Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 2.06.2013, godz. 18:00
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 2.06.2013, godz. 18:00
największym fajterem tego meczu jest bezapelacyjnie Arkadiusz Madej, który pokonuje jadących przed nim rywali psychologicznie: czai się niczym sanki w pokrzywach, i kiedy już, już meta zbliża się wielkimi krokami, on nagle hyc! - i już jest przed rywalem. Można?

pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
goście nie postawili wielkiego oporu, aczkolwiek meczyk momentami mógł się podobać i kilka akcji było fajnych.
Również uważam, że z Jeleniem jest coś nie tak. ok, zdobył trochę punktów - coś tam wywalczył na trasie. Ale gdzie te jego atomowe starty na lubelskim torze? Zresztą na trasie też dosyć niepewnie i ryzykownie.
Co do juniorów to Madej wydawał się bardziej waleczny niż Łukaszewski. Mateusz miał niby dobre starty - do pierwszego łuku, a potem dawał się łatwo wywozić przez rywali.
Baran - pierwsze zero, potem się dopasował i było lepiej.
Reszty nie ma co komentować bo pojechali swoje czyli bardzo dobrze.
Na następny mecz u nas musi już być trening przed meczem.
Coraz trudniej wierzyć mi w zwycięstwo w Daugavpils, Lokomotywa się rozpędza.
Również uważam, że z Jeleniem jest coś nie tak. ok, zdobył trochę punktów - coś tam wywalczył na trasie. Ale gdzie te jego atomowe starty na lubelskim torze? Zresztą na trasie też dosyć niepewnie i ryzykownie.
Co do juniorów to Madej wydawał się bardziej waleczny niż Łukaszewski. Mateusz miał niby dobre starty - do pierwszego łuku, a potem dawał się łatwo wywozić przez rywali.
Baran - pierwsze zero, potem się dopasował i było lepiej.
Reszty nie ma co komentować bo pojechali swoje czyli bardzo dobrze.
Na następny mecz u nas musi już być trening przed meczem.
Coraz trudniej wierzyć mi w zwycięstwo w Daugavpils, Lokomotywa się rozpędza.
Wszystko zgodnie z planem. Niepokoi postawa Jelenia i Łukaszewskiego przed meczem z Łotyszami, tym bardziej, że oni się rozpędzają coraz bardziej. Jeleń taki sam jak w tamtym sezonie, czyli lipa i nie ma tu żadnych tłumaczeń jakimś tam wypadkiem w Rawiczu.
Ciężko cokolwiek powiedzieć po takim meczu. Wydaje się że wszystkim przyda się takie rozjeżdżenie. Fajnie że widać postęp w jeździe Madeja ale chłopak dalej wygląda jakby miał pełno w gaciach jak nadarza się okazja do wyprzedzania.
A DJ znalazł perełkę puszczaną w czasie równania: "Jede traktor jede, ja na traktoru jedu"
Przed Lokomotywą aż tak się nie boję bo zrobili w Ostrowie tyle punktów co my w Gdańsku. Wiem że mecz meczowi nierówny i to tylko suche liczby ale jestem optymistycznie nastawiony
A DJ znalazł perełkę puszczaną w czasie równania: "Jede traktor jede, ja na traktoru jedu"
Przed Lokomotywą aż tak się nie boję bo zrobili w Ostrowie tyle punktów co my w Gdańsku. Wiem że mecz meczowi nierówny i to tylko suche liczby ale jestem optymistycznie nastawiony
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
"Żal mi Niedźwiadków. Mają kilka ciekawych nazwisk w składzie, a wszystko biorą w kuper. W Lublinie będzie aż furczało i bolało.
Typuję 55:35 dla "Węglarzy"." Nowy przydomek?
Typuję 55:35 dla "Węglarzy"." Nowy przydomek?
Rozjechaliśmy ich jak walec.
Prawdziwy pokaz siły. Mam nadzieję, że w budżecie było zaplanowane to okazałe zwycięstwo i w grudniu nie usłyszymy o stabilizacji finansowo - organizacyjnej.
Tak czy siak gratulacje dla chłopaków choć postawa Jelenia musi martwić.
Prawdziwy pokaz siły. Mam nadzieję, że w budżecie było zaplanowane to okazałe zwycięstwo i w grudniu nie usłyszymy o stabilizacji finansowo - organizacyjnej.
Tak czy siak gratulacje dla chłopaków choć postawa Jelenia musi martwić.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Nie sądziłem, że Jeleniewski tak dobrze potrafi się bronić
Nie wiem czy to wina sprzętu czy jeszcze barku ale ewidentnie się męczył dzisiaj. A co do Madeja to starty ma dramatycznie słabe ale na trasie całkiem spoko. Zauważyłem, że jazda na drugim łuku wychodzi mu dużo lepiej niż na pierwszym 
Może mi ktoś odpowiedzieć na jedno pytanie? Jak to jest ze na teningach Ciapek jedzie ze startu 3 ,a przychodzi co do meczu ,wozi rywali na pierwszym łuków o długość motocykla?
