Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30
Re: Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30
Takie miasto ten Ostrów że nie umieją przegrywać z honorem. A jeśli to prawda że Widera wyrzuca Kudriaszowa to pokazuje jaki jest. Amator i tyle.
I pomyslec ze Widera kiedys jezdzil dla Lublina 
- MikeMistrz
- Senior
Świetny mecz, parę mijanek było, ale szczególnie dzięki wynikowi na styku. Jeleń, Kuciapa i Baran zrobili co swoje, ale w zasadzie to Kudriaszow nam wygrał mecz. Zabawne, bo gdyby jechał Madej, to prawdopodobnie wynik byłby ten sam.
Myślę, że chłopaki się zmobilizują i pokażą Ostrovii kierunek do II ligi. Nie będzie już Czai (napsuł trochę krwi no i podstawił swój motor Skórnickiemu na 14 bieg), będzie Woodward i chęć zemsty na Widerze za Andrieja. Jestem dobrej myśli. Teraz tylko wygrać za 3 punkty z Łodzią i będzie można odetchnąć z ulgą.
Na takim torze jak dziś to wygrana z Orłem wcale nie jest taka pewna... Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy.
Tyle że Łódź pewnie też weźmie komisarza toru. No i Ślączka będzie robił cyrk na torze jak rok temu.
DrPaiHiWo pisze:Z całym szacunkiem, było co było ale uważam ,że nie wypada komukolwiek życzyć spadku. Wiem ,że ktoś spaść musi ale tak czy inaczej każdej drużynie życzę utrzymania. Chłopaki z Ostrowa zestresowali się 14 biegiem, przy czym nie wspominają ,że w powtórce i tak jechali dwóch na jednego.
Dodam, że wyraźnie przegrali z tym jednym- Karolem Baranem, który stanął na wysokości zadania w przeciwieństwie do ostrowskiej pary. Powtórka biegu 12-go po wykluczeniu Miesiąca też ułożyła się nie po naszej myśli, ale nasi wzięli się do odrabiania strat. Nie rozumiem więc skąd te ostrowski żale.
Brawa dla Karola za 14- wyścig i Daniela za końcowe biegi
Emocje na dzisiejszym meczu jak za dawnych czasów w e-lidze
- niespokojny
- Trener
Skąd się wziął ten komisarz amator? Czasy o 2 sekundy gorsze niż na meczu z Grudziądzem podczas którego tor był bardzo dobry. Wychodzi na to że wystarczy posmarować komisarzowi(bo to goście go opłacają) i masz tor przygotowany pod swoją drużynę. Parodia.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
bAsE pisze:Tyle że Łódź pewnie też weźmie komisarza toru. No i Ślączka będzie robił cyrk na torze jak rok temu.
A jak mu się to opłaciło każdy pamięta
Fakt,ja gościa pierwszy raz w życiu widziałem,byc moze i on był wLublinie po raz pierwszy i wielki znawca komisarz toru
A uwag miał od groma...a to do ludzi na murawie,a to do maszyny startowej, itd.Szkoda gadać nawet.
A uwag miał od groma...a to do ludzi na murawie,a to do maszyny startowej, itd.Szkoda gadać nawet.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/36594 ... ciwosc-i-f
Jak Kali ukraść krowę dobrze, Kalemu ukraść krowę źle.
Hmm... Czyli jak Widera dał warsztat i chatę to Kudriaszow miał położyć laskę na KMŻ ? Tak to jakoś miało byc?
Jak Kali ukraść krowę dobrze, Kalemu ukraść krowę źle.
Hmm... Czyli jak Widera dał warsztat i chatę to Kudriaszow miał położyć laskę na KMŻ ? Tak to jakoś miało byc?
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
No co tam? Oczywiście nie mam zamiaru dymać się przez kilka stron tematu wstecz, żeby wyczytać jakim to Karol nie jest kozakiem.
