Jeleniewski
Watt
Max
Jamróg
Kildemand
Michalski
Łukaszewski
KSM się chyba zgadza i moim zdaniem ciekawy skład.
Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Gelo pisze:1.Watt
2.Miesiąc
3.Jeleniewski
4.Baran
5.Max/Povazhny/Adamczak
I mamy podobny potencjał do zeszłorocznego
Watt byłby dobry - ale chyba jestem zbyt małej wiary zeby w to uwierzyc. Maxa nie trawię od lat i w tym roku tylko się w tym utwierdzilem. Romek P. jest jak na mój gust zbyt chimeryczny. Niestety - pewniakiem ale równie nierealnym na te 8-10 punktów a który jezdził słabiej niz nalezalo sie spodziewać jest okularnik...
Gelu Povażhny jest w tym momencie bardzo sensowną opcją. Po pierwsze gość od zawsze fruwa po naszym torze, a raczej trzeba będzie się nastawiać na wygrywanie u siebie. Zauważ, że gość obniżył swoje loty jak Lokomotiv wszedł do 4 i jechał już o pietruszkę i pewnie pieniążki już były nie te.
Povażnego można brać pod uwagę ale na pozycje 2 lub 4 , najpierw trzeba poszukać prowadzących parę.Co do Watta , to można raczej zapomnieć , skoro by chciał jeździć w 1 lidze zostałby w Grudziądzu.Mi się wydaje że tam karty rozgrywa Andersen i dlatego albo czekają z Wattem albo ma kontrprozycje z E-ligi.
Wg mojej wiedzy Andersenowi bliżej Bydgoszczy a Watt we Wrocławiu, choć nie tak dawno mówiło się o zainteresowaniu Wattem Marnych Folii na pozycję rezerwowego.
- niespokojny
- Trener
pizek pisze:Tak patrząc trzeźwo, proponuję Panie Darku taki skład:
1) Jeleniewski
2) Kildemand
3) Woodward
4) Adamczak
5) Povazhny
6) ?
7) ?
Ja Ci powiem, ze ten sklad wcale nie jest glupi w obecnej sytuacji. 4 walczakow, przynajmniej bedzie sie cos dzialo. Dodalbym jeszcze do tego Miesiaca do walki o sklad z Woodwardem i Adamczakiem. Raczej powinnismy sie tym skladem utrzymac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Skład sensowny. Przy dodaniu ciekawych juniorów na gościa coś by ujechali.