Treningi
Re: Treningi
A czym się różni sparing od treningu punktowanego? Chyba właśnie prestiżem i bezpłatnym wejściem bo trening może być w innej formie rozegrany niż tabelka biegowa mówi. Poza tym nic nie ma na stroniczce także trzeba trochę podrążyć żeby się dowiedzieć że coś takiego jest w piątek. To chyba dzisiaj tak? 
wstep bezplatny dzis 
Kiedyś myślałem, że sparing różni się od treningu punktowanego
wyrażeniem pod relacją "sędziego nie było, czasów nie mierzono",
ale chyba już niekoniecznie tak jest i każdy nazywa zawody jak chce.
Na pewno sparing brzmi poważniej
wyrażeniem pod relacją "sędziego nie było, czasów nie mierzono",
ale chyba już niekoniecznie tak jest i każdy nazywa zawody jak chce.
Na pewno sparing brzmi poważniej
-
Prokurator
Wszystko zależy od tego czy zgłaszamy zawody do GKSŻ. Jeśli tak to musi pojawić się na nich sędzia i pozostali funkcyjni.
Moda na "treningi punktowane" pojawiła się w ostatnich latach bo wiadomo, jeśli jest sędzia to są i dodatkowe koszty a kluby teraz na wszystkim oszczędzają.
Moda na "treningi punktowane" pojawiła się w ostatnich latach bo wiadomo, jeśli jest sędzia to są i dodatkowe koszty a kluby teraz na wszystkim oszczędzają.
Nie odpoczywa tylko wraca. Pewnie bedzie gdzieś dzisiaj na wieczór.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Baran na poczatku srednio, pozniej nielapalny, Kuciapa elegancko od samego poczatku. Miesiac walecznie, w swoim stylu. Na plus zaskoczyl Łukaszewski. Rozczarował Mazur i Gashka. Szczerze, wolalbym zeby KMZ objezdzal Bobra z bardziej doswiadczonymi zawodnikami niz rzeszowskiego Gashke.
Rozczarował Mazur i Gashka.
Chodziło Ci raczej o Madeja ,Edzia wczoraj nie było
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
To samo mnie zastanawialo... gdzie byl wczoraj Bober? Chlopak powinnien korzystac z kazdej okazji do jazdy. Miesiac na betonie jest cienki, ze glowa mala ze swoimi startami. Cam sie pojawi na jakims treningu wogole?
Nie ma sie co sugerowac takimi sparingami. Wiekszosc startowala na rezerwowych silnikach, kilku kozakow z elipy i nie tylko startowalo na nowych kapciach 
Deri pisze:Rozczarował Mazur i Gashka.
Chodziło Ci raczej o Madeja ,Edzia wczoraj nie było
Dokladnie, pomylilo mi sie
mlody26 pisze:Nie ma sie co sugerowac takimi sparingami. Wiekszosc startowala na rezerwowych silnikach, kilku kozakow z elipy i nie tylko startowalo na nowych kapciach
Tzn ze podstawowe maszyny dopasowane? Ciekawe kiedy je spasowali
Podstawowe maszyny, jak jada to sie ich nie rusza, taka zasada;)
$korzen$ pisze:To samo mnie zastanawialo... gdzie byl wczoraj Bober?
I mnie..
Choc przypuszczam, ze odpowiedz jest dosc prozaiczna. Moze byl na koloniach?
To moga byc jego ostatnie letnie wakacje (oby), az do zuzlowej emerytury
Zakładasz że nie będziemy nigdy kończyć sezonu w sierpniu 
Zakladam, ze Oskar bedzie klasowym, mocno zajetym do pazdziernika zawodnikiem, co to ani czasu na mature nie ma, ani wakacji (bo po co mu, jak ma calkiem niezle platny zawod w wieku 16 lat?) 
Wiecie gdzie wybierają się po sparingu w Lublinie Wilki na mecz? Jak nie, to dowiecie się w 3:55 minucie relacji http://sport.itvl.pl/news/wygrany-sparing-lw-kmz-lublin 
Wie ktoś może o której jutro trening?
Mam nadzieje ,ze jutro Jeleniewski będzie na treningu .
jelen raczej nie zdarzy dojechac ze szwecji
dzis pojechal 1. Daniel Jeleniewski - 11 (d,2,3,3,w,3)
dzis pojechal 1. Daniel Jeleniewski - 11 (d,2,3,3,w,3)
vaikai pisze:Wie ktoś może o której jutro trening?
Podobno o 18:00
Dzięki Jerry!
Wie ktoś może czy będzie dziś Jeleń i Woodward ?