Treningi
Re: Treningi
Czy wiadomo o której jest jutro planowany trening?
Trening o 18 czy 17 ?
najlepiej było by o 19-tej,albbo i później 
Wlasnie kiedy trening? Bo przed tak waznym meczem to nawet i ja sie wybiore chyba 
Podobno szpiedzy z Ostrowa zawitają na dzisiejszy trening. A niech sobie popatrzą jak nasi zapierdzielają, to może nie będą aż tak mocno zdziwieni jutro batami.
Sledzio pisze:Oby Bober nigdzie nie spierdzielił po zdaniu licencji na żużlowca, bo zapowiada się niezły żużlowiec
$korzen$ pisze:i nawet do Klimka mu spoooooro brakuje.
To więc jak jest ? (Oskara nigdy na oczy nie widziałem na torze).
Jeśli rzeczywiście sporo brakuje to naprawdę kiepsko,
ale w jego wieku ma jeszcze prawo przegrywać z każdym, nawet z Madejem itp.,
MikeMistrz pisze:Cholera wie co będzie z tego Bobra/Bobera, ale byłoby się czym podniecać gdyby za każdym razem wygrywał z Kostrą i Madejem. Poziom beztalencia tych dwóch panów jest tak wysoki, że mnie bardziej martwi to, że któryś z nich wygrywał z Oskarem. Ten ostatni ma czas, żeby się rozwinąć, ale popadać w hurraoptymizm, dlatego że objechał Madeja, to głupota.
Dokładnie. Moim zdaniem Bobera tak jak Hampela nie Hampla (no chyba że Zenek Plech wypowiada wtedy Hampela nawet nie pasuje)
Sebek pisze:Znając życie to w lbn zniszczą talent Bobera jak to zwykle u nas bywa
No to komu w lbn zniszczono tenże talent i w jaki sposób bo nie ogarniam tej "tradycji" ???
Mowa oczywiście o krajowych juniorach.
Kargolo pisze:to może u nas pojedzie Daniel
Oby nie. Żeby to jeszcze jakiś magnes dla widzów był..
Wolałbym żeby Lublin reprezentował wyłącznie Kępa na prezentacji.
Jeśli już ktoś z KMŻ to Miesiąc i tor do walki.
jerry78 pisze: A niech sobie popatrzą jak nasi zapierdzielają, to może nie będą aż tak mocno zdziwieni jutro batami.
Jeszcze zobaczą to przyjadą bez PK czy coś w tym stylu.
Osobiście nie wierzę żeby cokolwiek ta obserwacja im dała i w ich postawienie się.
Mam nadzieję, że zrobią trochę ponad wodę. Im więcej tym lepiej dla lubelskiej kasy.
Ale nie sądzę żeby ktoś u nich zrobił taki wynik jak junior Loko.
jerry78 pisze:Podobno szpiedzy z Ostrowa zawitają na dzisiejszy trening. A niech sobie popatrzą jak nasi zapierdzielają, to może nie będą aż tak mocno zdziwieni jutro batami.
hehe, ciekawe co im to da. to jakaś wielka tajemnica, że u nas robią tor przyczepny? Przecież zazwyczaj nawet próba toru nie wiele pomaga zawodnikowi połapać się o co chodzi, a tu jakiś pan Kazio z panem Tadziem, będą obserwować i zapisywać notatki aby potem mówić ostrowskim zawodnikom jak jechać
O której ten trening ?
Trening ma być robiony głównie pod Andżeja. Pewnie będzie gdzieś wieczorem, jak się lekko ochłodzi.
Ale wszyscy normalnie mają być ?
Pff zenada to gdyby nie Kudriaszov to jechalibysmy bez treningu? 
No i nie dowiem się o której
. Nie wiem jak mam planować wieczór
Nikt nie wie dokładnej godziny ?
Edit: Trening podobno o 17.
Edit: Trening podobno o 17.
Mati B na treningu 
Jezeli to prawda (zaraz jade na trening wiec sie okaze) to chyba az pochwale Dariusza!
Borowicz bardzo pozytywnie. Jeśli jutro tak bedzie jak na treningu to bedzie dobrze. Cała drużyna w miare pozytywnie, tylko Andriej przegrywał z Borowiczem ale tak jak mówie MATI bardzo ładnie. Bedzie dobrze 
Borowicz moze byc jutro czarnym koniem, robil z Lukaszewskim i Kudriaszovem co chcial. Jelen to samo robil z Miesiacem i Kuciapa. MIesiac jak zwykle urywal ze startu
Lukaszewski wyglada coraz gorzej, chlopak nieuchronnie zbliza sie do konca powaznej przygody z zuzlem.
A Baran? Moze ktos przytoczyc poszczegolne wyscigi?
barana brak 
JohnGotti pisze:A Baran? Moze ktos przytoczyc poszczegolne wyscigi?
Ścigali się w trójkach : Kuciapa, Miesiąc, Jeleń - Łukaszewski, Borowicz, Kudriaszow - Madej, Bober, i chyba to był Mielniczuk o ile sie nie myle.
Pierwsza trójka bardzo blisko siebie, ale to Jeleń przeważał, w drugiej trójce wymiatał Borowicz, z kolei o trzeciej trójce nie ma co pisać
poli pisze:barana brak
A to czemu gwiazda karol nie był na treningu??? wie ktoś???
^^^Bo ma spasowane fury na nasz tor?I lepiej nie ruszać bo zepsuje? 
Z tego co mowil w wywiadzie to po 1/2 IMP oddal silniki do sprawdzenia przed dzisiejszym meczem. Aczkolwiek akurat dzisiaj radze bardziej martwic sie o Andrieja. Starty na treningu mizerneeeeee strasznie. Ja licze, ze dzisiaj duzo pkt zrobi Borowicz, fajnie by bylo chociaz raz postraszyc przyjezdnych junorem tak jak ostatnio Dlugopisy Lebediewem.
I Borowicz postraszył skutecznie... kibiców.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
kiedy trening i o której godzinie?