Chciałbym jedynie podsumować, że będąc ukopconym i ochlanym jak dziki dzik, chciałbym pogratulować KAROLOWI BARANOWI świetnemu wyniku, jak również jego hejterom, którzy O SPEEDWAYU NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA (panie niespokojny, czy tam inny ogórek kosior, czy jak mu tam (ten z ogórkiem z barcelony co ma w avatarze, który już pierdzielił głupoty o Miesiącu) . Proponowałbym jednak spędzić jednak ze speedwayam jeszcze kilka lat więcej, bo na chwilę obecną to wasza wiedza jest pod (moją nogą) na MEGA niskim poziomie.
Teraz mogę się napinać. Pozdrawiam Jakuba, który zawsze wierzył w Karola (jak ISQ wznowi ligę wierzę, że dołączysz do Fajrantów) i naśmiewać się z lamusów pokroju tych, co tam mają Xaviego w avatarze. Pochodź jeszcze na żużel, ze 2, 3 lata to możemy podyskutować, bo na chwilę obecną, twoja śmieszna poprzeczka jest pod moją nogą.
Pozdrawiam również teżetomaniaka, który posiada swoją wiedzę o hasiu, jednak wybrał sobie niewłaściwą osobę do jechania. Powiem Ci kolego, że KRÓL Karol (bez takich zawodników żużel byłby gównem najgorszym) nawet jeśli przywiezie Ci 3 punkty w 4 startach, to przynajmniej będziesz wiedział, że ogarnął to po walce, a nie jak jakieś ogórki, typu (wstaw nazwisko), którzy wystartowali i dojechali tak do mety.
Oczywiście, żeby nie było wciąż trzymam Cię za słowo i mam nadzieję, że tak jak na dziesiejszym, tak jak i na ostatnim meczu w Lublinie Ciebie nie było. Jednak jakiś tam honor trzeba mieć, prawda?
Chciałbym jedynie podsumować, że będąc ukopconym i ochlanym jak dziki dzik, chciałbym pogratulować KAROLOWI BARANOWI świetnemu wyniku, jak również jego hejterom, którzy O SPEEDWAYU NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA (panie niespokojny, czy tam inny ogórek kosior, czy jak mu tam (ten z ogórkiem z barcelony co ma w avatarze, który już pierdzielił głupoty o Miesiącu) . Proponowałbym jednak spędzić jednak ze speedwayam jeszcze kilka lat więcej, bo na chwilę obecną to wasza wiedza jest pod (moją nogą) na MEGA niskim poziomie.
Teraz mogę się napinać. Pozdrawiam Jakuba, który zawsze wierzył w Karola (jak ISQ wznowi ligę wierzę, że dołączysz do Fajrantów) i naśmiewać się z lamusów pokroju tych, co tam mają Xaviego w avatarze. Pochodź jeszcze na żużel, ze 2, 3 lata to możemy podyskutować, bo na chwilę obecną, twoja śmieszna poprzeczka jest pod moją nogą.
Pozdrawiam również teżetomaniaka, który posiada swoją wiedzę o hasiu, jednak wybrał sobie niewłaściwą osobę do jechania. Powiem Ci kolego, że KRÓL Karol (bez takich zawodników żużel byłby gównem najgorszym) nawet jeśli przywiezie Ci 3 punkty w 4 startach, to przynajmniej będziesz wiedział, że ogarnął to po walce, a nie jak jakieś ogórki, typu (wstaw nazwisko), którzy wystartowali i dojechali tak do mety.
Oczywiście, żeby nie było wciąż trzymam Cię za słowo i mam nadzieję, że tak jak na dziesiejszym, tak jak i na ostatnim meczu w Lublinie Ciebie nie było. Jednak jakiś tam honor trzeba mieć, prawda?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
To nie ten gwiazdor Borowicz mówił, że w 1 lidze to się punkty zdobywało za darmo?? Sprawka chyba ma 147 dowód ile znaczą juniorzy. Teraz trzeba zrobić co się da i przepłacić za sensownego gościa i jechać do Ostrowa wygrać
Czasy po 3 sekundy gorsze od rekordu toru. Emocje wynikaly nie z walki na torze, a z wyniku (na styku), ktory caly czas gonilismy. Wprowadzaja w sumie nieglupia instytucje komisarza - ale w debilnym wykonaniu sprawa sprowadza sie tylko do robienia mega-latwego betonu.
