Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
z papierami na jazdę to pewnie Kildemand 
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Extreme pisze:Lubelski kibic zawsze wierny swojej drużynie
Extreme pisze:Pozdrawiam wiernych fanów KMŻ!
Bitch please... i to z takim stażem...
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
istred pisze:harry pisze:Oj nie przesadzajcie. Jest to dość powszechna praktyka. Zamiast płacić ZUS jest na samozatrudnieniu i wystawia faktury. Plotka mówi o 7 tys zl.
Żeby być na samozatrudnieniu i wystawiać faktury nie trzeba zakładać spółki z o.o.
społka z o.o. to najlepszy sposób na niepłacenie ZUSu i sam bym tak zrobił na miejscu Sprawki
Przestańcie już z tym Kildemandem, od otwarcia rynku transferowego chyba nie było dnia na tym forum żeby nie padło to nazwisko. Nie wiem skąd u nas fenomen tego zawodnika, skoro to jego młodszy kolega Adamczak, był liderem zespołu
Ciekaw jestem tego stranieri. Grudziądz praktycznie zamknął już swój skład i nie ma tam Watta i Hansiora.
Ciekaw jestem tego stranieri. Grudziądz praktycznie zamknął już swój skład i nie ma tam Watta i Hansiora.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Tak na serio to mam dwa typy:
- PKej
- Mikkel Michelsen
a co do Adamczaka, to w obecnej sytuacji baaardzo chętnie widziałbym go w składzie. I nawet pomogę Prezesowi w ustaleniu składu bo sam sobie nie radzi:
1. Jeleniewski
2. Miesiąc
3. Jakiś młody i utalentowany Polak czyli Baran lub Adamczak
4. Młody obco Michelsen albo inny Kudriaszow
5. PKej albo lepiej Watt
6. Koza
7. Wieczorek?
+ nasz tor
I u siebie każdy mecz na styku, na wyjeździe wszystko w plecy.
- PKej
- Mikkel Michelsen
a co do Adamczaka, to w obecnej sytuacji baaardzo chętnie widziałbym go w składzie. I nawet pomogę Prezesowi w ustaleniu składu bo sam sobie nie radzi:
1. Jeleniewski
2. Miesiąc
4. Młody obco Michelsen albo inny Kudriaszow
5. PKej albo lepiej Watt
6. Koza
7. Wieczorek?
+ nasz tor
I u siebie każdy mecz na styku, na wyjeździe wszystko w plecy.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
oj kolega chyba w stopce u kogos wyladujesz
METHANOL ADVENTURE TEAM
go! pisze:Wyswiechtane i bzdurne.. no tak, coz moglbys powiedziec? Nawet Cooper sie pod co napisales pewnie nie podpisze.
A jesli chodzi o nie poparte niczym bzdury to prosze, poczytaj:
"W Polsce w 2002 roku Ministerstwo Finansów zdecydowało się obniżyć bardzo wysoką stawkę akcyzy na mocne alkohole. W kolejnym roku, mimo niższej stawki dochody z akcyzy na mocne alkohole wzrosły"
Wiecej na temat krzywej Laffera tutaj
http://www.nbportal.pl/pl/commonPages/E ... geId=22899
I prosze Cie sting126 nie "filozuj" na temat ekonomii, bo masz marny talent do niej i pojecie.
Nie prosze dla siebie, bo mi to wisi, tylko dla Ciebie samego, bo Cie lubie..
Oj go!...
Ja dobrze znam krzywa Laffera i znam polski przyklad ja potwierdzajacy. Znam tez conajmniej kilka innych, ktore jej nie potwierdzaja. Od 20 lat w Polsce, co do zasady, podatki z roku na rok rosna a wplywy z nich - rowniez. Ja pamietam dwie obnizki podatkow - ta o ktorej piszesz oraz obnizenie PIT do 18% i 32% (z trzech stawek) i o ile przy pierwszej faktycznie wplywy do budzetu wzrosly o tyle przy drugiej - spadly i to bardzo znacznie bo o ok. 5 mld zł. Jak kazda teoria tak i tą mozna na wiele sposobow potwierdzac i jej zaprzeczac. Tylko realne przyklady z polskiej gospodarki pokazuja jednoznacznie, ze jest to wylacznie teoria.
Poczytaj zreszta o samym Lafferze, o Cheneyu i okolicznosciach politycznych w USA w jakich ta teoria powstala. Wspomne tez, ze ten wybitny ekonomista twierdzil w 2006 r., ze USA sa w znakomitej kondycji gospodarczej, podczas gdy kilka miesiecy pozniej rozpoczal sie kryzys w obliczu ktorego Stany wpadly w recesje.
A dalej juz na pw zeby nie zasmiecac.
Czas na zmiany :]
Proponuję zmienić temat na ,,Brak składu na 2013 lub być może,, 
go! pisze:harry pisze:Co zaś się tyczy niewywiązywania się z umów, to na przestrzeni tych siedmiu lat, to pamiętam w zasadzie tylko jednego, który nie wpłacił umówionej sumy.
Hmmm, to dziwne. Cooper i meesha twierdza, ze trzeba przywyknac, bo to norma w sponsoringu zuzla![]()
A spisywanie umow ze sponsorem, lub nie daj Boze (!), ich egzekwowanie to nietakt, glupota i samobojstwo. Ze o podawaniu do sadu nie wspomne. Jak ten kraj ma funkcjonowac normalnie?
Piekna, brawurowa nadinterpreteacja
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Extreme pisze:. Miesiąc i Baran podpiszą w Lublinie, Jeleń ma inne oferty ale przy dobrej woli działaczy powinien pozostać, niestety Łukaszewski pewnie odejdzie do Wrocławia. jeden zagraniczny żużlowiec z papierami na jazdę zostanie pozyskany za góra 2-3 dni i nastroje się Wam trochę poprawią.
Kolejne kontrakty chyba dopiero po świętach.
Pozdrawiam wiernych fanów KMŻ!
Na polepszenie humorów: Miesiąc, Baran, może Jeleniewski rozwijający się zagraniczniak ( Kudriaszow?).
No właśnie szlag mnie trafił. Dobrze że nie ma czwartej ligi bo tym składem w trzeciej byśmy się nie utrzymali. A oni wiedzą o tym, że mają być w składzie czy ojtam, ojtam? Bo z tego co wiadomo to jeden z tych wymienionych nie chciał słyszeć o podpisaniu ugody a tu już w składzie?
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Nie przesadzajmy. Z Jeleniewskim, Miesiącem i Baranem walczylibyśmy do końca z Opolem, czy innym Krakowem o awans do I ligi.
Także w I lidze można z nimi w składzie wygrać kilka meczów u siebie (dopóki frekwencja nie zdusi wypłat dla zawodników), jeśli znajdzie się ktoś czwarty, który dorzuci z 8-9 oczek
Także w I lidze można z nimi w składzie wygrać kilka meczów u siebie (dopóki frekwencja nie zdusi wypłat dla zawodników), jeśli znajdzie się ktoś czwarty, który dorzuci z 8-9 oczek
-
jack08
Miesiąc wcale nie jest taki pewny u nas , bo toczy zaawansowane rozmowy z Lokomotivem Daugavpils