Pozdrawiam
TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42
Jeśli Gorzów rzeczywiście przyjedzie z Magnusem do Lublina to "szwedzkie pojedynki" mogą być naprawdę ciekawe
A jeśli już do nich dojdzie, to jestem przekonany, że górą będzie Peter. Nasz Szwed już nie jeden raz udowodnił, że nie ma sobie równych w pierwszej lidze i sądzę, że jutro po raz kolejny to potwierdzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
Gość
Istred ! małolatem to ty jesteś gościu , i nie ustosukowuj się to moich wypowiedzi , bo jesteś zbyt mały zeby nawiązywać ze mną polemike.
Opinie wśród kibiców w Lublnie są podzielone na temat Gorzowa , są tacy jak ty co liżą d... każdemu co przyjedzie i są tacy co niepozwolą sobie płuć w twarz.Ja napisałem wcześniej że nie lubię Gorzowa , za te ich cwaniacwo " SB forum " wyżyższanie się , i za całokształt jaki pokazali w meczach z Gdańskiem i Gnieznem.
Dziwi mnie również że masz jakieś ale do kibiców z Gdańska , bo to chyba kibice z Gdańska pokazali że potrafią przyznać się do porażki i nie wyciągają poza sportowych powodów z przegranej.
Lublin_Fan ! Ja nikomu nic nie narzucam , forum jest od tego aby wyrażać swoją opinie , jeśli ci się nie podobają moje wypowiedzi , możesz to poprostu przemilczeć.
Opinie wśród kibiców w Lublnie są podzielone na temat Gorzowa , są tacy jak ty co liżą d... każdemu co przyjedzie i są tacy co niepozwolą sobie płuć w twarz.Ja napisałem wcześniej że nie lubię Gorzowa , za te ich cwaniacwo " SB forum " wyżyższanie się , i za całokształt jaki pokazali w meczach z Gdańskiem i Gnieznem.
Dziwi mnie również że masz jakieś ale do kibiców z Gdańska , bo to chyba kibice z Gdańska pokazali że potrafią przyznać się do porażki i nie wyciągają poza sportowych powodów z przegranej.
Lublin_Fan ! Ja nikomu nic nie narzucam , forum jest od tego aby wyrażać swoją opinie , jeśli ci się nie podobają moje wypowiedzi , możesz to poprostu przemilczeć.
Ludzie spokojnie, bo sie zjecie przed meczem we wlasnym gronie i nie bedzie mial kto kibicowac. A co do meczu to nie mozna przewidziec zdobyczy Gorzowian, mozna tylko przewidziec, ze zaden z nich nie bedzie mial biegowki 2,000 tutaj
, chyab ze Zorro, ale to tylko z bonusami jest mozliwe, ja tam obstawiam wynik 53:37 dla nas, bo Gorzow jest slabszy od Gdanska, ktory bez juniorow objechalismy 49:41, a wiec teraz mozna sie pokusic o wynik troche lepszy
i mam nadzieje, ze sie nie myle
Hollywood nie badz dzieckiem! Piszesz jakies glupoty o zachowywaniu sie jak panienki, o lizaniu dupy, o pluciu w twarz. Czlowieku czy nie dociera do ciebie ze wiekszosc przychodzi na stadion aby obejrzec zawody zuzlowe. Nikt nikomu nie zamierza pluc w twarz, nikt nie zamierza gwizdac na ludzi ktorzy przejechali 600 km aby wesprzec swa druzyne dopingiem
Prawda w Gorzowie byly propozycje bzdurnych ustawek, ale wszedzie sie znajdzie jakis debil! ZAstanow sie czy warto tworzyc animozje miedzy kibicami kiedy tak na prawde ich nie ma! Ato ze kilku malolatow wypisuje na SB jakies glupoty to inna sprawa! Uswiadomic sie ich nie da bo maja klapy na oczach, ale przynajmniej posmiac sie mozna
PS. Nie dziw sie ze forumowicze cie krytykuja! Owszem massz prawo do opinii ale jezeli umieszczasz ja na publicznym forum to na taka krytyke powinies byc przygotowany, bo po to tu piszesz aby uzyskac jakis odzew.
Prawda w Gorzowie byly propozycje bzdurnych ustawek, ale wszedzie sie znajdzie jakis debil! ZAstanow sie czy warto tworzyc animozje miedzy kibicami kiedy tak na prawde ich nie ma! Ato ze kilku malolatow wypisuje na SB jakies glupoty to inna sprawa! Uswiadomic sie ich nie da bo maja klapy na oczach, ale przynajmniej posmiac sie mozna
PS. Nie dziw sie ze forumowicze cie krytykuja! Owszem massz prawo do opinii ale jezeli umieszczasz ja na publicznym forum to na taka krytyke powinies byc przygotowany, bo po to tu piszesz aby uzyskac jakis odzew.
-
Gość
Jacur , zapewne masz swoje lata , ale dziwi nie to że ty wszystko traktujesz tak dosłownie.Powieniem niektóre wypowiedzi dawać w cudzysłów.Nie napisałem przecież żeby kogoś " zlinczować " , napisałem jedynie że nie lubię Gorzowa ! może rzeczywiście mój język oraz zachowanie nie jest miarodajne do mojej osoby , ale na forum staram się pisać co myśle.A niektóre " prowokacyje wypowiedzi " mają na celu rzeczywiście wywołac niejaki odzew.
Sam lubie krytykować , i lubie jak mnie krytykują , bo wtedy ma sie poczucie wypowiedzi są szczere.
Kazdy dobrze wie że nie jestem pustakiem dresiarzem chuliganem , ale chyba na forum można pogadać o wszystkim.
Sam lubie krytykować , i lubie jak mnie krytykują , bo wtedy ma sie poczucie wypowiedzi są szczere.
Kazdy dobrze wie że nie jestem pustakiem dresiarzem chuliganem , ale chyba na forum można pogadać o wszystkim.
Hollywood pisze:Istred ! małolatem to ty jesteś gościu , i nie ustosukowuj się to moich wypowiedzi , bo jesteś zbyt mały zeby nawiązywać ze mną polemike.
Nie wiem gdzie nazwałem cie małolatem... moze mi pokazesz.
To nie jest kwestia, zeby nie dac sobie pluc w twarz czy lizac komus dupe. Chodzi o to, zeby powitac kibicow druzyny przyjezdnej tradycyjnie tak jest w Lublinie od pewnego czasu i kulturalnie dopingowac swoja druzyne. Wszystkim (przynajmniej zdecydowanej wiekszosci) sie to podoba i wszyscy ciesza sie ze w Lublinie jest kultura. Miedzy innymi dlatego na mecze przychodzi coraz wiecej ludzi.
Nie chodzi mi o to zeby jakos ich specjalnie przyjac jako wielkich przyjaciol, ale zachowywac sie kulturalnie i denerwuja mnie propozycje zeby wygwizdac kibicow z Gorzowa, a tym bardziej zawodnikow.
A co do kibiców z Gdanska to nie czepiam sie tych ktorzy byli w Lublinie, tylko grupy, ktorej u nas nie bylo.
PS. Tak dla ciekawosci, na stronce tej grupy napisali, ze na meczu w Gdansku nie bylo zadnej zorganizowanej grupy kibiców z Lublina