Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
witam!
wg mojej wiedzy jest spora szansa na zakontraktowanie niejakiego Ułamka Sebastiana. Prócz Roberta M. jest to podstawowy cel DS.
wg mojej wiedzy jest spora szansa na zakontraktowanie niejakiego Ułamka Sebastiana. Prócz Roberta M. jest to podstawowy cel DS.
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Daniel , jeśli nie popracuje w zimie nad swoim zdrowiem i rehabilitacją to w przyszły sezonie będzie spadał z motocykla , zostaną mu tylko te nowe zabawki biegające za domem . Kontraktu żadnego JESZCZE nie podpisał
A czy w dotychczasowej karierze Daniel nie przepracował którejś zimy należycie?
Miejsce Daniela jest w Lublinie.
Danielu wiem, że zaglądasz na forum. Nie popełnij błędu. Przygoda w Grudziądzu nie różniła by się moim zdaniem od przygody w Łodzi.
Miejsce Daniela jest w Lublinie.
Danielu wiem, że zaglądasz na forum. Nie popełnij błędu. Przygoda w Grudziądzu nie różniła by się moim zdaniem od przygody w Łodzi.
- MikeMistrz
- Senior
Szkoda że te newsy o Jeleniu i Ułamku są napisane przez ludzi, dla których są to pierwsze posty, dlatego nie chce mi się w to wierzyć zbytnio. Ale na zdrowy rozum, Bogdanka+Miasto+Tyskie powinny dać mniej więcej tyle samo co w minionym sezonie. Do tego nie powinno być zadłużenia na pół miliona jak po sezonie 2012, czyli można liczyć pół miliona więcej w budżecie na sezon 2014. I doszedł ten Reall, który też marnych groszy raczej nie daje. Jeżeli jest tak jak napisałem, to powinno chyba wystarczyć na dwie dodatkowe armaty na 1 ligę, więc zapowiada się całkiem fajny sezon, niezależnie od tego czy Jeleń odejdzie, czy nie.
MikeMistrz pisze:Szkoda że te newsy o Jeleniu i Ułamku są napisane przez ludzi, dla których są to pierwsze posty,
Pierwszy post nie oznacza braku wiedzy:) Nick mam taki sam jak na SF a tam bogatą historię i sprawdzone niusy...A co do forum lubelskiego długo się nosiłem z zamiarem "wejścia" i ten czas nadszedł. pozdro
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2013, o 13:46 przez Loljan, łącznie zmieniany 1 raz.
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
No witamy. I przy okazji zasada nr 1 - nie cytujemy w całości posta bezpośrednio nad naszym, bo i po co?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Bulbulator
Zadajmy może pytanie nr. 1
Czy sezon 2013 jest rozliczony? (ZUS, US i zawodnicy) Z tego co czytam to prezes tylko mówi że niebawem będzie. Ale kiedy i ile czasu zostanie na kontraktowanie zawodników..
Czy sezon 2013 jest rozliczony? (ZUS, US i zawodnicy) Z tego co czytam to prezes tylko mówi że niebawem będzie. Ale kiedy i ile czasu zostanie na kontraktowanie zawodników..
Ale wysyp nowych userow 
Pozwolę sobie odpowiedzieć. Nie, stary sezon nie jest jeszcze rozliczony.
Wieść gminna niesie, że Gdańsk zawiesił rozmowy z Miśkiem i wziął się za Ułamka także spodziewałbym się jednego z tej dwójki a nie dwupaku. Suchecki nie chce słyszeć o 1 lidze, Kuciapa to już w Rzeszowie. Oj żeby Dario siary nie było 
Pewnie wystraszył się realnej możliwości startów w e-lidze.
Loljan pisze:MikeMistrz pisze:Szkoda że te newsy o Jeleniu i Ułamku są napisane przez ludzi, dla których są to pierwsze posty,
Pierwszy post nie oznacza braku wiedzy:) Nick mam taki sam jak na SF a tam bogatą historię i sprawdzone niusy...A co do forum lubelskiego długo się nosiłem z zamiarem "wejścia" i ten czas nadszedł. pozdro
info100% KMO
Komentarze na SF to cenne doświadczenie
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2013, o 19:48 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Bulbulator
mlody26 pisze:Ale wysyp nowych userow
czy zawodnicy z tego sezonu doświadczeni play off-ami podpiszą ugodę w przypadku nie rozliczenia się z nimi? jak podobno miesiąc-ostrow, kuciapa-rzeszów, jeleniewski-grudziądz. gdzie mają interes podpisywać ugody? zamiast myśleć o miśkowiaku czy ułamku nasuwa się pytanie czy dostaniemy licencję na starty w 2014
- MikeMistrz
- Senior
Do CV można wpisać.
Hans, a to że Gdańsk rozmawia z jakimś zawodnikiem, to znaczy że my już mamy zakaz na zakontraktowanie go czy co ? I Misiek i Ułamek prawdopodobnie powinni zarobić większe pieniądze w 1 lidze, bo powinni robić dwucyfrówki w każdym meczu, a w e-lidze może być różnie. Jeśli połakomią się na złotówki, to wcale nie widzę przeszkody, żeby obaj przyszli do Lublina.
losiu pisze:Jak przeczytasz jeszcze raz mój post to zauważysz, że nie pominąłem.
