Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
jak sie chce mieć wynik to po prostu takiego jednego zawodnika trzeba zakontraktować. Przynajmniej jednego. Na razie jest to 4 zawodników z drugoligowymi rodowodami.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Dyskusji na temat możliwości odejścia Jelenia z zespołu powinny być skończone w momencie odejścia Stachyry i Miśkowiaka.
Jeśli chodzi o "wzmocnienia", to tak, jak piszesz : Watt, Andersson. Tyle, że w obecność w składzie tego pierwszego nie mam podstaw wierzyć. Ale już ten drugi cenić się aż tak bardzo nie powinien.
Jeśli chodzi o "wzmocnienia", to tak, jak piszesz : Watt, Andersson. Tyle, że w obecność w składzie tego pierwszego nie mam podstaw wierzyć. Ale już ten drugi cenić się aż tak bardzo nie powinien.
spokojny pisze:Jutro lub pojutrze ma być kolejny kontrakt i powiem że wszystkim gacie spadną z wrażenia
go! pisze:tzn, ze jak ci jutro lub pojutrze gacie nie spadna to dostanie bana?
Shack pisze:yhy, nie daje się już tego czytać. Co chwilę nowy bohater wyskakuje i podaje nazwiska.
No to jeszcze tylko 4h do bana
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Na obronę spokojnego powiem, że po plotkach, które krążyły na temat relacji Sprawka-Baran, na wieść o kontrakcie Barana troszke mi się porty poluźniły tak do połowy pośladów 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Mi spadły nie po kontraktach tylko po tych wypocinach na temat Daniela
Druga linia jest czyli "pistolety", które albo wypalą albo niewypał. Pozostaje pytanie o CKM-y?
"Gdzie oni są, gdzie są ci moi przyjaciele...?"
Spadku nie będzie, ale póki co na fajerwerki też nie mamy co liczyć.
Dobrze, że w ogóle są kontrakty, teraz natomiast czekamy na tych, którzy mają prowadzić (wedle zapowiedzi Sprawki) do walki o najwyższe cele...
Spadku nie będzie, ale póki co na fajerwerki też nie mamy co liczyć.
Dobrze, że w ogóle są kontrakty, teraz natomiast czekamy na tych, którzy mają prowadzić (wedle zapowiedzi Sprawki) do walki o najwyższe cele...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:Spadku nie będzie, ale póki co na fajerwerki też nie mamy co liczyć
Pewny jesteś? Spadają dwie drużyny. Trojan, Baran i Łełek nie utrzymają KMŻ-ta, a wystarczy, że Jeleń podpisze w Ostrowie/Rawiczu i spadniemy na 100%.
W Rawiczu to by taki Jeleń "zeżarł" pół budżetu. Bądźmy poważni 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Zima to i Jeleń więcej żre. To co proponuje Sprawka to sądze, że Jeleniowi by mogli zapłacić.