Wydawalo sie, ze bedzie latwy mecz - a cudem udalo sie wygrac. Styl slaby, ale radosci troche jest
Na szczescie w Ostrowie bedzie juz Woodward, rywalowi odpadnie Czaja (chyba?) - moze klub pomysli o gosciu. Moze byc Mazur, albo ktokolwiek dajacy nadzieje na punkty zdobyte na rywalu.
PS Jakie konsekwencje dla Kudriaszowa oprocz tego, ze nie bedzie mial gdzie mieszkac i robic motocykli i nie pojedzie w nastepnym meczu? Ile tej kary ma zaplacic?
Wydawalo sie, ze bedzie latwy mecz - a cudem udalo sie wygrac. Styl slaby, ale radosci troche jest
Na szczescie w Ostrowie bedzie juz Woodward, rywalowi odpadnie Czaja (chyba?) - moze klub pomysli o gosciu. Moze byc Mazur, albo ktokolwiek dajacy nadzieje na punkty zdobyte na rywalu.
PS Jakie konsekwencje dla Kudriaszowa oprocz tego, ze nie bedzie mial gdzie mieszkac i robic motocykli i nie pojedzie w nastepnym meczu? Ile tej kary ma zaplacic?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- niespokojny
- Trener
Wiesz co... leje na ciebie cieplym moczem i nawet nie chce mi sie dalej czytać, bo na trzezwo ciezko ten bełkot ogarnąć
. Co do Karola Barana to skladam mu gratulacje za dwa ostatnie mecze! Jak jest za co to trzeba pochwalić. Szkoda że nie wygrał 14 biegu za pierwszym razem
... ale jest dobrze. Chyba się z czymś na głowe zamieniłeś jeżeli sądzisz że będziemy się tak jak ty onanizować zawodnikiem który kładzie lache na zespół, tak jak to było w Łodzi. Jakoś wtedy nie szczekałeś, dlaczego?
W każdym bądź razie gratulacje Karol, w tym roku wyjątkowo wcześnie jest zajawka

Kara dla Kudriaszowa to chyba 1500 zł. Nie wyobrażam sobie żeby sam miał to pokryć.
W każdym bądź razie gratulacje Karol, w tym roku wyjątkowo wcześnie jest zajawka
Kara dla Kudriaszowa to chyba 1500 zł. Nie wyobrażam sobie żeby sam miał to pokryć.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ziomeczku, przeczytałem jedno Twoje zdanie i pragnę Ci przypomnieć, że mało żeś się nie osrał, żeby jechał jakiś tam gość (w tym przypadku Borowicz), który przywiózł ZATRWAŻAJĄCĄ LICZBĘ PUNKTÓW W POSTACI 1 (słownie jeden), więc nie mamy o czym rozmawiać. Podrośniesz, skumasz o co chodzi możemy dyskutować. Na chwilę obecną nie jesteś dla mnie żadnym przeciwnikiem do dyskusji. Pozdrawiam bardzo serdecznie.
e: KAROL BARAN, KAROL <klap klap>
e2: Czekam na typa z Xavim w avatarze, żeby zaczął rzucać jobami w Miesiąca.
e: KAROL BARAN, KAROL <klap klap>
e2: Czekam na typa z Xavim w avatarze, żeby zaczął rzucać jobami w Miesiąca.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
boxing pisze:PS Jakie konsekwencje dla Kudriaszowa oprocz tego, ze nie bedzie mial gdzie mieszkac i robic motocykli i nie pojedzie w nastepnym meczu? Ile tej kary ma zaplacic?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/34992 ... i-obnizone
Dokładnie 1500 zł.
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2013, o 00:41 przez smerf_997, łącznie zmieniany 3 razy.

