Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 4.08.2013
Re: Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 4.08.2013
To, że trzeba jechać gościem to jasna sprawa. Z Gdańskiem będzie na styku i każdy punkt będzie się liczyć. Najpewniejszy wydaje się Borowicz. Ale w czwartek jest w Lublinie MIMP. W stawce jest np. Trzensiok, który nieźle się rozwija. Jak pokaże się lepiej w zawodach od Borowicza, który wyraźnie się pogubił, można z nim spróbować. Ostatnio świetną passę ma Karczmarz. I chyba na nim kończą się niezagospodarowane wynalazki warte uwagi.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Informujemy, że godzina meczu z Wybrzeżem Gdańsk (4 sierpnia) nie zmieniła się.-->19:30
Info z FB
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Hela pisze:To, że trzeba jechać gościem to jasna sprawa. Z Gdańskiem będzie na styku i każdy punkt będzie się liczyć. Najpewniejszy wydaje się Borowicz. Ale w czwartek jest w Lublinie MIMP. W stawce jest np. Trzensiok, który nieźle się rozwija. Jak pokaże się lepiej w zawodach od Borowicza, który wyraźnie się pogubił, można z nim spróbować. Ostatnio świetną passę ma Karczmarz. I chyba na nim kończą się niezagospodarowane wynalazki warte uwagi.
Karczmarz i Trzensiok zaklepani ;/
zaklepani, czy jechali juz cos? bo zaklepani tez byli Pulczynscy w GKM-ie i co z tego wyszlo kazdy wie 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Trzensiok jechał w Rybniku.
A Karczmarz w Pile
Oskarinho pisze:A Karczmarz w Pile
Na pewno nie jako gość. Odsyłam do 89/2013 komunikatu
http://www.pzm.pl/pliki/komunikat/gksz/ ... 892013.pdf
- Łoptymista
- Trener
Wie ktoś czy nasi planują podobną mobilizację jak przed meczem w Ostrowie? Będzie Rafał Koszałka i reszta ekipy?
Tak się zastanawiam jak nasz klub to rozegra. Mecz będzie wyjątkowo trudny, a ewentualna porażka może zakończyć się pobudką w II lidze. Trzeba zrobić wszystko, żeby tego nie spaprać. Przypomina mi się Gorzów, który przed meczem z Toruniem trenował u siebie przez dwa dni i rezultaty tego było doskonale widać. Naszym przydałaby się też taka maksymalna mobilizacja i wziecie komisarza:)
Tak się zastanawiam jak nasz klub to rozegra. Mecz będzie wyjątkowo trudny, a ewentualna porażka może zakończyć się pobudką w II lidze. Trzeba zrobić wszystko, żeby tego nie spaprać. Przypomina mi się Gorzów, który przed meczem z Toruniem trenował u siebie przez dwa dni i rezultaty tego było doskonale widać. Naszym przydałaby się też taka maksymalna mobilizacja i wziecie komisarza:)
nie srajcie tak. Przed Ostrowem też sraliście, a okazała się wielka niespodzianka. gdyby tym razem było inaczej, to najprawdopodobniej z powodów, o których się "fizjologom" ("Andrzej Olechowski ma zalety fizjologiczne i inne"- Lech Wałęsa) nie śniło.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- Łoptymista
- Trener
Ok, to lepiej czekac na to co zobi Ostrow, tak?
Poza tym nie myl rozwolnienia z normalna praca w klubie.
Grudziądz bez Bombera ajjjj
- Łoptymista
- Trener
to co dalej czekamy na luzie? Jesli nic nie zaczelismy robic to po tej wiadomosci u nas powinnien zostac ogloszony stan najwyzszej gotowosci. Ostrow dostal prezent od losu o jakim mogl tylko pomarzyc...
Łoptymista pisze:Ok, to lepiej czekac na to co zobi Ostrow, tak?
O, to, to! Ekipa taka, jak w Ostrowie powinna być na każdym meczu, jakby tak było od początku sezonu, to jestem przekonany, że już nie martwilibyśmy się o utrzymanie i spokojnie myśleli o RF.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Jeżeli Grzesiek napisze że wygramy to ja o wynik jestem spokojny i na luzie czekam na meczyk 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
No dobra. Może i Ostrów pociśnie Grudziądz za 3 pkt. ale co z tego? Tak czy siak powinniśmy z Gdańskiem choćby minimalnie ale spokojnie wygrać. Oczywiście muszą zagrać wszystkie trybiki i to jest wyzwanie dla P.Sprawki 
No tak, bo Jonasson przyjedzie i zrobi 4 pkt nie
? Zwlaszcza jak mu beton podstawia jak na tacy. Im blizej meczu tym coraz bardziej sie boje. Znajac zycie odjedziemy jeszcze 1 trening i na tym koniec wielkiej mobilizacji a pozniej zgonimy na komisarza, ze jestesmy w II lidze bo Ostrow stanie na jajach zeby pogonic GKM a kontuzja Harrisa mentalnie podbuduje ich o kolejne 100%.
Myślę, że Miśkowiak jak i Stachyra nie zrobią takiego wyniku na naszym obiekcie jak przed rokiem. Może i geometria się nie zmieniła ale nie są już tak spasowani jak przed rokiem, nie są wjeżdżeni (nawierzchnia jest inaczej "przygotowana") i dlatego powinniśmy od początku uciekać Wybrzeżu. Pozdrawiam Pawel K.
Żużel moim życiem MOTOR
Cała druzyna z Borowiczem i Cameronem powinna trenowac od czwartku do soboty ,najwazniejszy mecz sezonu ,który decyduje o pozostaniu w pierwszej lidze.!!!!
W czwartek potrenują juniorzy (podczas MIMP), a w piątek i sobotę ma trenować cała drużyna (Cam chyba w sobotę)
max3 pisze:Cała druzyna z Borowiczem i Cameronem powinna trenowac od czwartku do soboty!
I zajechać silniki przed samym meczem
To lepiej "trenujmy" tylko w czwartek godzinke a pozniej placzmy przed kamerami jaki to komisarz jest zly i jak to spiskiem wyj****o nas do II ligi 
Ja mam tylko nadzieję, że pierwszy start pary Miesiąc, Baran tym razem wypadnie trochę lepiej, bo szczególnie Karol początek ma słaby, na szczęście końcówka dużo lepsza.
Mecz z Rawiczem
3. (64,93) Gołubowskij, Miesiąc, Rosen, Baran 2:4 (11:7)
Mecz z Łodzią
3. (68,44) King, Zetterstroem, Baran, Miesiąc (d4) 1:5 (6:12)
Mecz z Rawiczem
3. (64,93) Gołubowskij, Miesiąc, Rosen, Baran 2:4 (11:7)
Mecz z Łodzią
3. (68,44) King, Zetterstroem, Baran, Miesiąc (d4) 1:5 (6:12)
Cam w pierwszych biegach tez czesto oglada plecy kolegow z druzyny przeciwnej.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
jerry78 pisze:Oskarinho pisze:A Karczmarz w Pile
Na pewno nie jako gość. Odsyłam do 89/2013 komunikatu
http://www.pzm.pl/pliki/komunikat/gksz/ ... 892013.pdf
Nawet jeśli nie jechał jako gość to chyba i tak u nas nie może jechać, bo z tego co mi wiadomo w tym roku "gość" z ligi niższej do wyższej powędrować nie może.
-
mechanizator
- Junior
Awizowane składy:
Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk:
1. Robert Miśkowiak
2. Renat Gafurov
3. Dawid Stachyra
4. Artur Mroczka
5. Thomas H. Jonasson
6. Marcel Szymko