Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Tak truskawa pisał, że będziemy się bić do końca o awans, a to już jest niemożliwe. Ja wiem, że kibic wierzy zawsze ale trochę rozsądku, ten sezon będzie fatalny czy tego chcemy czy nie. Kwestia jest tylko taka czy uda się pozostać w I lidze czy nie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
wiadomość z ostatniej chwili
pan prezes w związku z problemami z kontraktowaniem zawodników zakupił 5 nowych chwiejów + 3 mniejsze
niski ksm, elastyczni, tani, brak kontuzji
aspekt finansowy kapitalny
a na pierwszym meczu trybuny zapełnione po brzegi (podejrzewam ze goście z całej polski przyjadą) podziwiac taki skład
pan prezes w związku z problemami z kontraktowaniem zawodników zakupił 5 nowych chwiejów + 3 mniejsze
niski ksm, elastyczni, tani, brak kontuzji
aspekt finansowy kapitalny
MikeMistrz pisze:Dalej wylewajcie swoje żale na forum, a ja dalej jestem przekonany, że Sprawka zmontuje jakąś sensowną pakę.
Żalić się i krytykować wszystko na pewno jest łatwo, tyle, że w tym przypadku ta krytyka jest w znacznym stopniu uzasadniona. Zapowiedzi i obietnice były spore a jest mizernie, ni trenera ni żadnego zawodnika w składzie, choćby i z juniorem podpisać kontrakt, żeby pokazać, że się coś rusza, a tu nawet tego nie ma. Wszystkie drużyny pomijając tylko Łodź mają gotowe mocne załogi do walki, a u nas dopiero robimy przymiarki. Trzeba było wcześniej po stracie krajowych liderów podpisać kontrakt nawet z jednym ale solidnym zawodnikiem, wówczas by była teraz trochę lepsza sytuacja i mniej ataków. Nie wierzę, że nie było pieniędzy żeby przynajmniej z Jeleniewskim podpisać umowę.
Na co tu czekać, aż odejdzie sobie??? Jeżeli myślicie, że Daniel nie ma żadnych innych propozycji to się mylicie.
Gdansk albo Grudziadz przyjedzie, wpierniczy nam do 37 (przy dobrych wiatrach) i frekwencja bedzie na poziomie 800 osob, ciemno to widze. Ktos chyba jest mocno naiwny jesli mysli, ze ludzie z Bogdanki sa slepi i beda nadal mocno ladowac pieniadze w nasz klub po mizernym sezonie, a nie oszukujmy sie - taki nas czeka. Nie moge tylko zrozumiec jednego. Przeciez Sipma w porownaniu do LW byla sponsorem wrecz smiesznym, a miasto za tamtych czasow tez nie szastalo pieniedzmi na rzecz zuzla. A jakos udalo sie zdobyc 3 miejsce, a rok pozniej otrzec sie o ekstralige w barazach (gdyby nie R.D...
). Nie bojmy sie tego powiedziec - dostalismy wielki prezent od losu w postaci poteznego sponsora, ktorego nie udalo sie wykorzystac. Szkoda. Wyglada na to, ze zeszloroczne slowa Prezesa o tym, ze Lublin przez wiele lat nie bedzie mial ekstraligi znajda swoje pokycie w rzeczywistosci. Zycze sobie i nam wszystkim, aby niedlugo w podobny sposob ta sama osoba nie wypowiadala sie o 1 lidze lub (odpukać), o żużlu w Lublinie w ogóle...
edit: meesha - tak, tak - czepiaj się o takie głupoty, ale jesteś zabawny chłopie, boki zrywać...
edit: meesha - tak, tak - czepiaj się o takie głupoty, ale jesteś zabawny chłopie, boki zrywać...
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2012, o 23:52 przez Sober, łącznie zmieniany 3 razy.
i frekwencja bedzie na poziomie 800 osob
Ale jak to? Przecież w Lublinie jest 5-6 tysięcy kibiców żużla. Tak ostatnio tu czytałem
Chyba, że jednak chodziło o widzów, a nie kibiców...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...