Logo KMŻ 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: Logo KMŻ 2013

#26 Postautor: meesha » 5 listopada 2012, o 20:21

Ale przeciez "my" nic nie chcemy zmieniac. Przeczytaj moj poprzedni post w tym temacie a znajdziesz odpowiedz co o tym myslimy...
A od slonecznika bardziej lubie popcorn ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

#27 Postautor: Koper » 5 listopada 2012, o 20:26

Co do zmiany logo to speedwayowiec chyba nieuważnie zapoznałeś się z opiniami jakie wyrazili w tym temacie kibice, a ja w swoim pierwszym poście jaki napisałem w tym temacie cytując wypowiedź istreda zasygnalizowałem jaką opinie w tej sprawie ma lubelski fanklub.

truskawa pisze:Fajnie, ze się "chłopakom z Gorzowa" podoba. Niech sobie zatrudnią agencję Mustang do zmiany logo Stali Gorzów. Ciekawe co na to reszta chłopaków z Gorzowa?

W Gorzowie oczywiście nikt nie dotyka historycznego logo, ale w tym wypadku chyba warto odnotować fakt że marketingowcy Stali Gorzów stworzyli dodatkowe (niezależne od historycznego herbu klubu) logo marketingowe coś jak u nas w Lublinie oprócz herbu miasta funkcjonuje marketingowe logo popularnie zwane tubtinem.

Takim logo marketingowym Stali Gorzów jest:
Obrazek

są też gadżety produkowane z tym logo:
Obrazek

Obrazek

Wcześniej marketingowcy Stali Gorzów zainicjowali akcję "Life Stal" o której można przeczytać tutaj:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/17884 ... tal-gorzow

z tym hasłem też powstały gadżety:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#28 Postautor: KosaRKS » 5 listopada 2012, o 21:49

zostawcie koziołka w spokoju i skończcie zawracać łeb Sprawce takimi pierdołami. Niech myśli jak spłacić zawodników i zakontraktować na sezon 2013. Bo potem będzie płacz, że nie zdążył zakontraktować zawodników na odpowiednim poziomie, bo miał na głowie nowe logo klubu.
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#29 Postautor: Egon » 5 listopada 2012, o 22:12

Zdecydowanie nie należy grzebać przy logo klubu. Jest jakie jest już dawno Krzychowi głowę truję że przejadł mi się już na gadżetach dlatego też powstał koziołek w winorośli na potrzeby właśnie gadżetów, żeby jakoś to znośniej wyglądało ;) Osobiście uważam że jest to jeden z najsłabszych herbów drużyn żużlowych w Polsce..co nie znaczy że trzeba go zmieniać. Jest z nami już od kilkunastu lat i będzie nadal, bo jeśli się uprzecie to go sobie zmienicie i wstawicie tego rodem z NBA/NHL ale w świadomości kibiców będzie miał się dobrze tak samo jak na naszych gadżetach.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Chaser
Junior

#30 Postautor: Chaser » 5 listopada 2012, o 22:16

Mi się strasznie podoba to nowe logo. :)

meesha
Trener
Kontakt:

#31 Postautor: meesha » 5 listopada 2012, o 22:29

Egon pisze:dlatego też powstał koziołek w winorośli

A ja myślałem, ze to laur inaczej zwany wawrzynem :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Popek
Senior

#32 Postautor: Popek » 5 listopada 2012, o 23:09

No na pewno jest fajnie zrobione, jednak pomimo szczerych checi firmy Mustang uwazam ze to zly pomysl. Logo moze i by pasowalo, jednak w Lublinie jest tak przypalowo z tymi nazwami i herbami, ze uwazam iz powinnismy w koncu utrwalic jedno logo na dluzszy czas, chociaz to nasze obecne jest dosyc brzydkie i w ogole fajniej by bylo jakby oficjalne logo to bylo to ze speedway Euphoria(co nie przejdzie pewnie :D ) bo jest znacznie ladniejsze.
Ewentualnie, moze dobrym rozwiazaniem bylby powrot do jakiegos historycznego loga ?

dumbli
Szkółkowicz

#33 Postautor: dumbli » 6 listopada 2012, o 00:27

Co to w ogole jest i o co tu chodzi. Po kiego grzyba te zmiany i kto za to placi. Wisza chlopakom 200+300 tys zl a wyprowadzaja pieniadze z klubu na jakies bzdury. Kto za tym stoi i kto to popiera. Won od loga. Splaccie najpierw Miska i reszte i zakontraktujcie nowy lepszy sklad, bo jak nie to ten slepy miesnisty tryk nic wam nie da na poprawe wizerunku.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#34 Postautor: Egon » 6 listopada 2012, o 06:50

meesha pisze:
Egon pisze:dlatego też powstał koziołek w winorośli

A ja myślałem, ze to laur inaczej zwany wawrzynem :)

I dobrze myślałeś wieniec jest laurowy ja tak tylko gadam ;)
Popek pisze:No na pewno jest fajnie zrobione, jednak pomimo szczerych checi firmy Mustang uwazam ze to zly pomysl. Logo moze i by pasowalo, jednak w Lublinie jest tak przypalowo z tymi nazwami i herbami, ze uwazam iz powinnismy w koncu utrwalic jedno logo na dluzszy czas, chociaz to nasze obecne jest dosyc brzydkie i w ogole fajniej by bylo jakby oficjalne logo to bylo to ze speedway Euphoria(co nie przejdzie pewnie :D ) bo jest znacznie ladniejsze.
Ewentualnie, moze dobrym rozwiazaniem bylby powrot do jakiegos historycznego loga ?

Oficjalne logo ze Spedway Euphorią? No proszę was widzę że już coraz lepsze pomysły się pojawiają :P Jeśli chodzi o logo historyczne to nie bardzo widzę taką opcję..no bo niby jakie? LKŻ-u? Bo do loga Motoru na pewno nie powrócimy z prostego względu..nasz klub już nie jest sekcją żużlową klubu Motor Lublin..to że kibice utożsamiają się z Motorem nie wystarczy chyba żeby ponownie jeździć pod jego herbem. A co było wcześniej tego nawet najstarsi górale nie pamiętają i nie ma co do tego wracać. Zresztą jeśli nie na logo Motoru, to nie powinno być nic zmieniane a przynajmniej nie popierane przez kibiców czy to na forum, czy gdziekolwiek indziej. Później leci szydera od kibiców piłki że jesteśmy jak chorągiewki co zresztą w pewnym stopniu jest prawdą, bo tylko zobaczy jeden z drugim nowe logo rodem z Disney'a i już zmieniałby stare z nie tak długą zresztą tradycją ale jednak z jakąś. Koniec tematu zmiany loga klubu :) A nikt agencji Mustang nie broni wsadzić sobie tego kozła ofiarnego do loga ich firmy jeśli tak im się podoba :)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."