Nie ważne czy to są rywale z Grudziądza czy z Gdańską
ps.ktos może mnie oświecic
Nie ważne czy to są rywale z Grudziądza czy z Gdańską
ps.ktos może mnie oświecic
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Olewa treningy jeździ aby jechać,a w meczu jedzie na maxa 
Na treningi większość przywozi inne fury. Jeśli ma spasowany motocykl to po co ma go zarzynać na treningu.
Co sądzicie o Gołubowskim?
Zdobył 9 punktów z bonusem w 6 startach, wynik nie powala, ale wywarł na mnie dobre wrażenie. Był szybki na starcie i na trasie, fajna sylwetka i dobrze obierane ścieżki. W ostatnim biegu nie pozwalał Kuciapie na odskoczenie, a w swoim 2 starcie, jadąc z 4 toru wygrał start, jednak w wejściu w łuk Karol bardzo skutecznie go wypchną i Wiktor spadł na 4 pozycję. 12+1 wywalczone na naszym torze robiłoby wrażenie.
Na miejscu prezesa umieściłbym tego zawodnika w notatkach w grupie 2 linia/rezerwa. Rawicz spada i może Wiktor będzie miał ambicje pozostać w pierwszej lidze. Bez podpalania się, ale warto byłoby się zapytać o jego oczekiwania finansowe, jak dla mnie mogłaby być to dobra alternatywa dla Baran, Trojanowskiego czy Kudriaszowa.
Zna ktoś statystyki tego zawodnika z lat 2011 i 2010? I może jakieś wyniki z naszego toru?
Oczywiście wolałbym, żebyśmy mieli w przyszłym sezonie znacznie pewniejsze nazwiska, ale kto wie jak będą wyglądać nasze finanse ;p a wtedy o Wiktorze może nikt nie pamiętać.
Zdobył 9 punktów z bonusem w 6 startach, wynik nie powala, ale wywarł na mnie dobre wrażenie. Był szybki na starcie i na trasie, fajna sylwetka i dobrze obierane ścieżki. W ostatnim biegu nie pozwalał Kuciapie na odskoczenie, a w swoim 2 starcie, jadąc z 4 toru wygrał start, jednak w wejściu w łuk Karol bardzo skutecznie go wypchną i Wiktor spadł na 4 pozycję. 12+1 wywalczone na naszym torze robiłoby wrażenie.
Na miejscu prezesa umieściłbym tego zawodnika w notatkach w grupie 2 linia/rezerwa. Rawicz spada i może Wiktor będzie miał ambicje pozostać w pierwszej lidze. Bez podpalania się, ale warto byłoby się zapytać o jego oczekiwania finansowe, jak dla mnie mogłaby być to dobra alternatywa dla Baran, Trojanowskiego czy Kudriaszowa.
Zna ktoś statystyki tego zawodnika z lat 2011 i 2010? I może jakieś wyniki z naszego toru?
Oczywiście wolałbym, żebyśmy mieli w przyszłym sezonie znacznie pewniejsze nazwiska, ale kto wie jak będą wyglądać nasze finanse ;p a wtedy o Wiktorze może nikt nie pamiętać.
Ostatnio zmieniony 2 czerwca 2013, o 23:43 przez golek, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Spokojnie. Może nie spadniemy do II ligi i nie będzie nam potrzebny na rezerwe...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jeżeli zawodnik o potencjale 2 ligowy rezerwowy robi na naszym torze 9+1, to nasza drużyna nie wygląda za dobrze(słaba drużyna 2 ligowa);p.
Ale rozumiem, uważasz go za 2 ligowca nie wartego uwagi, który dzisiaj miał trochę lepszy dzień.
Ale rozumiem, uważasz go za 2 ligowca nie wartego uwagi, który dzisiaj miał trochę lepszy dzień.
Gołubowskij ma chyba szafy Miśkowiaka z zeszłego roku, tak więc na naszym torze mógł być całkiem szybki. Ale nie przesadzajmy.
Wynik nikogo nie dziwi, tzn chyba nikogo, bo na sektorze niektórzy byli w takiej euforii jakbyśmy dzisiaj gromili Wybrzeże;] Jak już większość napisała, martwi postawa Daniela. Męczył się dzisiaj strasznie, ciężko było ze startu a i na trasie jakby zaciągał ręczny na każdym wirażu. Zestawiając to w parze z nie najlepszymi występami Daniela w Daugavpilis, można się poważnie zastanawiać czy Jeleń w obecnej formie da radę.
Wynik nikogo nie dziwi, tzn chyba nikogo, bo na sektorze niektórzy byli w takiej euforii jakbyśmy dzisiaj gromili Wybrzeże;] Jak już większość napisała, martwi postawa Daniela. Męczył się dzisiaj strasznie, ciężko było ze startu a i na trasie jakby zaciągał ręczny na każdym wirażu. Zestawiając to w parze z nie najlepszymi występami Daniela w Daugavpilis, można się poważnie zastanawiać czy Jeleń w obecnej formie da radę.
trening czyni mistrza.