Kargolo pisze:Ktoś jeszcze boi się Skóry i Szczepaniaka?
Ktoś nie boi się jeszcze Szczepaniaka?
Co do meczu powiem, że czasy wszystkich biegów na poziomie gorszym od rekordu toru o około 3 sekundy świadczą o tym, że taki tor to g*wno i tyle. Zawiódł Miesiąc, totalnie zawiódł Łukaszewski, że o Borowiczu nawet nie wspomnę. Żenada.
Jeśli rola komisarza ma polegać tylko na ubijaniu toru to po co w ogóle potrzebny jest tor? Wylać asfalt i po temacie.
Wygraliśmy i z tego trzeba się cieszyć. Ze stylu, w jakim ta wygrana została osiągnięta już nieco mniej. Prawda jest taka, że Kudriaszow uratował nam wynik.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
michalw pisze: a adrzejkurwowi pogratulowałeś wywrotki?? jak już jesteś taki skrupulatny??
A Adriankowi G. pogratulowałeś? michałw = michał widera?
Całe szczęście za rok się zapewne nie spotkamy i jak ktoś już pisał wcześniej zgłębiaj tajniki ukraińskiego to się wyżalisz za rok na forum klubu z Równego.
Dawno nie czułem takich emocji. Piękny mecz, nasz świetny powrót.
W tym momencie pomoc dla Andrieja jest rzeczą konieczną. A widera... Ech, pajac. Nie potrafi gość przegrywać to się trzeba wyżyć na chłopaku. Mam nadzieję że Kudriaszow już nigdy nie będzie współpracował z takim idiotą.
Wciąż twierdzę że można zrobić na Ostrowie 5 pkt. Trzeba tylko brać tam Woodwarda i komisarza
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
I porządnego gościa bo z tymi juniorami to możemy pojechać ale na trening do Ostrowa...
MOTOR LUBLIN
- tezetomaniak
- Trener
Flint pisze:Pozdrawiam również teżetomaniaka, który posiada swoją wiedzę o hasiu, jednak wybrał sobie niewłaściwą osobę do jechania. Powiem Ci kolego, że KRÓL Karol (bez takich zawodników żużel byłby gównem najgorszym) nawet jeśli przywiezie Ci 3 punkty w 4 startach, to przynajmniej będziesz wiedział, że ogarnął to po walce, a nie jak jakieś ogórki, typu (wstaw nazwisko), którzy wystartowali i dojechali tak do mety.
No to po kolei
1. Dziękuję za pozdrowienia, rajt bak aczja
2. Nie wiem co to has
3. Nie jeżdżę po Baranie, tym bardziej sobie go nie wybrałem. Po prostu nie lubię sportowców (nie tylko żuzlowców), którzy nazywają sie profesjonalistami, a za temat biorą się w momencie, jak tracą pod nogami grunt.
Co do dzisiejszego meczu, nie wiem dlaczego aż tak się jarasz. Fakt, Baran jeździ dużo lepiej niż na początku, ale wpadek zaliczył sporo. Pierwszy bieg i punkt na defektującym Staszewskim, potem został objechany na prostej przez dwóch typków w tym samym czasie i poległ 1:5. Następnie Ostrów stracił kontakt ze zmieniającym się torem i Kaemżety odrabiały straty. Nie zapominając, że Kudriaszow musiał stracić mieszkanie i warsztat, żeby Karol miał szansę powalczyć o punkty w powtórce.
Spójrz na to z tej strony
Flint pisze:Oczywiście, żeby nie było wciąż trzymam Cię za słowo i mam nadzieję, że tak jak na dziesiejszym, tak jak i na ostatnim meczu w Lublinie Ciebie nie było. Jednak jakiś tam honor trzeba mieć, prawda?
