Stadion
Re: Stadion
nie wiem jaki Kowalczyk i jaka świta...ale jak nie chcesz to nie czytaj, przecież stadion i tak będzie...
Wojciech Kowalczyk, taki piłkarz z lat 90 tych. Masz prawo go nie znać, bo swój talent bardzo szybko przepił, a że podstawówka przerosła jego możliwości intelektualne to teraz produkuje się w takich szmatławcach jak weszlo.
może najpierw przeczytaj jego książkę, lub chociaż felietony właśnie z weszło, ostatecznie nawet obejrzyj w niedziele cafe futbol i posłuchaj jak się wypowiada, a dopiero potem pisz o czyichś możliwościach intelektualnych ;]
'nie znam się, to się wypowiem', hehe spoko ;]
istred pisze:To ta strona na której Kowalczyk i jego świta się produkuje?
Dzięki, ale oszczędzę sobie tej wątpliwej przyjemności.
'nie znam się, to się wypowiem', hehe spoko ;]
Naczelny obrońca Karola Barana.
A myślisz, że opinię wyrobiłem sobie na podstawie wikipedii czy na podstawie jego gry w piłkę nożną? 
Jest lotnisko, będzie stadion, więc czekam tylko na odpowiednią osobę która zacznie organizować koncerty i festiwale. Żal, że mieszkańcy naszego regionu aby coś zobaczyć muszą jeździć do Katowic, Łodzi, Gdańska, Wrocławia, Warszawy itp.
nie wiem jak wyrobiłeś sobie opinię o nim i szczerze mało mnie to obchodzi. i kończę ten rozpoczęty przez Ciebie offtop, bo Kowal nijak się ma do naszego stadionu ;]
Naczelny obrońca Karola Barana.
istred pisze:Wojciech Kowalczyk, taki piłkarz z lat 90 tych. Masz prawo go nie znać, bo swój talent bardzo szybko przepił, a że podstawówka przerosła jego możliwości intelektualne to teraz produkuje się w takich szmatławcach jak weszlo.
artykuł podesłał mi jakiś czas temu znajomy z Urzędu Miasta jako demotywator, którym przerzucają się znudzeni urzędnicy i szczerze mówiąc nawet nie zwróciłem uwagi że Kowal ma z tym coś wspólnego...artykuł to suche fakty więc opinia na temat kariery i osobowości gościa nie ma tu znaczenia...
Suche fakty? Może masz jakiś problem z rozróżnieniem opinii od faktu?
Masz suche fakty:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... isla_.html
Dla porównania:
Weszło:

A teraz trochę prawdziwych informacji:

Ale czytaj sobie dalej artykuły anonimowych autorów na weszlo, w których podane są "suche fakty".
Na zdrowie
Masz suche fakty:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... isla_.html
Dla porównania:
Weszło:
"Fakt" plus opinia.Stadion Narodowy też nie dość, że na siebie nie zarabia, to jeszcze przynosi wstyd.
Stadion Narodowy funkcjonuje od 10 miesięcy. Jak myślisz, w jaki sposób obliczyli ile kosztuje jego utrzymanie "rocznie" i to w dwóch wariantach - gdy coś się na nim dzieje i gdy nic się na nim nie dzieje?Stadion Narodowy kosztuje nas 18 milionów rocznie, o ile nic się na nim nie dzieje – aż do 30 milionów, jeśli organizowane są na nim imprezy.
Organizatorem koncertu Madonny była spółka Live Nations i jakie honorarium dostała gwiazda nie ma najmniejszego związku z kosztami funkcjonowania stadionu.Problem w tym, że mowa o kosztach czysto technicznych, a przecież dochodzą jeszcze koszty sprowadzania gwiazd. Madonna nie przyjechała po to, żeby przejechać się metrem na Młociny (bla bla bla)
Suchy fakt.Najgorsza jest sytuacja oczywiście z obiektem w Warszawie, bo to jest jedyny stadion, na którym meczów nie rozgrywa żadna drużyna i na którym tak z grubsza po prostu non-stop wieje nudą.
Kolejny suchy faktAnglicy wyjechali i… to by było na tyle. Więcej wielkich meczów już nie będzie, przynajmniej do czasu eliminacji mistrzostw Europy 2016.
A teraz trochę prawdziwych informacji:
Kto jest bardziej wiarygodny, niepodpisany autor artykułu na weszło czy rzecznik MS, który pośrednio zarządza stadionem?W pierwszych dziesięciu miesiącach tego roku koszty funkcjonowania Stadionu Narodowego wyniosły 19 mln zł, a dochody to 19,5 mln zł - podaje Katarzyna Kochaniak, rzeczniczka Ministerstwa Sportu.
Ministerstwo Sportu podlicza, że od lipca 2011 do października 2012 roku na stadionie odbyły się 22 imprezy masowe z udziałem ponad 1,4 mln widzów.
Ale nie... przecież redaktorzy weszlo napisali, że na SN nic się nie dzieje i wieje nudąNa rok 2013 na Narodowym zakontraktowano dotąd 45 imprez, w tym 27 takich, które zajmą cały stadion.
Ale czytaj sobie dalej artykuły anonimowych autorów na weszlo, w których podane są "suche fakty".
Na zdrowie