Lubelski klub w sezonie 2013
Re: Lubelski klub w sezonie 2013
Prawdziwa. Nie wiadomo, czy pojedzie w Łodzi.
No i wykrakałem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
Tak zem czuł, jak na profilu FB przywrocili jego zdjecie w tle

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jeśli to prawda to świetna informacja. W Łodzi mógłby wskoczyć za Barana lub Miesiąca.
- tezetomaniak
- Trener
Pewnie bardziej jako straszak na rzeszowskie rezerwy. Tylko szkoda, że nie jest polskim juniorem 
Paradoksalnie ten ruch z zatrudnieniem Cama skomplikowal nam sytuacje kadrowa:) Na moj nos jednak Wardzala woli polski sklad (za nim zjedzie caly swiat), wiec dopiero pierwsze wpadki moga przewietrzyc troche ekipe:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Im back with Lubelski Wegiel Lublin for 2013. Pretty excited to get racing in Polska again.
Brawo!! aż się chce iść na stadion. Cam na pewno się przyda bo pozostali chyba formą nie błyszczą.
Brawo!! aż się chce iść na stadion. Cam na pewno się przyda bo pozostali chyba formą nie błyszczą.
Jak już wrócisz to daj znać czy coś z torem robią 
Czy dobrze rozumiem? Jeśli Cam nie został potwierdzony dziś do 15tej przez GKSŻ, to nie może jechać w Łodzi? Swoją drogą mało prawdopodobne żeby wskoczył za Barana lub Miesiąca a to dlatego, że to zbyt duże ryzyko, nie wiadomo nic o jego formie;/
A co można więcej powiedzieć o formie Barana czy Miesiąca? W odróżnieniu od nich, Woodward odjechał już kilka spotkań w Anglii.
Dokladnie. Mnie troche przeraza fakt, ze Miesiac podobno wczoraj niemilosiernie meczyl sie na dystansie. Jak da rade to ja bym jechal do Lodzi czyms takim:
Jelen
Trojan
Cam
Baran
Kuciapa
Lukaszewski
Cam z reszta swoj chlop, mozemy zawsze poudawac glupkow i wierzyc, ze Cam to Polak
Jelen
Trojan
Cam
Baran
Kuciapa
Lukaszewski
Cam z reszta swoj chlop, mozemy zawsze poudawac glupkow i wierzyc, ze Cam to Polak
Jak dla mnie to zajebista informacja ze Cam znowu u nas xD Teraz nasz sklad z raczej na nie, oceniam mocno na tak :p Wydaje sie ze mamy 3 potencjalnych liderow i prowadzacych pare oraz solidna druga linie, a co najwazniesze nie bedziemy skazani na jozkow bo ma kto jechac za nich :p