No jakiś trzeba. Zasilam kasę ITVL i nie ma biedy, ładna jakość. Kolega obiecał załatwić olej do spalenia i będzie komplet
Ten caly komisarz to mnie zaczyna niezle w*****c. Przeciez idea tego czegos mialo byc stanie na strazy bezpieczenstwa zawodnikow.. ale z tego co widze, wszystko zaczyna zmierzac w kierunku takim, ze dzwoni sobie taki smieszny Widera do Pana X i mowi "Panie X wtedy i wtedy trzeba nam zrobic beton w Lublinie (wszystko oczywiscie bez odpowiednich narzedzi motywacyjnych
) na co Pan X ucieszony mowi "nie ma sprawy, w Lublinie bedzie beton" To w takim razie po jakiego grzyba jest sedzia? Czy sedziowie sa dzisiaj debilami i potrzebuja jakiegos zjeb****o komisarza zeby stwierdzic, ze tor jest dobry lub nie? To trzeba w takim razie dzwonic do Plecha, odpowiednio zagadac i lac w Ostrowski tor tyle wody ile tylko wlezie. I ja to mowie calkiem powaznie. Ja nie chce myslec nawet co sie bedzie dzialo jak tu przyjedzie jeszcze wiekszy pajac Slaczka. Odkad tor przyczepny jest torem nieregulaminowym?
Kolejna sprawa zerknijcie sobie co pisalem o betonie w Lublinie.. wiedzialem, ze tak bedzie. Karlsson ze Szczepaniakiem sie spasowali i mielismy cieplutko. Beton w Lublinie zawsze sprowadzal na nas klopoty i tak bedzie zawsze, beton w Lublinie jest nie do przyjecia zwlaszcza kiedy mamy w druzynie takich a nie innych zawodnikow. Na Lodz zrobic kope jak na Grudziadz rok temu i mecz zrobic o 20. To co, beds go ubijali do 22
? Przeciez takim torem sami sobie strzelamy w kolano. Jeszcze jakby nasi na takim torze przejechali ze 2 treningi to ok, ale ile trwal trening w piatek? Godzine? A pozniej cyrki bo Jelen, Baran i Lukaszewski nie wiedza gdzie sa i zastanawiaja sie czy to czasem nie sen. Od lat nasi nie potrafia jechac na betonie i trzeba robic wszystko, zeby do takiego przygotowania toru w Lublinie nie dopuscic. Na takim torze przerzniemy z Lodzia nawet z Camem w skladzie. Przeciez jak Zorro, Jamrog i Schlein zobacza taki tor to sie posraja pod siebie ze szczescia. Mam nadzieje, ze madre glowy wezma to pod uwage.
Co do meczu, emocji takich juz dawno nie bylo, gardlo mam zdarte ze nie bardzo potrafie sie wyslowic. Ale na zimno to raczej nie ma sensu szukac tutaj przyczyny takiego stanu rzeczy w torze
prosze was. Nasi przelozyli sie wlasciwie dopiero w 9 biegu (Jelen tutaj pokazal mega-zuzel szacun ogromny za ten bieg bo rozgonil Ostrowiakow po torze jak Nicki za najlepszych czasow) i zaczeli gonic wynik jak szaleni. W 10 biegu super zachowal sie Miesiac. Przytocze tez bieg 11 bo wszyscy tutaj gadaja o wykluczeniu Kudriaszova ale zapominacie jednak o biegu 11 kiedy Kudriaszov na prawde swietnie bronil sie przed Czaja i Porszingiem i po 2 okrazeniach mialem duze watpliwosci, czy dowiezie te 2pkt. Ale dal chlopak rade za co duzy szacun bo gryzli go Ostrowianie strasznie. No i nie moge zapomniec o Karolu, nie wiem co wy tam zrobiliscie z przelozeni po upadku Ruskiego ale poszedl Karol ze startu jak torpeda no i nozyce na prawde kozackie. Nie spodziewalem sie, ze zamknie Karlssona a tym bardziej, ze odbije mu pozycje. Srednio lubie Karola o czym wszyscy wiecie, ale za bieg 14 nalezy mu sie ogromna owacja bo pokazal kawal serducha i charakteru. Szkoda, ze tak zadko
Co do upadku Kudriaszova w biegu 14 to nie oszukujmy sie, ze sportem to nie mialo nic wspolnego i nie ma sie co dziwic Ostrowiakom... ale niech juz Widera nie gra swietoszka i nie pieprzy glupot o honorach i fair play, bo cos szybko zapomnial co rok temu zrobil burak Gomolski i co dzialo sie u nich 2 lata temu. Gosc jest pionkiem, mial zrobic z Ostrowa dream-team a juz 2 rok z rzedu toczy mordercza walke o utrzymanie. Krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje.
