Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Ja osobiscie, pomimo ze nie daze szczegolna sympatia Kreta, a zwlaszcza Kuciapy uwazam ze to jedne z najlepszych mozliwych obecnie transferow. Kret ostatnio sie rozkreca i w I lidze moze jezdzic podobnie jak Łukaszewski w ostatnim sezonie, a Kuciapa pokazal nie raz "pazur" w meczach w Rzeszowie i mysle ze po 2 latach cieniowania w Ekstralidze, biorac pod uwage jego poprzednie sezony w I lidze, mysle ze Kuciapa moze miec jeden z sezonow zycia i byc jednym z najlepszych zawodnikow w I lidze.
- MikeMistrz
- Senior
A ja uważam, że Kret to totalne beztalencie i NIGDY nie pokazał, że stać go na sensowne wyniki, nawet w 2 lidze. No ale jeśli go kontraktujemy, to przynajmniej wiemy jakiej siły rażenia możemy oczekiwać od formacji juniorskiej. Będzie można powspominać udany pod tym względem sezon 2005, kiedy prawie wszystkie biegi juniorskie przegrywaliśmy 5:1.
Za to Kuciapa od lat nie schodzi poniżej pewnego poziomu w 1 lidze i w tym momencie to jedna z najlepszych i najpewniejszych opcji, jaką możemy wybrać.
Za to Kuciapa od lat nie schodzi poniżej pewnego poziomu w 1 lidze i w tym momencie to jedna z najlepszych i najpewniejszych opcji, jaką możemy wybrać.
- MikeMistrz
- Senior
Napomknę tylko, że 6-7 lat temu, gdy na innym koncie napisałem coś podobnego o Mordelu dostałem bana. I co teraz zrobicie admini za pomówienie ?
Pomówienie to nie bardzo
Wiem co widziałem. Ban? Proszę bardzo. Ale pytam bardziej zorientowanych czy to był jednorazowy wybryk Kreta czy nagminne przechylanie.

- MikeMistrz
- Senior
Jeżeli nie jesteś w stanie tego udowodnić, to jest "bardzo" pomówienie.
Napisanie na forum, że coś się widziało jak dla mnie nie jest dowodem.
To jeśli tak to czyli trzeba zbanować całe forum bo tutaj czyta się same pomówienia co do zawodników czy zarządu klubu
Nie ma postu bez pomówień 

- MikeMistrz
- Senior
Twoje pytanie jest tak sformułowane, że jest równoznaczne ze stwierdzeniem, że Kret miał problemy alkoholowe i być może ma nadal. Zapewne nie masz na to dowodów, więc jest to pomówienie. Pokaż mi inny przykład pomówienia z tego forum. Jeżeli przychodzą Ci do głowy np. pytania Bossa, to one się różnią, ponieważ niczego nie stwierdzają. U Ciebie jest już zawarty konkretny zarzut i sugerujesz, że był i być może jest nadal prawdą.
Ale post niżej napisałem i wyjaśniłem sprawę. Zadałem również konkretne pytanie. A jeśli szukasz pomówień na forum - poczytaj większość postów o Sprawce. To też są jawne pomówienia, posty które stwierdzają jego niegospodarność czy inne występki na które nie ma żadnych dowodów prócz zasłyszanych plotek forumowych. A co do Kreta i niby mojego pomówienia, jeszcze raz powtórzę że wiem co widziałem ( dowodów brak a szkoda bo można było butelczynę zabrać do badań DNA ) i pytam ludzi którzy mają z nim kontakt czy to był jednorazowy występek czy nie? Wystarczające Mistrzu? 

- tezetomaniak
- Trener
No nic, pozostaje mi tylko poddać się karze dobrowolnie. Zaraz po świętach to uczynię i sam zgłoszę się na prokuraturę 

- MikeMistrz
- Senior
Widziałem, że "lubisz" przedstawicieli swojej płci. Nie potrafię tego udowodnić, ale przecież widziałem, więc to nie jest pomówienie. I pytam czy to był jednorazowy występek. Rozumiesz jak to działa? W ten sposób można zapytać o cokolwiek, oczerniając kogoś, bez dowodów.
Ja Ci nawet wierzę z tym Kretem, ale to jest bezpodstawne oskarżenie.
Ja Ci nawet wierzę z tym Kretem, ale to jest bezpodstawne oskarżenie.
Nie jesteś w moim typie
Pomówienie czy nie, ale mimo wszystko po odejściu Borowicza jest to chyba jedna z wielu opcji która jest brana pod uwagę by załatać dziurę na juniorce.

Człowiek odchodzi od stołu z nadzieją, że przeczyta coś ciekawego na forum, a tu jak zwykle ostatnio sam spam :/
Karol Baran Karol!
Sport to nie tylko same wyniki
jak pomyślę, że nasz skład mógłby wyglądać np. w ten sposób
Baran
Kuciapa
Hlib
Kret
Dryml
to nawet nie miałbym po co na mecze przychodzić już nawet pomijając aspekt sportowy, bo jak można kibicować drużynie która składa się z zawodników których się nie znosi. Jak wy piszecie żeby brać w pakiecie Drymlów, Kuciape i Kreta to szkoda mi słów.
Baran
Kuciapa
Hlib
Kret
Dryml
to nawet nie miałbym po co na mecze przychodzić już nawet pomijając aspekt sportowy, bo jak można kibicować drużynie która składa się z zawodników których się nie znosi. Jak wy piszecie żeby brać w pakiecie Drymlów, Kuciape i Kreta to szkoda mi słów.