Mecz: KM Intar Ostrów - TŻ Sipma Lublin 41:49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#126 Postautor: ravajas » 2 czerwca 2004, o 16:25

Talib pisze:czarny Chciałem Ci tylko przypomnieć, że zwycięstwo w tym meczu to obowiązek dla Twojej drużyny, ponieważ w innym wypadku macie jeszcze niewielkie szanse zdobycia punktów w Rzeszowie, goście.

studiujac tabelę wygląda, że jesli rzeczywiście przegramy w Ostrowie, to Ostrów wskakuje na trzecie, a my spadamy na czwarte miejsce. Tak więc ten mecz jest nie tylko dla Ostrowa o być albo nie być. Nasi też "muszą" go wygrać. czego sobie życzę :)

pozdrawia: (kibiców z Ostrowa również)
Rafał Borowski

PS. na meczu w lublinie zrobiłem Wam zdjęcie, które już niedługo będzie w galerii :)jesli ktoś był na meczu i chce to piszcie na adres mailto:rafalborowski@autograf.pl

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#127 Postautor: mikas » 2 czerwca 2004, o 16:25

jacur78 pisze:Zuzulowycow to wiemy juz ze macie swietnych w Ostrowie :) a czy macie tam jakies fajne panny :)??

MajÄ…, majÄ… :D Jak mi zalatwisz transport samochodowy na niedziele to Cie zapoznam :D :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
czarny

#128 Postautor: czarny » 2 czerwca 2004, o 16:27

Jakieś się znajdą :P Więc wpadnijcie troche wcześniej to połazimy po 'wiosce' i obczaimy jakieś laseczki :P pod warunkiem, ze dopisze pogoda... :?
Obrazek

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#129 Postautor: ravajas » 2 czerwca 2004, o 16:34

[quote="Maxx"]
1. Mariusz Franków - porządek ze sprzętem i zero wpadek
2. Darek Śledź - jazda na poziomie, do którego zdążył nas przyzwyczaić
3. PunktujÄ…cy junior
[quote]

wybrałbym inną trójkę:

1. Piszczyk - porzÄ…dek ze sprzetem i poziom z poczatku ub. sezonu
2. Knapp - coraz lepsza postawa i "pazur" na torze
3. równiuteńki obcokrajowiec

reszta dokłada cegiełki do tej konstrukcji. nie mniej wazne niz trzech wymienionych.

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. odnosze się do stanu obecnego, a obecnie punktujacego juniora nie mamy. Mam nadzieję, że do Ostrowa, a co wazniejsze, do Gorzowa u nas, wykurują się obaj

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#130 Postautor: Maxx » 2 czerwca 2004, o 16:42

ravajas pisze:
Maxx pisze:1. Mariusz Franków - porządek ze sprzętem i zero wpadek
2. Darek Śledź - jazda na poziomie, do którego zdążył nas przyzwyczaić
3. PunktujÄ…cy junior

wybrałbym inną trójkę:

1. Piszczyk - porzÄ…dek ze sprzetem i poziom z poczatku ub. sezonu
2. Knapp - coraz lepsza postawa i "pazur" na torze
3. równiuteńki obcokrajowiec

reszta dokłada cegiełki do tej konstrukcji. nie mniej wazne niz trzech wymienionych.

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. odnosze się do stanu obecnego, a obecnie punktujacego juniora nie mamy. Mam nadzieję, że do Ostrowa, a co wazniejsze, do Gorzowa u nas, wykurują się obaj

Jak rozumiem masz uwagi co do postawy Piszcza po meczu z Gdańskiem. Moim zdaniem całkiem niesłusznie bo Tomek odwalił kawał dobrej roboty, a że nie miał partnera do pary, który mógłby również powalczyć to męczył sie sam, ale bardzo skutecznie i z pożytkiem dla zespołu.

KOZIOŁEK

#131 Postautor: KOZIOŁEK » 2 czerwca 2004, o 16:44

Apropos wypowiedzi niektórych ZNAWCÓW z Ostrowa na temat waszego meczu z Gdańskiem-bez obcokrajowca nie macie co MARZYĆ o zwycięstwie!Popatrzcie realnie na swoje szanse-my z Karlsonem mieliśmy duże problemy a wy bez obcokrajowca chcecie wygrać :?: :lol:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#132 Postautor: mikas » 2 czerwca 2004, o 16:47

KOZIOŁEK nie zachowuj sie jak co poniektórzy Ostrowianie i nie wkladaj w ich usta tego czego nie powiedzieli,czy Ty gdzieś widzialeś ich wypowiedź,że wygraja z Gdanskiem bez obco??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#133 Postautor: Maxx » 2 czerwca 2004, o 16:50

Odnośnie pojedynku KM-u z Gdańskiem to jak dla mnie jest tylko jeden faworyt i zarazem "pewniak" do wygranej - Wybrzeże Gdansk. Nie to żebym nie doceniał ekipy z Ostrowa, ale co tu dużo mówić, Gdansk jest o wiele silniejszy i tyle.
A wracając do naszego wyjazdowego meczu w Ostrowie to rzeczywiscie jest to dla nas niezwykle istotne spotkanie i aby spokojnie patrzeć w przyszłość musimy przywieźć z Ostrowa punkty. Ale że dla KM-u to też niesamowicie ważne spotkanie - wynik do końca będzie oscylował w okolicach remisu.