To tak na goraco. Oprocz tego mam prosbe do tych, ktorzy nalogowo sledza tabele i prowadza symulacje
co sie stanie jak z Ostrowem udupimy bonusa przy zalozeniu, ze z Lodzia wygramy za 3 i Gdanskiem za 2?
btw. Ludzie, czy wy na prawde nie mozecie najarac sie przed meczem i nie katowac ludzi tymi szlugami? Czy ciezko ruszyc d**e i zejsc z trybun skoro nie mozecie powstrzymac tego chorego nalogu? Czy ciezko zrozumiec, ze wokol sa ludzie ktorzy nie pala, sa z dziecmi lub sa z kobieta w ciazy? Stal dzisiaj taki jeden koleszka, podpity, w bialej koszulce na "zylecie" na przeciwko euforii(tzn w 2 koncu sektora) i praktycznie przez caly mecz jaral i zatruwal innym zdrowie i ogladanie spotkania. Na prawde ruszcie glowa, to nie boli. Tyle na goraco.
Kolejna sprawa zerknijcie sobie co pisalem o betonie w Lublinie.. wiedzialem, ze tak bedzie. Karlsson ze Szczepaniakiem sie spasowali i mielismy cieplutko. Beton w Lublinie zawsze sprowadzal na nas klopoty i tak bedzie zawsze, beton w Lublinie jest nie do przyjecia zwlaszcza kiedy mamy w druzynie takich a nie innych zawodnikow. Na Lodz zrobic kope jak na Grudziadz rok temu i mecz zrobic o 20. To co, beds go ubijali do 22
Co do meczu, emocji takich juz dawno nie bylo, gardlo mam zdarte ze nie bardzo potrafie sie wyslowic. Ale na zimno to raczej nie ma sensu szukac tutaj przyczyny takiego stanu rzeczy w torze
To tak na goraco. Oprocz tego mam prosbe do tych, ktorzy nalogowo sledza tabele i prowadza symulacje
btw. Ludzie, czy wy na prawde nie mozecie najarac sie przed meczem i nie katowac ludzi tymi szlugami? Czy ciezko ruszyc d**e i zejsc z trybun skoro nie mozecie powstrzymac tego chorego nalogu? Czy ciezko zrozumiec, ze wokol sa ludzie ktorzy nie pala, sa z dziecmi lub sa z kobieta w ciazy? Stal dzisiaj taki jeden koleszka, podpity, w bialej koszulce na "zylecie" na przeciwko euforii(tzn w 2 koncu sektora) i praktycznie przez caly mecz jaral i zatruwal innym zdrowie i ogladanie spotkania. Na prawde ruszcie glowa, to nie boli. Tyle na goraco.
- stefanzdzialek
- Senior
Kargolo pisze:michalw pisze: a adrzejkurwowi pogratulowałeś wywrotki?? jak już jesteś taki skrupulatny??
A Adriankowi G. pogratulowałeś? michałw = michał widera?
Całe szczęście za rok się zapewne nie spotkamy i jak ktoś już pisał wcześniej zgłębiaj tajniki ukraińskiego to się wyżalisz za rok na forum klubu z Równego.
Dawno nie czułem takich emocji. Piękny mecz, nasz świetny powrót.
W tym momencie pomoc dla Andrieja jest rzeczą konieczną. A widera... Ech, pajac. Nie potrafi gość przegrywać to się trzeba wyżyć na chłopaku. Mam nadzieję że Kudriaszow już nigdy nie będzie współpracował z takim idiotą.
