Stadion
Re: Stadion
nie wierzę że dożyłem czasów gdy chłopcy z PiSu wymyślil coś rozsądnego...nowy stadion to takie polskie "zastaw się a postaw się"...
Jak mówiłem, że stadion nie powstanie to nikt nie chciał wierzyć, bo kontrakt podpisany, przetarg był itd. A wygląda na to, że chyba wcale nie pisałem bzdur...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jakby to od takich panów Gąbków miał zależeć rozwój Lublina to byśmy tu mieli jak u Kononowicza 
A stadion i tak powstanie :p
A stadion i tak powstanie :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
kibicLBN pisze:Jak mówiłem, że stadion nie powstanie to nikt nie chciał wierzyć, bo kontrakt podpisany, przetarg był itd. A wygląda na to, że chyba wcale nie pisałem bzdur...
Nie. Wygląda na to, że niektórzy chcą wrócić do Lublina jako miasta "wsamraśnego", gdzie nic się nie da, nie opłaca, za dużo kosztuje.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
czemu uważacie że jeśli ktoś jest przeciwny budowie stadionu to jest przeciwko wszystkim inwestycjom?
może lepiej przesunąć 15-20 mln na modernizację stadionu miejskiego a resztę przeznaczyć na coś bardziej
rozsądnego jak np. centrum nauki - zarabia na siebie i przyciąga turystów promując miasto lepiej niż nażelowani grajkowie...
może lepiej przesunąć 15-20 mln na modernizację stadionu miejskiego a resztę przeznaczyć na coś bardziej
rozsądnego jak np. centrum nauki - zarabia na siebie i przyciąga turystów promując miasto lepiej niż nażelowani grajkowie...
dlatego ze kazde wieksze miasto powinno miec przyzwoity stadion, dlatego ze kupe kasy wpakowane zostalo w projekty, dlatego ze sa na to pieniadze z UE, dlatego ze na zymuntowskich i tak sie nie da postawic przyzwoitego stadionu z zapleczem, i jeszcze sporo innych.
a co to znaczy "kazde wieksze miasto powinno miec przyzwoity stadion"? pytam powaznie... 
znaczy dokladnie to co przeczytales, nie rozumiem pytania, w jakims innym jezyku pisze ?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
efeneJGH pisze:może lepiej przesunąć 15-20 mln na modernizację stadionu miejskiego a resztę przeznaczyć na coś bardziej
Twoim zdaniem jest to banalne aby przesunąć jakiekolwiek środki ze stadionu przy Krochmalnej w momencie kiedy został już wybrany wykonawca w przetargu na zasadzie "Zaprojektuj i zbuduj" ?
radny pis moze bzdury opowiadac, to czemu nie on ?
nie wiem czy to jest banalne czy nie ale wiem że pusty (500 osób na 15 tysięcznym stadionie będzie śmieszne) , drogi w utrzymaniu i typowo piłkarski stadion jest w Lublinie zbędny...no chyba że po to żeby po prostu BYŁ bo tak POWINNO być w każdym większym mieście...
dokladnie, powinien byc i bedzie. A moze kiedys bedzie na nim komplet na pilce ? a moze jakis koncert ?
może,może,może...chociaż w sumie jak się wydaje publiczne pieniążki to kogo obchodzi czy inwestycja ma sens...
sprawdz najpierw ile ten stadion kosztuje nas a ile daje UE
Rozumiem, ze Unia tez dorzuci euraski na jego utrzymanie.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski