Nasi juniorzy nie stoją na straconej pozycji , wszystko zależy od startu!
Jak wyjdą pierwsi to dowiązą , bo już nie raz udowodnili że jak są pierwsi to ich trudno dogonić.Jak zawalą start to na dystansie niestety ale nie ma szans na mijanki naszych juniorów.DOBRZE BĘDZIE !!!!
TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42
GIGI pisze:$korzen$ pisze:Jasio ustawi pary tak ze Zorro co chwile bedzie jechal przeciw Karlssonowi, wiec sie chlopaczyna nie najezdzi
Peter pokaże mu jak się jeździ !! Jestem optymistą , ale swoją drogą nie ma co isaę dziwić. Ja jeszcze zyję wczorajszym meczem , Peter to prawdziwy profesjonalista i zdecydowanie najlepszy zawodnik I ligi. Cieszmy się z tego bo mamy z czego!!!!
PS> ktoś coś wie więcej o tym że Sledzio zmienił mechanika??? Taką informację podał dziś kurier Lubelski( wywiad z Darkiem )
Chodzi o mechanika pomagajacego przy sprzęcie przed i w trakcie meczu. Roberta Juchę zastąpił Leszek Szałacha, który ostatnio sprawował tę funkcję u Dadiego. Bardzo dobry specjalista, perfekcjonista wręcz do obsesji. Mam nadzieje, że współpraca zaowocuje lepszymi wynikami Darka.
Hollywood pisze:Nasi juniorzy nie stoją na straconej pozycji , wszystko zależy od startu!
Jak wyjdą pierwsi to dowiązą , bo już nie raz udowodnili że jak są pierwsi to ich trudno dogonić.Jak zawalą start to na dystansie niestety ale nie ma szans na mijanki naszych juniorów.DOBRZE BĘDZIE !!!!
No i żeby Dawid startował jeszcze z pierwszego pola to zwycięstwo w pierwszym biegu byłoby pewne
-
sledzio
Nie będę tu chyba orginalny, bo uważam podobnie jak większość iż mecz nie bedzie łatwy, ale zdecydowanie do wygrania. Myślę że Gorzów ma podobny potencjał w seniorach co my + lepszych(zdecydowanie) juniorów minus słaszego obco. Naszym największym atutem będzie ustabilizowany i wyrównany(wkońcu) skład i własny tor. Uważam też że przy pełnej mobilizacji(takiej jak na Gdańsk) naszych zawodników, mamy szanse zbliżyć sie do wyniku wyjazdowego z Gorzowem(to już troche na wyrost
, ale zawsze trzeba być optymistą)
NA ZAWSZE WIERNI !!!
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Jak wygramy z Gorzowem to będzie super ale pamiętajmy że nie jeden mecz(przynajmniej ten) da nam awans. Trzeba być cały czas w dobrej dyspozycji, i bez kontuzji( nie zapeszyć...). Co do Karlssona to jestem z większością i uważam że zakontraktowanie go do naszej drużyny to był strzał nie w dziesiątkę ale w piętnastkę!!!
TÅ» LUBLIN TÅ»
PS. a co do niedzielnego meczu to bądźmy dobrej myśli. (52:38-tak obstawiam).
PS2. wie ktoś może kiedy będą treningi i o jakich godzinach?? Z góry dzięki.
TŻ Z LUBINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻUNA!!!
TÅ» LUBLIN TÅ»
PS. a co do niedzielnego meczu to bądźmy dobrej myśli. (52:38-tak obstawiam).
PS2. wie ktoś może kiedy będą treningi i o jakich godzinach?? Z góry dzięki.
TŻ Z LUBINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻUNA!!!
-
MARIOBIGMAN
CZY KTOŚ WIE KIEDY JEST NAPRAWDĘ MECZ Z GORZOWEM?
JA WYCZYTAÅEM Å»E W CZWARTEK .CZY TO PRAWDA ?
MARIO
Mecz oczywiście do wygrania.Napewno nie bedzie łatwo,ale patrząc na dyspozyzje naszych zawodników jest optymistą przed meczem z Gorzowem.Nasze "koziołki" są rozpędzone i mysle że już nikt ich chyba nie zatrzyma(w rundzie zasadniczej),a zwłasza na naszym torze.Podsumowując wygrana gospodarzy w granicach 6-10 pkt, choć przydałoby się wygrać wyżej.
MECZ W NIEDZELE (coś koło 17.30) - CZYTAJ UWAŻNIE FORUM viewtopic.php?t=1041
MECZ W NIEDZELE (coś koło 17.30) - CZYTAJ UWAŻNIE FORUM viewtopic.php?t=1041
Mam prośbę - nie wieszajcie flag na tych przeklętych kratach. Nie dość, że niewiele widać to jeszcze pogarszacie sytuację osób nizej siedzących.
Jak mamy mieć wysoką frekwencję gdy na niższych rządach nie można obserwować spotkania?
Jak mamy mieć wysoką frekwencję gdy na niższych rządach nie można obserwować spotkania?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
MARIOBIGMAN
-
MARIOBIGMAN