Wciąż twierdzę że można zrobić na Ostrowie 5 pkt. Trzeba tylko brać tam Woodwarda i komisarza
Dariusz S. pomoże Andriejowi że hej, naradzi się ze Zbigniewem i ks. Janem i mając już prawie pewne utrzymanie w I lidze, a co za tym idzie pensję na kolejne 12 miesięcy, ujebią chłopaka, za tzw niesportowe zachowanie, zasądzą karę finansową, będą czyści i wspaniali a przy okazji aspekt..... (karę się skompensuje z wystawionymi przez Anrieja fakturami)
Flint pisze: i naśmiewać się z lamusów pokroju tych, co tam mają Xaviego w avatarze.
Chlopcze ponosi cie, temu lamusowi z Xavim w avatarze to mozesz przyjechac, kleknac i zrobic dobrze. Oczywiscie z obfitym finishem. I nie zycze sobie takich wycieczek w swoja strone. A jak chcesz sie tak zapedzac, to zapraszam do Lublina i powiedz mi to prosto w twarz typowy Jozefie. Nawet ci na PW moge swoj numer wyslac chlopcze zebys mogl mnie zlokalizowac. To raz.
Dwa co chcesz mi udowodnic? Ze Karol nagle stal sie kozakiem i bedzie wozil cala I lige
tezetomaniak pisze:3. Nie jeżdżę po Baranie, tym bardziej sobie go nie wybrałem. Po prostu nie lubię sportowców (nie tylko żuzlowców), którzy nazywają sie profesjonalistami, a za temat biorą się w momencie, jak tracą pod nogami grunt.
Tyle, że to właśnie Karol, a nie jakiś (przykład) Jeleniewski zrobi ci haś (speedway), którego nie zrobi Ci nikt inny.
http://www.youtube.com/watch?v=O9LbIDZYs94
Ja Ci już teraz mogę nawinąć, że z Rzeszowa ktoś taki, to nie Kuciapa, tylko Winiarz, Baran, czy Miesiąc. Reszta to rzemieślnicy.
tezetomaniak pisze:Co do dzisiejszego meczu, nie wiem dlaczego aż tak się jarasz. Fakt, Baran jeździ dużo lepiej niż na początku, ale wpadek zaliczył sporo. Pierwszy bieg i punkt na defektującym Staszewskim, potem został objechany na prostej przez dwóch typków w tym samym czasie i poległ 1:5.
Meczu nie oglądałem, ale już teraz mogę Ci nawinąć, że jak przyszło co do czego, to typ stanął na wysokości zadania, i te biegi, które wygrał (czy przyjechał na 5:1 mógłby ogarnąć na jednym kole (przednim) i to pozdrawiając lewą ręką niespokojnego, czy tego ziomka z Xavim w avatarze.
tezetomaniak pisze:Następnie Ostrów stracił kontakt ze zmieniającym się torem i Kaemżety odrabiały straty. Nie zapominając, że Kudriaszow musiał stracić mieszkanie i warsztat, żeby Karol miał szansę powalczyć o punkty w powtórce.
Nie znam sprawy, jutro poczytam. Nie zmienia to jednak faktu, że no wiadomo kto wygrał. A że Widera to cipek to wiadomym jest nie od dzisiaj. Amator nigdy nie będzie zawodowcem, tak?
Spójrz na to z tej strony
tezetomaniak pisze:Flint pisze:Oczywiście, żeby nie było wciąż trzymam Cię za słowo i mam nadzieję, że tak jak na dziesiejszym, tak jak i na ostatnim meczu w Lublinie Ciebie nie było. Jednak jakiś tam honor trzeba mieć, prawda?
No jakiś trzeba. Zasilam kasę ITVL i nie ma biedy, ładna jakość. Kolega obiecał załatwić olej do spalenia i będzie komplet
Ej, zazdroszczę Ci tego, że możesz oglądać to, jak Karol wozi Karlssona.