Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

Re: Skład na sezon 2013

#4451 Postautor: $korzen$ » 19 lutego 2013, o 11:02

Boje sie, ze poczatek sezonu w wykonaniu naszej II linii (Miesiac-Baran-Trojan) bedzie rozpaczliwie slaby. Bo za co oni maja sie przygotowac do sezonu? Za prywatne pieniadze? Nie sadze. Takze nie zdziwie sie, jak Marian w pierwszych kolejkach zobaczy zadrutowane i lekko podrdzewiale silniki z roku poprzedniego lub dalej 8) Generalnie przed poprzednim sezonem (do momentu zakontraktowania Miska) bylem niespokojny, duzo bylo obaw ale jednoczesnie cholernie czekalem na I mecz sezonu... ale to co czuje teraz to na dzien dzisiejszy II liga w sezonie 2014 i kompletny brak parcia na poczatek sezonu. Jak sobie przypomne, jak w trakcie poprzedniego sezonu pisalem tutaj, ze daje kredyt zaufania Sprawce... to nie moge sie nadziwic jaki ja bylem naiwny. Jakie mam dzisiaj podejscie do Dariusza? Nie bede pisal, nie mam czasu spowiadac sie przed prokuratorem. Odzyskalem w poprzednim sezonie mlodziencza milosc do zuzla, jednak obecne poczynania w naszym klubie skutecznie mnie tego (znowu) pozbawiaja.

harry
Trener

#4452 Postautor: harry » 19 lutego 2013, o 11:35

Jeżeli pomoże ci to w czymś to tylko podpowiem, zeby tak nie rozpaczać strasznie na temat tych remontów. Zawodnicy oddają silniki do remontu mechanikom, ale płacą przy odbiorze. Dlatego najważniejsze jest żeby te pieniądze na przygotowanie znalazły się w ciągu miesiąca nie dłużej. Jest CHYBA na to jakaś szansa.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#4453 Postautor: GeloSMT » 19 lutego 2013, o 11:48

A ja bym się aż tak nie obawiał o silniki zawodników których wspomniał kolega Korzen mogę gwarantować przynajmniej za 1/3 chłopaków jakich Wymieniłeś,że wszystko jest na dobrej drodze :wink: