Siemka wszystkim kibicom speedwaya. Mam pytanko czy znajdą się chętni do zaopiekowania się wypaśną i głośną ręczną syreną strażacką (taka naprawdę wypas duża i głośna zajebioza wyje) bo takową posiadam lecz będąc z Opola Lubelskiego dojerzdźam na każdy mecz TŻ-tu i naprawdę nie mam jak jej tachać (bo to 50 km do lublina i 50 km spowrotem. Chętnie kopsnę ją komuś z lublina kto dopinguje z żylety by na wieki służyła wspomagając kibiców w dopingu. Więc jeśli jest ktoś taki to napiszcie a ja ją dostarczę w niedzielę i przekaże przed meczem. Wypas młyn robi i głośna jak taka co w fabrykach na fajrant wyje, lekko się kręci. Pozdro dla wszystkich kibiców Tż-eciku który dopingujemy na każdym meczu już 14 osobową grupką z Opola Lubelskiego.
johol
TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42
Kibice TÅ» majÄ… dobra opinie i po co ja psuc ?
Hollywood i inni ktorzy tak nienawidza kibicow gorzowskich, ktorzy wypowiadaja sie na sb. Wsrod wszystkich kibicow sa takie osoby, przeciez przed meczem z Gdanskiem padaly opinie wsrod gdanszczan zeby przyjechac w krajowym albo nawet zeby startowac 5 metrow dalej
Widac przeciez ze to jacys malolaci, ktorzy w ogole nie maja pojecia na temat zuzlu, a tacy do nas nie przyjada.
Nie musicie chodzic na piwo czy blizej sie zaprzyjazniac z kibicami stali nawet nie musicie bic brawo zawodnikom gosci. Ale zeby ich wygwizdac to lekka przesada. Poprostu wies tanczy i spiewa.
A co do sporu miedzy kibicami stali i gdanska to pewnie dowiemy sie jak to bylo z oficjalnej strony huliganow gdanskich.
Oto komentarz do meczu w Gdansku:
03.V.2003 Wybrzeże Gdańsk - Stal Gorzów
Na meczu ze Stala pojawiło się ok 200 piknikowo-ultrasowej załogi gorzowian. Podchodzimy do nich i się pytamy, czy są chuligani. Stanowczo zaprzeczają. Jeden coś kozaczy i dostaje oklep od jednego od nas. Uświadamiamy Stal, że jesli usłyszymy jakiekolwiek napinki z ich strony, zaatakujemy. Na meczu nasi utrasi odpalają kolorowe świece dymne i bengale. My palimy dwie flagi Unii Europejskiej, pokazując jakie jest nasze nastawienie do niej. Ogólnie nudy. Mecz wygrywamy. Podziękowania dla 4 kibiców Falubazu Zielona Góra za wsparcie.[P.]
Sami wiec widzicie, ze sa kibice i "kibice". Zobaczymy tylko jacy do Lublina przyjada.
Hollywood i inni ktorzy tak nienawidza kibicow gorzowskich, ktorzy wypowiadaja sie na sb. Wsrod wszystkich kibicow sa takie osoby, przeciez przed meczem z Gdanskiem padaly opinie wsrod gdanszczan zeby przyjechac w krajowym albo nawet zeby startowac 5 metrow dalej
Widac przeciez ze to jacys malolaci, ktorzy w ogole nie maja pojecia na temat zuzlu, a tacy do nas nie przyjada.
Nie musicie chodzic na piwo czy blizej sie zaprzyjazniac z kibicami stali nawet nie musicie bic brawo zawodnikom gosci. Ale zeby ich wygwizdac to lekka przesada. Poprostu wies tanczy i spiewa.
A co do sporu miedzy kibicami stali i gdanska to pewnie dowiemy sie jak to bylo z oficjalnej strony huliganow gdanskich.
Oto komentarz do meczu w Gdansku:
03.V.2003 Wybrzeże Gdańsk - Stal Gorzów
Na meczu ze Stala pojawiło się ok 200 piknikowo-ultrasowej załogi gorzowian. Podchodzimy do nich i się pytamy, czy są chuligani. Stanowczo zaprzeczają. Jeden coś kozaczy i dostaje oklep od jednego od nas. Uświadamiamy Stal, że jesli usłyszymy jakiekolwiek napinki z ich strony, zaatakujemy. Na meczu nasi utrasi odpalają kolorowe świece dymne i bengale. My palimy dwie flagi Unii Europejskiej, pokazując jakie jest nasze nastawienie do niej. Ogólnie nudy. Mecz wygrywamy. Podziękowania dla 4 kibiców Falubazu Zielona Góra za wsparcie.[P.]
Sami wiec widzicie, ze sa kibice i "kibice". Zobaczymy tylko jacy do Lublina przyjada.
Że są zadymy na meczach piłkarskich to juz niejako wieloletnia idiotyczna tradycja. Ale że ten ogólnie pojęty "kretynizm" w coraz większym stopniu zaczyna dotyczyć również speedwaya to po prostu nieporozumienie. Dla tych, którzy poprzez małpie zachowania chcą się dowartościować jest coś takiego jak boks a nie mecze żużlowe. Niestety jednak świat pełen jest zakompleksionych idiotów...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Jeszcze tylko 2 dni i znowu wielkie emocje przed nami. A co ciekawsze mamy wielką szansę na zajęcie pierwszego miejsca w tabeli
Ja mam nadzieję, że przede wszystkim mecz będzie rozegrany FAIR, i o wyniku zadecyduje sportowa walka a nie "wywożenie w płot"...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Maxx pisze:Jeszcze tylko 2 dni i znowu wielkie emocje przed nami. A co ciekawsze mamy wielką szansę na zajęcie pierwszego miejsca w tabeliJa mam nadzieję, że przede wszystkim mecz będzie rozegrany FAIR, i o wyniku zadecyduje sportowa walka a nie "wywożenie w płot"...
Pozdrawiam
Jak Flis bedzie przeygrywał starty to nie mamy sie czego obawiac
Pozostaje jeszcze "latajÄ…ca noga" Hlib...
METHANOL ADVENTURE TEAM
johol pisze:Siemka wszystkim kibicom speedwaya. Mam pytanko czy znajdą się chętni do zaopiekowania się wypaśną i głośną ręczną syreną strażacką (taka naprawdę wypas duża i głośna zajebioza wyje) bo takową posiadam lecz będąc z Opola Lubelskiego dojerzdźam na każdy mecz TŻ-tu i naprawdę nie mam jak jej tachać (bo to 50 km do lublina i 50 km spowrotem. Chętnie kopsnę ją komuś z lublina kto dopinguje z żylety by na wieki służyła wspomagając kibiców w dopingu. Więc jeśli jest ktoś taki to napiszcie a ja ją dostarczę w niedzielę i przekaże przed meczem. Wypas młyn robi i głośna jak taka co w fabrykach na fajrant wyje, lekko się kręci. Pozdro dla wszystkich kibiców Tż-eciku który dopingujemy na każdym meczu już 14 osobową grupką z Opola Lubelskiego.
johol
mysle ze Lubelski FAN KLUB moze cos zrobic w kwestii syreny (kazda nowa "zabawka" sie przyda