Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 4.08.2013
Re: Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 4.08.2013
Już raz się spiął na ćwierćfinał IMP. Z tego co pamiętam to 6 pkt zrobił i nie awansował.
[quote="jerry78]Z tego co zapowiada Robert, to bardzo mocno spina się na ten mecz, koniecznie chce pokazać się z jak najlepszej strony naszej publiczności i prezesowi. A jak będzie to zobaczymy.[/quote]
ale ta 'najlepsza strona' Miska z aktualnego punktu widzenia prezesu i nas to niekoniecznie pokazna zdobycz punktowa;)
Z audi bylbym zadowolony
ale ta 'najlepsza strona' Miska z aktualnego punktu widzenia prezesu i nas to niekoniecznie pokazna zdobycz punktowa;)
Z audi bylbym zadowolony
Nie pisalem tego ale jezeli mam byc szczery, to plakac mi sie chce na sama mysl, ze zobacze Miska fruwajacego po naszym torze w barwach innej druzyny. Jezdzil u nas tylko 1 sezon, ale polubilem goscia niesamowicie. Wrecz marzy mi sie, zeby zobaczyc go znowu w naszych barwach...
W tym roku jak się z Robertem widzieliśmy przed meczem wyjazdowym to też sie spinał. Czyli to dobrze dla nas wróży 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
$korzen$ pisze:plakac mi sie chce na sama mysl, ze zobacze Miska fruwajacego po naszym torze w barwach innej druzyny
Nie mazać się. Robert mając do wyboru: spuścić Ostrów albo spuścić Lublin
wybrałby to drugie.
A skad wiesz co wybralby Misiek... ? Powiedzial ci cos na ten temat ?
pavell pisze:A skad wiesz co wybralby Misiek... ? Powiedzial ci cos na ten temat ?
Trochę za mało znasz żużel od kuchni...
Dajcie spokoj, jakby Miskowi tak bardzo zalezaloby na serkach, to u nich jezdzilby, a nie w Gdansku.
Kazdy mecz to kasa i jedzie sie po to, by zarobic jak najwiecej. Na dzien dzisiejszy, to watpie, zeby go obchodzilo, czy spadniemy my, czy serki. On jedzie o awans z Gdanskiem i tylko to sie liczy.
Kazdy mecz to kasa i jedzie sie po to, by zarobic jak najwiecej. Na dzien dzisiejszy, to watpie, zeby go obchodzilo, czy spadniemy my, czy serki. On jedzie o awans z Gdanskiem i tylko to sie liczy.
-
mechanizator
- Junior
Wiadomo co z tą godziną meczu ? Prezesi mieli dać odpowiedz 24 lipca do 14:00.
W pewnym sensie jeździ dla Ostrowa.kilar pisze:Dajcie spokoj, jakby Miskowi tak bardzo zalezaloby na serkach, to u nich jezdzilby, a nie w Gdansku.
To zależy kto, i za co, płaci.kilar pisze:Kazdy mecz to kasa i jedzie sie po to, by zarobic jak najwiecej.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
kilar pisze:Dajcie spokoj, jakby Miskowi tak bardzo zalezaloby na serkach, to u nich jezdzilby, a nie w Gdansku.
Poszedł tam gdzie dawali taką kasę jaką chciał przed sezonem. Krótka piłka. A sentymenty został dla siebie
Kolejny raz w tym sezonie bez zdobyczy punktowej mecz zakończył Mateusz Borowicz. Trener zapytany o pozycję drugiego juniora krótko i stanowczo zapowiedział zmianę. - Do Leszna pojedzie Mazur - uciął.
Mam nadzieję, że przynajmniej zobaczymy Borowicza w meczu z Gdańskiem.
Wygląda na to, że jednak Mazur nie pojedzie u nas jako gość.
http://www.espeedway.pl/news,mazur_za_b ... 05,12.html
Niech Borowicz przyjeżdża i dopasowuje się do betonu.
http://www.espeedway.pl/news,mazur_za_b ... 05,12.html
Niech Borowicz przyjeżdża i dopasowuje się do betonu.
Bierzemy Borowicza czy wywieszamy biala flage i mam z miejsca tarnowskiemu beztalenciu wpisac 0,0,0? 
A co za różnica któremu tarnowskiemu beztalenciu (wypożyczonemu czy wychowanemu) wpiszemy te zera? Borowicz juz pokazał co potrafi z Ostrowem. A to, że teoretycznie rokuje lepiej niż Madej to trochę za słaby argument na Wybrzeże.