KOZIOŁEK

#134 Postautor: KOZIOŁEK » 2 czerwca 2004, o 16:57

Do Mikasa-chodzi mi tylko o to, że patrząc REALNIE to na Wybrzeże bez stranieri to "rzucanie się z motyką na Słońce"!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#135 Postautor: mikas » 2 czerwca 2004, o 17:01

KOZIOŁEK pisze:Do Mikasa-chodzi mi tylko o to, że patrząc REALNIE to na Wybrzeże bez stranieri to "rzucanie się z motyką na Słońce"!

To prawda, ale nikt nie napisal,że tak nie jest, więc po co poruszać ten temat?? Poza tym to jest wątek o meczu Ostrów-Lublin a nie Ostrów-Gdańsk.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

KOZIOŁEK

#136 Postautor: KOZIOŁEK » 2 czerwca 2004, o 17:10

Masz racje nie ma roztrząsać sprawy Ostrów-Gdańsk bo to nie nasza "brocha" tylko Ostrowa!Czekam na dobre wieści z ćwierćfinałow IMP, bo jest to najpoważniejszy sprawdzian naszych seniorów przed meczem z Ostrowem!trzymam kciuki z Teżeciaków!Pozdro!

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#137 Postautor: GIGI » 2 czerwca 2004, o 17:28

KOZIOŁEK pisze:Masz racje nie ma roztrząsać sprawy Ostrów-Gdańsk bo to nie nasza "brocha" tylko Ostrowa!Czekam na dobre wieści z ćwierćfinałow IMP, bo jest to najpoważniejszy sprawdzian naszych seniorów przed meczem z Ostrowem!trzymam kciuki z Teżeciaków!Pozdro!

Oby się któryś załapał ;) Znając naszych , to obce tory im są wrogiem ;) Heh oby tak nie było tym razem;) Też wierzę że się uda ;)

KOZIOŁEK

#138 Postautor: KOZIOŁEK » 2 czerwca 2004, o 17:33

Dokładnie masz racje Gigi-te "obce" tory to jest nasza bolączka, jednak o postawę Knappa i Piszcza jestem spokojny a Darek i w szczególności "Franek" to jest wielka niewiadoma!TŻ SIPMA LUBLIN DO BOJU!

meesha
Trener
Kontakt:

#139 Postautor: meesha » 2 czerwca 2004, o 17:59

ravajas pisze:studiujac tabelę wygląda, że jesli rzeczywiście przegramy w Ostrowie, to Ostrów wskakuje na trzecie, a my spadamy na czwarte miejsce. Tak więc ten mecz jest nie tylko dla Ostrowa o być albo nie być. Nasi też "muszą" go wygrać. czego sobie życzę :)

No nie tak prędko :) Żeby nas wyprzedzić w tabeli muszą odrobić stratę 22 punktów z pierwszego meczu 8) A nawet jeśli to i tak na długo nie zagoszczą na trzecim miejscu, bo kalendarz nie bardzo temu sprzyjający jest :P
Ale mówiąc serio, jeśli myślimy o awansie (a myślimy jeszcze :?: ) to nie może być tak, że naszym celem jest tylko załapać się do pierwszej czwórki, tylko trzeba zdobywać jak najwięcej punktów. Przecież w play-off'ach nie anuluje się punktów zdobytych w części zasadniczej sezonu :!: W związku z tym każdy punkt może być w ostatecznym rozrachunku na wagę złota...

Awatar użytkownika
czarny

#140 Postautor: czarny » 2 czerwca 2004, o 18:11

KOZIOŁEK pisze:Apropos wypowiedzi niektórych ZNAWCÓW z Ostrowa na temat waszego meczu z Gdańskiem-bez obcokrajowca nie macie co MARZYĆ o zwycięstwie!Popatrzcie realnie na swoje szanse-my z Karlsonem mieliśmy duże problemy a wy bez obcokrajowca chcecie wygrać :?: :lol:

no proszę... a podobno to 'znawcy' z Ostrowa robią za dużo szumu na forum. Ale przynajmniej koleś jest zabawny. Fajnie się czyta takie rzeczy :lol: Widać, że nie czyta tego co inni piszą, więc później wychodzą takie a nie inne głupoty :wink:

dobrze, że nie tylko u nas są 'oszołomy' na forum :wink:

ps. ile osób planuje wyjazd do Ostrowa i o której macie zamiar być na miejscu? Jeśli będziecie dość wcześnie to dajcie znać, a procenty same się znajdą :wink:
Obrazek

