Skład na sezon 2013
- tezetomaniak
- Trener
Re: Skład na sezon 2013
Jeleniewski
Miesiąc
Kuciapa/Skórnicki
Kildemand
Woodward
Lukaszewski
W obecnej sytuacji, całkiem dobry skład. Nie obraziłbym sie
Miesiąc
Kuciapa/Skórnicki
Kildemand
Woodward
Lukaszewski
grzesieck pisze:a czemu o Woffindenie jeszcze nikt nic nie pisze?
a o co chodzi ? przecież ma ważny kontrakt we Wrocławiu ...
tezetomaniak pisze:Jeleniewski
Miesiąc
Kuciapa/Skórnicki
Kildemand
Woodward
Lukaszewski
oszalałeś z tym Skrórnickim ? chyba nikt by go niech chciał w Lublinie.
-
jack08
grzesieck, mówisz i masz 
1. Woffinden
2. Miesiąc/Kuciapa/Baran
3. Jeleniewski
4. Woodward
5. Watt
6. Łukaszewski
7. Adamczewski (gość)
od razu zaznaczam, że nie liczyłem ksm'u
1. Woffinden
2. Miesiąc/Kuciapa/Baran
3. Jeleniewski
4. Woodward
5. Watt
6. Łukaszewski
7. Adamczewski (gość)
od razu zaznaczam, że nie liczyłem ksm'u
Prezes dzwonił do Staszka Burzy a na forum pobożne życzenia o Watta
Coraz ciekawiej się robi. Dariusz czeka na rozwój sytuacji w Łodzi, zapewne dostał informację od "Łodzian" że Orzeł ma pierwszeństwo. Śmiechu będzie co niemiara jak Łódź wystartuje i jeszcze Jelenia nam zabierze 
Edit: Do posta Rabiosy, też chętnie widziałbym Kildemanda u nas
Edit: Do posta Rabiosy, też chętnie widziałbym Kildemanda u nas
Ostatnio zmieniony 4 stycznia 2013, o 12:10 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
GIGI pisze:Prezes dzwonił do Staszka Burzy a na forum pobożne życzenia o WattaCoraz ciekawiej się robi. Dariusz czeka na rozwój sytuacji w Łodzi, zapewne dostał informację od "Łodzian" że Orzeł ma pierwszeństwo. Śmiechu będzie co niemiara jak Łódź wystartuje i jeszcze Jelenia nam zabierze
z tym Wattem o oczywiście kilka stron niepotrzebnych typowań w składzie bo na 1000% nie będzie u nas jeździł , mówiłem to już od miesiąca ale nikt nie chce poczytać źródeł.
Co do Łodzi to raczej jak wystartują to na przetrwanie , nie sądzę aby byli wstanie zatrzymać Kildemanda Gustafssona czy nawet Szczepaniaka.
Nie wiem dlaczego nie podoba wam się Simon Gustafsson były rekordzista naszego toru ?
jeździł w kratkę ale jakby potrenował na naszym torze to kto wie ....
priorytet : Peter Kildemand ! ... za jakiś czas uczestnik GP wspomnicie moje słowa.
Nie wiem dlaczego nie podoba wam się Simon Gustafsson były rekordzista naszego toru ?
Dlatego:
2010 - 0,688
2011 - 1,000
2012 - 1,273
Całą rodziną przy kolacji wigilijnej będziemy wspominać.priorytet : Peter Kildemand ! ... za jakiś czas uczestnik GP wspomnicie moje słowa.
- tezetomaniak
- Trener
Rabiosa, ja nie oszalałem, Dariusz oszalał
Wole jednak Skóre, niż Piszcza.
Jeleń:
I wszystko
Jeleń:
Chciałbym zostać w Lubelskim Węglu, bo wiem, że w minionym roku nie pojechałem na miarę swoich możliwości. Chcę pokazać, że stać mnie na jeszcze lepszą jazdę. Ale z drugiej strony sytuacja w klubie jest beznadziejna. Nie ma zawartych żadnych umów z żużlowcami, nie znane są cele, o które ewentualnie będziemy walczyć. A jazda dla samej jazdy nie ma sensu. Poza tym w Gdańsku i Grudziądzu zbudowane bardzo silne zespoły. Moim zdaniem bardzo groźna będzie też drużyna z Daugavpils. Trudno będzie z tymi ekipami nawiązać walkę i zostanie tylko jedno wolne miejsce w play off
I wszystko
Jeśli zawodnik używa określenia, że sytuacja w klubie jest beznadziejna to znaczy, że taka faktycznie jest. Pytanie tylko, o co w tym wszystkim do cholery chodzi? Jak to możliwe, że niemal wszystkie kluby mają większe lub mniejsze długi a mimo tego skompletowały składy, w Lublinie natomiast nie ma ani jednego zawodnika z kontraktem? Nikt mi nie powie, że tamci to idioci a tylko jeden Sprawka jest mądry i rozsądny.
Ostatnio zmieniony 4 stycznia 2013, o 12:36 przez Maxx, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- kmzlublinfan
- Senior