Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Się itvl podniósł z 6zł do 8zł, to jakaś kpina, cenią się za malutkie okienko do oglądania meczów przez lupę, bo nie oszukujmy się na całym ekranie nie są w stanie zaoferować płynnej transmisji.

janek pisze:na całym ekranie nie są w stanie zaoferować płynnej transmisji
Re: Odp: Żużel w TV
janek pisze:Się itvl podniósł z 6zł do 8zł, to jakaś kpina, cenią się za malutkie okienko do oglądania meczów przez lupę, bo nie oszukujmy się na całym ekranie nie są w stanie zaoferować płynnej transmisji.![]()
![]()
![]()
a tam, wyczytali na forum, ze kibicow na stadionie ubedzie, a w zwiazku z tym kibicow przed komputerami przybedzie. prosta kalkulacja ...
tapatalked
janek pisze:Się itvl podniósł z 6zł do 8zł, to jakaś kpina, cenią się za malutkie okienko do oglądania meczów przez lupę, bo nie oszukujmy się na całym ekranie nie są w stanie zaoferować płynnej transmisji.![]()
![]()
![]()
ja oglądam na 32'' telewizorze i nie narzekam na jakoś przekazu
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
To co robia Leszczynianie na swoim torze to jakas masakra. Na 5 biegow 3 razy stracili dobre pozycje w dokladnie taki sam sposob. Komisarz toru a spasowanie przed meczem
Rzeszow poki co 18:24 w dupala 
Jak widać itvl nie będzie puszczać meczu naszych z Loko. Ciekawe czy wszystkie nasze mecze wyjazdowe nie będą pokazywane czy tylko ten jeden? No i co z tymi którzy już wykupili pakiet RF oddadzą kasę?
Póki co u nas w rozpisce jest pełna transmisja meczu w Loko i skład ludzi, którzy tę transmisję będą robić. Ale może coś sie zmieniło? 
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
ITVL na swojej stronie ma tylko mecz z Grudziądza! 
Pewnie po zapowiedzi prezesa, że jedzie drugi garnitur na wyjazd, zaczęło się zastanawianie zcy to jeszcze ma sens. Ale prezes jak to on ma w swoim zwyczaju jutro może ogłosić że jedzie jednak I sklad i wtedy znowu bedzie intensywne myslenie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
W ITVL na żywo będą wszystkie mecze RF, nasz z Dauga też. Info 100 % KMO.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Harry dawajcie transmisje,już się ze znajomymi na oglądanie tej komedii umówiłem.Wiem ,że na pewno Wam się to opłaci ,bo dużo ludzi wykupi dostęp. Druga sprawa,to jeśli podpisana jest umowa na transmisje 1 ligi w ITVL to byłoby walenie w ptaka przez TV internetową.Nie wyobrażam sobie braku transmisji meczu z extraligi na Canale ,nawet jakby ogórki jechały.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Spoko, bedzie transmisja z Daugi na żywca.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=httXTVEzX68
10:43
padłem
z Klaudią też jest brechta
10:43
padłem
z Klaudią też jest brechta
Miedziński nie dość, że żużlowa oferma jakich mało to jeszcze skończony kretyn. Głupszy na stadionie jest chyba tylko ten "sędzia".
Motor mocny
Szkoda Emila troche dziwne ze został wykluczony,tak samo jak Czaja w 2 biegu.
Olkowicz ładnie przed chwilą podsumował: "Szalejący Miedziński, kogo zaatakuje?" 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Piekny mecz
Ostrzymy zęby na rewanż. 2x z/z i będzie się działo 
Ależ te Lwy waleczne dzisiaj były! Spodziewałem się wyższego wyniku bez Emila. No i ciekawe czy Apatory dalej gwiżdżą na Golloba? 
W Częstochowie na pewno na więcej stać Szombierskiego, Czaję i Holtę więc może jednak uda się Włókniarzowi wejść do finału.
W Częstochowie na pewno na więcej stać Szombierskiego, Czaję i Holtę więc może jednak uda się Włókniarzowi wejść do finału.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
W których lokalach w Lublinie obejrzę SEC w eurosporcie, najlepiej w sali dla niepalących?
Astoria, Tifosi, prawdopodobnie też Piwiarnia Warecka, Cax Mafe. Zresztą przecież to jest na eurosporcie, to w większości lokali z telewizorami zapewne będzie taka opcja.
Szombierski miał uślizg jak Kudriaszow

Co za duren
3 bieg spotkania, 12 do konca, przewaga 4pkt a ten odwala taki numer
Ja rozumiem jakby to byl 13 bieg
No i zrobil to jeszcze gorzej niz Kudriaszov 
Ale pech Częstochowy. Zostało jedno okrążenie by znaleźli się w finale, aż tu nagle defekt Holty