KOZIOŁEK

#141 Postautor: KOZIOŁEK » 2 czerwca 2004, o 18:27

A kim Tu jesteś żeby mnie pouczać?Wyraziłem swoje ZDANIE na temat i tyle!A "oszołoma" to se zrób i wychowaj kozaku!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#142 Postautor: grzesieck » 2 czerwca 2004, o 18:39

Meczyk sie zapowiada niezwykle emocjonujaca...Ostrowa glownym atutem jest ich tor, a wiadomo ze nasi na wyjazdach czesto cieniuja strasznie :? Mam jednak nadzieje ze tym razem wszystko zagra, nie bedzie defektow Tomka ani zadnych wpadek na dystansie takich jak mial Franek w ostatnia niedziele. Niestety poczatek zapowiada sie tak jak z Gdańskiem czyli 5:1 w plecy i poznie znowu bedzie trzeba odrabiac...Jezeli przegramy w Ostrowie nie bedzie to zadna kleska czy kompromitacja. KM bedzie przystepowal do tego meczu w roli faworyta a nasi zuzlowcy mam nadzieje postaraja sie sprawic nam jakis spozniony prezent na dzien dziecka :wink: Oczywiscie wynik bede typowal jak zawsze optymistycznie czyli 43:47 dla Koziolkow:) Jezeli natomiast staloby sie tak ze przegramy ten mecz to watpie zeby to bylo wyzej niz 50:40. Nie jestem zadnym prorokiem wiec prosze bez takich wypowiedzi na temat tego co pisze :P Wierze w nasze zwyciestwo!!

Do boju TÅ»!!

PS. czytajac ten watek czytalem wypowiedzi tylko jednego z kibicow z Ostrowa - czarnego. Bo reszty to sie nie da sluchac za bardzo :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#143 Postautor: GIGI » 2 czerwca 2004, o 19:27

czarny pisze:ps. ile osób planuje wyjazd do Ostrowa i o której macie zamiar być na miejscu? Jeśli będziecie dość wcześnie to dajcie znać, a procenty same się znajdą :wink:

Czarny , spoczko myślę że 1,5 godz przed meczem będziemy ;) razem, się napijemy , ręce spobie podamy i o żużlu pogadamy ;)

Ja mogę być tym medium ;) Wyślij mi na pw( lub gg) swój telefon i podaj maila , ja oczywiście odeślę , podczas drogi będziemy w kontakcie ;)

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#144 Postautor: DonKamizi » 2 czerwca 2004, o 20:37

Dzisiaj na treningu jezdzilii Jeleń i Dawid.Obaj wybierają się do Ostrowa na mecz :) :)Może nie zaczniemy od 1:5 w pierwszym biegu :twisted:
Ostatnio zmieniony 2 czerwca 2004, o 20:51 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 1 raz.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

jotem

#145 Postautor: jotem » 2 czerwca 2004, o 20:50

DonKamizi pisze:Dzisiaj na treningu trenowali Jeleń i Dawid.Jeden i drugi wybiera się do Ostrowa na mecz :) :)Może nie zaczniemy od 1:5 w pierwszym biegu :twisted:

To może tak z nimi nie jest żle.A wracając do tematu to sądze ze mecz bedzie dla naszej druzyny cięzki.Nie licze na zwyciestwo chociaż jako kibic naszej druzyny powinienem tak sadzic.Mysle, że zdobycie 40 pkt to bedzie dobry wynik, no chyba ze wszyscy pojada na takim poziomie jak w meczu z Wybrzeżem to wtedy moze być niespodzianka.

nichollsowa

#146 Postautor: nichollsowa » 2 czerwca 2004, o 20:51

czarny pisze:Jakieś się znajdą :P Więc wpadnijcie troche wcześniej to połazimy po 'wiosce' i obczaimy jakieś laseczki :P pod warunkiem, ze dopisze pogoda... :?

Czarny ciekawe co na to Twoja dziewczyna :lol: :wink:

harry
Trener

#147 Postautor: harry » 2 czerwca 2004, o 21:38

nichollsowa pisze:
czarny pisze:Jakieś się znajdą :P Więc wpadnijcie troche wcześniej to połazimy po 'wiosce' i obczaimy jakieś laseczki :P pod warunkiem, ze dopisze pogoda... :?

Czarny ciekawe co na to Twoja dziewczyna :lol: :wink:

No zawsze sie jakaś bladź znajdzie, która taki piękny i misterny plan zepsuje. Dalej mi jazda stad babo jedna!!! Kto Cie tu prosił??? Mamy nadzieję Czarny, że nie przydygasz!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#148 Postautor: mikas » 2 czerwca 2004, o 21:56

Harry zostaw Nichollsową w spokoju, ona jest moja :wink: :D Ale w Ostrowie jest jeszcze kilka fajnych kobitek, więc plan uważam za bardzo dobry, a Nichollsową to ja już się zajmę, żeby nie przeszkadzała :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek