Żeby nie ryzykować trzeba brać od razu dwie takie petardy
edit: Cooper mnie wyprzedził
henek1234 pisze:i obudziłeś się czy zmieniłeś dilera
henek1234 pisze:zapomnijmy o takim składzie , nie stać nas na Bobera to o czym mowa
henek1234 pisze:i obudziłeś się czy zmieniłeś dilera
soniak pisze:Oskar Bober czeka na propozycje
Cooper pisze:$korzen$ pisze:Popieram i to samo napisalem w innym temacie, mozna spokojnie domniemywac jaki wplyw na frekwencje bedzie mial taki Harris, Lindgren czy nawet Miskowiak. Taki scenariusz (kozak+reszta)
Miskowiak magnesem dla kibicow? Dla ktorych?
A czy scenariusz sie zawsze sprawdzal? Ja pamietam niejakiego Pulpeta, calkiem sie nie sprawdzil. Z tymi "petardami" to jest tak, ze jak okaza sie niewypalem to dopiero wtedy jest lament, a i w kasie pustka. Dariusz raczej takich ruchow bedzie unikal.
Zeby nie bylo, tez jestem za tym, zeby podpisal u nas jakis Hancock, ale smieszy mnie ta slepa wiara w model "kozak+reszta". Wszystko zalezy od tego jaka to jest reszta. Kozak sie rozwali w 3 meczu i reszta jest w II lidze.
A jakie jest lekarstwo na powyzsze watpliowsci? Zatrudnic 2 petardy;] Taki model sprawdza sie w Extralidze (Holder+Gollob, Hampel+Protas, Emil+Grigorij), a trzeba podpatrywac najlepszych, co nie?
Cooper pisze:Taki model sprawdza sie w Extralidze (Holder+Gollob
$korzen$ pisze:Gelu wez usun tego Schleina i Andersena, az nie wierze, ze ich wymieniles. Chyba sie starzejesz albo cos w ten desen ;]
DrPaiHiWo pisze:Misiek podobno dobrze wspomina Lublin. Słyszałem ,że w ciągu ostatnich trzech lat Motor najlepiej się wywiązywał się z finansowych zobowiązań wobec niego. Także fajnie by było gdyby wrócił na stare śmieci. Z obco według mnie najlepiej kogoś z Ljung/Pedersen/Lindbaeck. Zdecydowane NIE dla Karola B.
BR pisze:Żeby spokojnie odjechać sezon potrzeba juniora na 6-7 pkt w meczu + drugiego na 3-4 pkt. Wtedy można sobie już eksperymentować z seniorami. Jeśli jednak skład będziemy opierać na seniorach to nie może być już żadnej dziury.
niespokojny pisze:Harris/Lindbaeck/Nicholls