Paweł to walczak co by nie mówić o jego pogo i słabych startach.
Ja tam się cieszę ale czekam na armaty.
Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Deri pisze:ps.spokojny za dożo czyta komentarzy na sf
chyba chodzilo o dużo...?
Narazie Nasz KSM pozwala jeszcze na duzo, wiec trzeba go wykorzystac
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2013, o 18:13 przez mOrphe, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja jeszcze tylko chciałbym wymienić jedno nazwisko o którym nikt nie wspominał, a moim zdaniem to dobry zawodnik:
Kildemand
Musi być na każdej stronie
Kildemand
Musi być na każdej stronie
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
gdyby to była ta niespodzianka to gacie by spadły
W sumie przy naszym składzie można by się ładnie zabawić w secret manów, jak Leszno z Balińskim. 2 pytania:
Czy jeździłeś kiedyś w Stali Rzeszów? tak. Jaki styl jazdy preferujesz? płot.
2 precyzyjne pytania, 2 precyzyjne odpowiedzi a i tak nie wiadomo o kogo chodzi
Swoją drogą apropos marketingu, ciekawe dlaczego oficjalna strona KMŻ milczy o kontrakcie Miesiąca?? Może warto by panie Sprawka zamieścić jakieś info? Ewentualnie poinformować o kontrakcie administratora? Czy ma sobie ze SportowychFaktów przepisywać?
Czy jeździłeś kiedyś w Stali Rzeszów? tak. Jaki styl jazdy preferujesz? płot.
2 precyzyjne pytania, 2 precyzyjne odpowiedzi a i tak nie wiadomo o kogo chodzi
Swoją drogą apropos marketingu, ciekawe dlaczego oficjalna strona KMŻ milczy o kontrakcie Miesiąca?? Może warto by panie Sprawka zamieścić jakieś info? Ewentualnie poinformować o kontrakcie administratora? Czy ma sobie ze SportowychFaktów przepisywać?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
mOrphe pisze: A jak myslicie, co bedzie z mlodzieza? Lukaszewski plus gosc, czy Lukaszewski plus ... no wlasnie kto?
Pewnie Wieczorek, mooże przy bardzo sprzyjających wiatrach Bubel.
Bo jakoś w sensownego gościa nie wierzę.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Patrząc na obecne transfery: Trojana i Miesiąca....
Baran, Kuciapa i Kudriaszow w drodze...
Chyba nie ma już miejsca dla Daniela.
Przynajmniej trener będzie mógł ustalać skład w stu procentach
Baran, Kuciapa i Kudriaszow w drodze...
Chyba nie ma już miejsca dla Daniela.
Przynajmniej trener będzie mógł ustalać skład w stu procentach
$korzen$ pisze:Sledzio pisze:Ja tam wole Korneliussena niż tego waszego Kildemanda. Przecie to będzie niewypał. Na kij wam on ?
Uzasadnij, chetnie poczytam. Tylko pamietaj, napisales, ze to bedzie niewypal. Niewypal to dla mnie zawodnik, ktory kreci srednia taka, jak Chrzanowski w poprzednim sezonie (czyt. s/b 1,000)
btw. Zakladzik o dobra flache, ze Kildemand (jezeli podpisze u nas) wykreci lepsza srednia niz Korneliussen?
Np o to ze Korneliussen był najlepszym zawodnikiem 2011 w Wandzie Kraków i czołowym zawodnikiem 2 ligi. Potrafił Pedersena i Nicholsa objechać w Gnieźnie. Nie dano mu szans zaprezentowania się przed Lubelską publicznością. A co takiego Kildemand osiągnął ? wyszły mu dwa czy trzy mecze i wielką gwiazdą się stał na Lubelskim Forum
Nie ma co się zakładać bo taką średnią będzie łatwo łyknąć, a że Chrzanowski zrobił taką średnią można było się spodziewać. W końcu to Extraliga, a nie 1 liga. Zobaczysz jak teraz będzie ciachał