harry pisze:A ten cytat o jednym mądrym na sto...
Gratuluje dobrego samopoczucia...
Niestety, ale statystycznie rzecz biorac - to prawda :/
harry pisze:A ten cytat o jednym mądrym na sto...
go! pisze:harry pisze:A ten cytat o jednym mądrym na sto...
Niestety, ale statystycznie rzecz biorac - to prawda :/
istred pisze:Nie bardzo rozumiem, dlaczego oczekujesz, że ktokolwiek na forum będzie przekonywał ciebie do dosc oczywistych rzeczy?
Trollujesz to forum jak mało kto, piszesz jakies bezsensowne posty, udajesz glupiego jesli ktos podaje rzeczowy argument (albo glupi jestes, w takim razie rozumiem twoja postawe). Nikt nie bedzie w ten sposob z toba polemizowal.
Chaser pisze:Nowy stadion żużlowy tak, nowy stadion piłkarski nie. Rozumiem, że wszyscy tu obecni wolą oglądać żużel niż piłkę to skąd ten kompleks niższości? kibicom piłki się należy, a nam nie? A no tak zapomniałem, że już za projekt zapłacili.Jak to powiedział pewien człowiek 8 lat temu "za mojego życia stadionu w Lublinie nie będzie" dodam, że jeszcze paru lat do pięćdziesiątki mu brakuje. ( i wygląda całkiem zdrowo
)
luCas pisze:Cooper pisze:Ty Lucas to tak serio? Naprawde chcialbys, zeby deptak i Stare Maisto wygladaly jak choinka i to raczej taka z gorszego targu? Poza tym od kiedy to PIS taki kolorowy?Ewidentnie widac na tym przykladzie, ze chodzi tylko o zrobienie na zlosc, przeciez akurat ws. ogolnie pojetego porzadku PiS zawsze byl dosyc radykalny, a tu nagle taki "wolnosciowy".
Dyskusja schodzi na niebezpieczne tory, bo jak mi udowodnisz, ze jednolite parasolki sa ładniejsze niz kolorowe. Ze wyglad miasta jak "choinka" jest ładniejszy lub nie, niż jednorodny. Proszę wiec, o wiarygodne wyniki badań na ten temat.
Dochodzimy do granicy absurdu, bo dyskusja nad "pieknem" czegokolwiek jest subiektywna.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Niektórzy radni mieli bardzo radykalne propozycje. Jan Gąbka (radny niezrzeszony) chciał, aby ratusz zrezygnował z budowy stadionu przy ul. Krochmalnej.[...]
KBE (Komisja Budżetowo-Ekonomiczna - przyp.) nie poparła tego wniosku. - Budowa stadionu jest naszym priorytetem, nie zrezygnujemy z tej inwestycji - podkreślała Beata Krzyżanowska, rzeczniczka prezydenta Lublina.