Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
To o której ten mecz 17 czy 19 ? http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... &Itemid=54 Jakieś starocia wygrzebaliście z czerwca

-
Marcelspeedway
Tak jak wcześniej było zapowiadane: karnety ważne jezszcze na dwa mecze ? Finałowej ?
Nie... no to chyba oczywiste że karnety obowiązują
jeżeli karnet ulgowy kosztował 90 zł(6x15zł=90zł, czyli 6 meczy, bylo 5) zostały 2, jeden mecz wychodzi gratis.
No tak, ale zawsze lepiej to się upewnić, żeby potem japy nie otworzyć, że nie wpuszczą 
To prawda, że na mecz z Łotyszami nie wejdzie się już na karnet?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
karnet miał obowiązywać na 7 meczów. Więc mecz Długopisami ma być ostatnim na który można wejść na karnet. Chyba że coś przeoczyłem ?
Nie prawda, na mecz z Dauga karnet jeszcze obowiazuje. Na ostatni mecz u siebie z Grudziadzem straci waznosc i wtedy trzeba kupic juz bilet. EDIT. Nic nie przeoczyles Miedziany.
Jeśli ktoś nie pójdzie na mecz z Daugavpils i zostanie mu jedna zrywka to traci ona ważność na następnym meczu?
nie wiem, ale zobacz może co pisze na karnecie. 1.Czy obowiązuje na 7 imprez, 2.Czy obowiązuje na 7 pierwszych iimprez ?
Nie mam karnetu, z ciekawości pytam. Ale tak myślę, że pewnie będzie to traktowane jako "nie pójście na mecz", czyli opcja nr 2 
Na karnecie pisze ze jest wazny na 7 pierwszych meczy ligowych w sezonie 2012 wiec opcja nr. 2.
Ceny biletów w sezonie 2013 http://www.kurierlubelski.pl/artykul/75 ... ,id,t.html W Gdansku cena biletu normalnego wynosic bedzie 20 zl a u w Lublinie przy skladzie o wiele tanszym 25 zl
? Ps. sory za post pod postem ale pól roku chyba jestem usprawiedliwiony.
Czas na zmiany :]
Mało atrakcyjny ten karnet. Jakiś wypadek losowy, opuszczasz jeden mecz i już jesteś w plecy. U nas 135zł a dla porównania w Grudziądzu 120zł, w Gdańsku 160zł na cały sezon (czyli 9 meczów). Mocno ceni Dariusz ten nasz oszczędnościowy skład.
Ale jaja beda jak Gdansk skonczy sezon po 6 meczach 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Znowu zero biletów rodzinnych. Coś z tą promocją kiepsko. A ceny karnetów rzeczywiście mocno przesadzone.
A kara za nie regulaminowy tor? jakoś trzeba znaleźć środki na to. Po za tym jak Marianek się nie opamięta to takie kwiatki będą częściej występować!
A tą karę trzeba zapłacić? Wydawało mi się, że została zawieszona i KMŻ musi zorganizować turniej zaplecza kadry.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Sprawka moglby zrobic promocje.135 zl karnet wazny caly sezon.W przypadu awansu do czworki(malo prawdopodobne)reszta spotkan dla kibicow z karnetami gratis.Aspekt finansowy kapitalnySzkoda faktycznie ze nie ma biletow rodzinnych.Nie rozumiem zupelnie dlaczego karnety sa tak krotko w sprzedazy.
mema pisze:Nie rozumiem zupelnie dlaczego karnety sa tak krotko w sprzedazy.
Wiesz marketing
Ten Sprawkowy marketing tylko trochę w uboższej wersji niż gdzie indziej
jerry78 pisze:Mało atrakcyjny ten karnet. Jakiś wypadek losowy, opuszczasz jeden mecz i już jesteś w plecy. U nas 135zł a dla porównania w Grudziądzu 120zł, w Gdańsku 160zł na cały sezon (czyli 9 meczów). Mocno ceni Dariusz ten nasz oszczędnościowy skład.
co TY kolego piszesz jaki oszczędnościowy skład
a jeśli chcemy mieć sport żużlowy w mieście lublinie na wysokim poziomie to karnety powinny być w cenie 500zł (słownie pięćset złotych )
simona - z całym szacunkiem ale Ciebie to już się nawet czytać nie chce. Ja rozumiem rozżalenie kibiców lubelskiego żużla bo i sam jestem zniesmaczony tym co się dzieje ale Twoje żale i wrzuty na Sprawkę przechodzą już ludzkie pojęcie i stały się czerstwe jak zeszłotygodniowe bułeczki. Proszę Cię, oszczędź nam wszystkim uczucia palącej zgagi po Twoich postach.

Remus pisze:simona - z całym szacunkiem ale Ciebie to już się nawet czytać nie chce. Ja rozumiem rozżalenie kibiców lubelskiego żużla bo i sam jestem zniesmaczony tym co się dzieje ale Twoje żale i wrzuty na Sprawkę przechodzą już ludzkie pojęcie i stały się czerstwe jak zeszłotygodniowe bułeczki. Proszę Cię, oszczędź nam wszystkim uczucia palącej zgagi po Twoich postach.
najlepsza rada nie czytaj moich postów