim porozmawiać?
Jeśli chodzi o Mateusza Łukaszewskiego to to samo. Skąd wyciągnąć wartościowszego juniora na I ligę? Nie ma takich szans. Trzeba naprawdę obudzić się z letargu i działać.
Piszę to, bo wiem, że robi się niebezpiecznie i inne kluby bardzo mocno chcą nam podwędzić juniorów.
Dlaczego klub jeszcze nie podjął żadnych rozmów z Mateuszem Borowiczem? Chłopak chce u nas jeździć, nawet bardzo chce. Jest młody, perspektywiczny, kompletny, z własnymi motocyklami, busem, trudno o lepszego juniora, jak na nasze warunki.
Kilka klubów ekstraligi i kilka klubów I ligi już złożyło bardzo dobre oferty Mateuszowi (w zasadzie nawet nie do odrzucenia) a nasz klub jak zwykle śpi.
Jeśli chodzi o Mateusza Łukaszewskiego to to samo. Skąd wyciągnąć wartościowszego juniora na I ligę? Nie ma takich szans. Trzeba naprawdę obudzić się z letargu i działać.
Piszę to, bo wiem, że robi się niebezpiecznie i inne kluby bardzo mocno chcą nam podwędzić juniorów.
K*wa mac, jak zwykle.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Spokojnie gadka będzie ta sama co zawsze nie rozmawialiśmy z zawodnikami bo nie był jeszcze ustalony budżet na 2013 rok,do tego już się mogliśmy przyzwyczaić a później bedzie ze pozyskaliśmy zaowdników za mniej niz chcieli.
jerry78 pisze:Taki mały apel do p. Sprawki, bo mam nadzieje, że czasami zagląda tutaj.
popieram w całej rozciągłości...Mateusze muszą zostać , chłopaki bardzo się rozjeździli i w przyszłym sezonie ich punkty mogą być nie raz języczkiem uwagi...Borowicz wiozący Pedersena to jeden z najpiękniejszych widoków tego sezonu...