Treningi
Re: Treningi
Mam pytanie, nie chcę siać zamętu tylko sprawdzić czy ktoś słyszał o tym samym co ja. Pewna "wiewiórka" powiedziała mi wczoraj, że stanowisko Wardzały wisi na włosku, sam zainteresowany też już ma tego dosyć. Prawda li to?
mlody26 pisze:Dzis jazdki treningowe w Rzeszowie z niedoszłym medalistą Mistrzostw Polski
Byle bezpiecznie i bez kontuzji!
Spokojnie. Testowanie silnikow, ktore miały jechać a z niewiadomych przyczyn nie jadą. Jak będzie skład to jakieś ściganie spod taśmy pewnie będzie.
rieper pisze:Mam pytanie, nie chcę siać zamętu tylko sprawdzić czy ktoś słyszał o tym samym co ja. Pewna "wiewiórka" powiedziała mi wczoraj, że stanowisko Wardzały wisi na włosku, sam zainteresowany też już ma tego dosyć. Prawda li to?
Tzw. 'wisi na włosku' trwa juz kawalek czasu i nic sie nie dzieje wiec nie bral bym tego na powaznie. Wyluzuj rieper
Jak na tym treningu ? Wie ktoś coś ?
Starty spod taśmy. Kilka razy wygrał Jeleń, kilka Karol. Paweł jezdził na jakimś całkiem innym sprzecie. Pod koniec sie spasowal. Mam dwa biegi nagrane, za chwilę wrzucę.
Ogolnie na luzie wszystko. Mocno sie kurzyło, miało byc twardo a było troszkę przyczepniej.
Taka ciekawostka. W chwili obecnej Pavlic jest nakrywany przez wszystkich naszych rajderów, łącznie z Łukaszewskim.. Chłop jest tak zagubiony, że aż mi go szkoda.
Ogolnie na luzie wszystko. Mocno sie kurzyło, miało byc twardo a było troszkę przyczepniej.
Taka ciekawostka. W chwili obecnej Pavlic jest nakrywany przez wszystkich naszych rajderów, łącznie z Łukaszewskim.. Chłop jest tak zagubiony, że aż mi go szkoda.
Napisz kto był od nas. Z tego co sie orientuje to Ciapek, Jeleń, Baran i Łełek tak ?
Oskarinho pisze:Z tego co sie orientuje to Ciapek, Jeleń, Baran i Łełek tak ?
Tak. Z reszty to Trojan, Okoń, Lampart, Pavlic i Gaschka
O której trening ?
No nie wiem pytam się 
Byłem na stadionie, ale chyba nic z tego. Błoto po pachy.
Davv pisze:Byłem na stadionie, ale chyba nic z tego. Błoto po pachy.
W Rzeszowie ?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Czytałem w temacie dotyczącym meczu z Gdańskiem o tym żeby nasza drużyna potrenowała na różnych nawierzchniach. Wiąże się to różnymi kosztami m.in. opłatą za paliwo do traktorów i polewaczki. Jak wszyscy dobrze wiemy nasz klub nie jest zbytnio zamożny na Pan Prezes nie przeznacza zbyt wielu środków. Pomyślałem że kibice mogli by się zrzucić symbolicznym "piątakiem" na paliwo. Jeżeli zebrało by się kilkadziesiąt osób, które wsparło by tą akcję, to ta kwota urosła by znacznie, i byłaby w stanie pokryć wszystkie koszty. Wtedy nasi zawodnicy mogliby potrenować na różnorakich nawierzchniach, a Pan Prezes nie musiałby udzielać wywiadu, że Go nie stać na to by traktor jeździł i ubijał nawierzchnię przez 6 godzin. Uważam że ta propozycja mogłaby pomóc naszym zawodnikom przystosować się do nawierzchni typu "beton".
W piątek sparing w Rzeszowie
A kiedy trening kadry juniorów ?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Zawody kadry juniorów (zaplecza) przełożone na początek sierpnia (08.08 czwartek).
trening czyni mistrza.
mlody26 pisze:W piątek sparing w Rzeszowie
I jak jeździli coś ?
Nie. Mial byc sparing a okazalo sie, ze jest zwykly trening wiec lepiej bylo wybrać jakieś ryby czy tam grilla 
W piątek trening punktowany Lubelskiego Węgla KMŻ i KSM Krosno
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/37302 ... ksm-krosno
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/37302 ... ksm-krosno
Jeszcze tylko brakowało, żeby na sparing z Krosnem płacić za wstęp. 
derby rządzą się swoimi prawami
Talmai pisze:derby rządzą się swoimi prawami
Głupia prowokacja.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.