Mecz: KM Intar Ostrów - TŻ Sipma Lublin 41:49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#301 Postautor: Lublin_Fan » 7 czerwca 2004, o 11:53

Meczy super. Takich cudów jakie nasi wyprawiali na torze to naprawde dawno nie widziałem :) Szczególnie zapadły mi w pamięci pojedynki Frankowa z Jędrzejakiem. A to co Piszcz zrobił na drugiej prostej 9 biegu to arcydzieło. Dla niezorientowanych: całą prostą Tomek jechał pomiędzy Pietrzykiem i Fajferem po czym założył sie na tego pierwszego i jeszcze na wirażu wywiózł Fajfera :) To naprawde zapachniało gipsem a ja o mało sobie palców u nóg własną szczęką nie połamałem. Tak mi opadła z wrażenia ;)
Peter - rewelacyjny sprzęt. Chodził jak rakieta.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#302 Postautor: Gelo » 7 czerwca 2004, o 12:11

To może będzie troszkę poza tematem ale po wczorajszym meczu Peter po raz kolejny pokazał, że jest królem pierwszoligowych torów. Tak naprawdę on sam to 50% drużyny, ciągnie wynik jak lokomotywa. W związku z tym uważam, że fan klub powinien pomyśleć o jakimś transparencie z jego nazwiskiem albo przynajmniej o szwedzkiej fladze. Myśle, że chłop już zdążył przekonać do siebie tych, którzy chcieli mieć u siebie Lee i nikogo więcej. Dla kibiców stara się jak może, cieszy się ze zwycięstw, warto więc mu się odwdzięczyć czymś szczególnym i to już na meczu z Gorzowem. Uważam, że jego znakomita jazda nie może pozostać bez oddźwięku z naszej strony.

meesha
Trener
Kontakt:

#303 Postautor: meesha » 7 czerwca 2004, o 12:17

Gelo pisze:W związku z tym uważam, że fan klub powinien pomyśleć o jakimś transparencie z jego nazwiskiem albo przynajmniej o szwedzkiej fladze.

Dobra koncepcja, szczególnie, że szwedzka flaga kolorystycznie świetnie się zgywa z barwami lubelskich Koziołków :) I do tego jakieś fajne hasło w ojczystym języku Petera. Zna ktoś szwedzki :?:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#304 Postautor: mikas » 7 czerwca 2004, o 12:38

Wczoraj jakas kobitka miala mala flage Szwecji :) no ale fakt warto pomyslec o czyms bardziej widocznym.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Radzio
Senior