Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Takiego sponsora ,który daje 600 tys za jeden sezon w pierwszej lidze nikt nie posiada jak by Rawicz zdobył takiego sponsora +miasto(500-700tys) to by walczył o awans !!!Panowie tylko co będzie po tak marnym sezonie, ile miasto przekaze w następnym czy zostanie Bogdanka?? Sprawka chyba tego nie przewidział co będzie za rok .Jarku zapomniałes chyba o firmie Centrochem w tym sezonie przeznaczyli podobno na klub ponad 300tys!!
- kmzlublinfan
- Senior
Zgadza się. Mija drugi dzień po świętach, a tu cisza odnośnie kontraktów
.
Szczerze powiedziawszy jak nie usłyszę od pana Darka ( właściciela Centrochemu) na własne uszy, że tyle dał na klub to nie uwierzę. To ile oni mieli taj naprawdę budżetu?

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Budżet większy od Grudziądza:)
max3 pisze:Takiego sponsora ,który daje 600 tys za jeden sezon w pierwszej lidze nikt nie posiada jak by Rawicz zdobył takiego sponsora +miasto(500-700tys) to by walczył o awans !!!Panowie tylko co będzie po tak marnym sezonie, ile miasto przekaze w następnym czy zostanie Bogdanka?? Sprawka chyba tego nie przewidział co będzie za rok .Jarku zapomniałes chyba o firmie Centrochem w tym sezonie przeznaczyli podobno na klub ponad 300tys!!
Po takim sezonie zaśpiewamy:
,,Nie dla nas ekstraligi smak ,
ni 1 ligi blask - k*rwa mać,
lecz w 2 lidze jakoś tak,
wypadło jeździć nam.
Lecz nasz Motorek mówie wam,
jeszcze zaskoczy nas - k*rwa mać,
i 1 ligi głodny pies - kochany Motorek."
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kmzlublinfan pisze:Zgadza się. Mija drugi dzień po świętach, a tu cisza odnośnie kontraktów.
No cisza. Ale jeżeli to prawda, że nasze propozycje kontraktów są gorsze od propozycji Wandy Kraków to chyba nie jest to aż takie dziwne.
Mam nadzieję że to jakas arcymistrzowska zagrywka pokerowa prezesa, bo naprawdę jakaś czarna rozpacz zacczyna mnie ( i chyba nie tylko mnie) ogarniać.
I jakoś wywiady ucichły. To cisza przed burzą ?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Chaser pisze:Tak z pozytywnych rzeczy to nie zapomnijcie, że sjenitu dosypano na tor przed zimą!Nie wiem ile taki sjenit może kosztować ale chyba nie 450 tyś ?
Klub nie zapłacił nic za sjenit - wszystko sfinansowało miasto i MOSiR.
http://www.kurierlubelski.pl/artykul/683941,zuzel-w-kmz-lublin-trwaja-przygotowania-do-nowego-sezonu,id,t.html