Racja. Zwracam honor
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
MikeMistrz pisze:Do CV można wpisać.Hans, a to że Gdańsk rozmawia z jakimś zawodnikiem, to znaczy że my już mamy zakaz na zakontraktowanie go czy co ? I Misiek i Ułamek prawdopodobnie powinni zarobić większe pieniądze w 1 lidze, bo powinni robić dwucyfrówki w każdym meczu, a w e-lidze może być różnie. Jeśli połakomią się na złotówki, to wcale nie widzę przeszkody, żeby obaj przyszli do Lublina.
panowie i panie zejdzie na ziemię na jakie złotówki jak w kasie oszczędności , nie możecie zrozumieć że te wszystkie posty to celowe działanie dsa ( może się mylę i oby tak było) aby nikt nie pytał co z licencją .Za chwilę się okaże że dostaniemy licencję tzw nadzorowaną bo z oszczędności z ub sezonu nici . Nas nie stać z całym szacunkiem
Weź już nie siej paniki bo to śmieszne się zaczyna robić...
Karol Baran Karol!
henek1234 pisze:MikeMistrz pisze:Do CV można wpisać.Hans, a to że Gdańsk rozmawia z jakimś zawodnikiem, to znaczy że my już mamy zakaz na zakontraktowanie go czy co ? I Misiek i Ułamek prawdopodobnie powinni zarobić większe pieniądze w 1 lidze, bo powinni robić dwucyfrówki w każdym meczu, a w e-lidze może być różnie. Jeśli połakomią się na złotówki, to wcale nie widzę przeszkody, żeby obaj przyszli do Lublina.
panowie i panie zejdzie na ziemię na jakie złotówki jak w kasie oszczędności , nie możecie zrozumieć że te wszystkie posty to celowe działanie dsa ( może się mylę i oby tak było) aby nikt nie pytał co z licencją .Za chwilę się okaże że dostaniemy licencję tzw nadzorowaną bo z oszczędności z ub sezonu nici . Nas nie stać z całym szacunkiemna T Piszcza i tym podobnych zawodników , a wy o Ułamku , Miśku , Danielu
![]()
![]()
![]()
Jeśli sprawa kontraktów zakończy się inaczej niż tu od dłuższego czasu zapowiadasz to powinieneś dostać bana do końca sezonu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Heniu skieruj się do dobrego lekarza , bo strasznie majaczysz
a skład ci w pięty pójdzie jak zobaczysz nazwiska.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- stefanzdzialek
- Senior
Mars pisze:Heniu skieruj się do dobrego lekarza , bo strasznie majaczysza skład ci w pięty pójdzie jak zobaczysz nazwiska.
Do lekarza sam się skieruj, henka zostaw w spokoju, a w pięty to poszło wszystkim kibicom żużla w Lublinie jak zobaczyli skład w tym sezonie:
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - 27
1. Jacek Rempała - 3 (0,1,0,1,1)
2. Tadeusz Kostro - 7 (2,2,2,1,0)
3. Michał Łopaczewski - 5 (1,2,1,0,1)
4. brak zawodnika
5. Tomasz Piszcz - 4+1 (1,1*,2,d,-)
6. Mateusz Łukaszewski - 6 (1,2,3,0,0)
7. Arkadiusz Madej - 2 (0,0,0,1,1)
Gwarantuje ci że jak by ktoś napisał w kwietniu 2013 na tym forum , że KMŻ odjedzie mecz takim składem, to też wysyłałbyś go do lekarza, więc lepiej zamilcz, dopóki nie ogłoszą tych Pedersenów Harisów i Ułamków w Lublinie, na razie to niech Sprawka nazbiera na Bobera, żebyś się nie zdziwił jak Piszcz będzie jedynym wychowankiem.
P.S. Ja zawsze wolę się "rozczarować pozytywnie" niż odwrotnie, a gacie to juz nam miały opadać rok temu, cały sezon przechodziłem i nawet do pół dupy mi się nie osunęły. ( no chyba że po ogłoszeniu składu na RF, to mi opadły do kostek)
Ja jak zobaczyłem nasz pierwszy kontrakt- Trojana, to mi od razu gacie opadły razem z rękami.stefanzdzialek pisze:a gacie to juz nam miały opadać rok temu, cały sezon przechodziłem i nawet do pół dupy mi się nie osunęły.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Stefan i Henio cóż za boski skład razem pijecie ??;)

LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Za to widze, ze Mars teraz naczelny optymista - coz za przemiana odkad co sezon wiesciles wycofanie sie kopalni i upadek zuzla. Oby Twoj optymizm sprawdzal sie lepiej w rzeczywistosci niz pesymizm.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ulamek w Lublinie? Bylo by pieknie, ale to bardzo drogi zawodnik... no chyba, ze sponsoring Reallu bedzie niejako sponsoringiem indywidualnym Ulamka
Facet sie juz mocno postarzal, ale na I lige to jest mega armata. Wieksza chyba niz Misiek. No ale przyznaje, ze w to wogole nie wierze