Z Pieszczkiem to raczej nie, ale z Szymko powalczyc trzeba. Lukaszewski powinien 2 przywiezc w pierwszym biegu, ale wazne tez zeby Szymko nie zdobyl zadnych punktow.
Gelo pisze:A co za różnica któremu tarnowskiemu beztalenciu (wypożyczonemu czy wychowanemu) wpiszemy te zera? Borowicz juz pokazał co potrafi z Ostrowem. A to, że teoretycznie rokuje lepiej niż Madej to trochę za słaby argument na Wybrzeże.
Nie no, jak dla mnie Borowicz jednak rokuje 100 razy wiecej niz Madej ktory mialby problem, zeby swego czasu wygrac rywalizacje z Krzysiem Wrona
To, że trzeba jechać gościem - tym bardziej że będzie to ostatnia okazja w tym roku - jest kwestią oczywistą. Oczywiste jest także to, że wobec tego, że nie może jechać Mazur - musi to być Borowicz. Ale jest to tylko na zasadzie - na bezrybiu i rak ryba. Nie ma dla mnie sensownego usprawiedliwienia dla tej padaki, którą u nas odjechał. To, że odjechał coś na kształt treningu nie oznacza, że ma przegrywać z Michalskim czy wjeżdżać w taśmę. Zna nasz tor bardzo dobrze, jest w końcu zawodnikiem ekstraligowym, reprezentantem aktualnego jeszcze mistrza Polski, a w 1 lidze przecież "punkty zdobywa się za darmo" - nie to co w Ekstralidze. Wszystkie te czynniki sprawiają, że nie upatrywałbym w nim naszego zbawcy. Jak się uda coś uciułać i drużyna wygra - w porządku. Ale za to, że Mateusz poradzi sobie chociażby z Szymką nie dałbym w ciemno nawet 10 groszy.
Gelo pisze:To, że trzeba jechać gościem - tym bardziej że będzie to ostatnia okazja w tym roku - jest kwestią oczywistą.
Dlaczego ostatnia okazja w tym roku? Przewidujesz, że zajmiemy 5 lub 6 miejsce?
Ktos kiedys pisal, ze w rundzie finalowej nie mozna korzystac z gosci. Ale nie mam zdrowia do czytania tego zuzlowego kodeksu wiec niech wypowiedza sie bardziej rozeznani. Trzeba brac Borowicza na porzadny trening, to samo Cama. Wszystko inne uznam za kompromitacje.
jerry78 pisze:Gelo pisze:To, że trzeba jechać gościem - tym bardziej że będzie to ostatnia okazja w tym roku - jest kwestią oczywistą.
Dlaczego ostatnia okazja w tym roku? Przewidujesz, że zajmiemy 5 lub 6 miejsce?
nie chce mi się czytać tych wszystkich regulaminów ale zdaje się, ze w rundzie finałowej nie można korzystać z gości. A przewiduję, że zajmiemy 5 miejsce
Wg mojej wiedzy w RF można korzystać z gości.
Gelo pisze: To, że odjechał coś na kształt treningu nie oznacza, że ma przegrywać z Michalskim czy wjeżdżać w taśmę. Zna nasz tor bardzo dobrze,
I pewnie tu jest problem...
Jako, ze "nasz" tor, nie jest nasz anymore
Aczkolwiek chlopak potencjal jakis tam w sobie kryje [w przeciwienstwie do Madeja(chcialbym sie mylic)]
Jak nic się nie zmieniło to możemy jechać w RF gościem. W barażach nie wolno. Ale, że w tym roku nie ma baraży to Mazur/Borowicz mogą u nas śmigać.
mechanizator pisze:Wiadomo co z tą godziną meczu ? Prezesi mieli dać odpowiedz 24 lipca do 14:00.
wyglada to jakos przynajniej dziwnie:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/i-liga/kalendarz
Ostrow uprzywilejowany? Jeszcze sie okaze, ze jada jako ostatni? Uuuuu
"Klub z Ostrowa podejmie decyzję co do godziny rozpoczęcia meczu w dn. 04.08.2013 w zaleznosci od wynikow innych meczów rozgrywanych tego dnia na arenach I ligi zuzlowej w Polsce. Dziekujemy za uwagę"