Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
Jeleń to jest zawodnik własnego toru, a konkretniej toru do którego umie się dopasować. Pamiętam to jego gadanie, że "w tym czy w tamtym" meczu nie powinien pojechać bo jeszcze miał styraną psychikę po upadku - kompletnie mnie to nie przekonywało ponieważ było widać że na starcie już nie istniał i na łuku był daleko z tyłu. Porównywanie Jelenia do Watta nie ma sensu, bo Watt w pierwszej lidze na każdym torze potrafił trzasnąć niezły wynik.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Może i Watt nie jest typem lidera drużyny, ale na pewno może być prowadzącym parę. Zawsze tą średnią koło 1,9-2,1 miał w I lidze.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- niespokojny
- Trener
Mad ciągle mnie utwierdzasz że moja opinia na temat twojej znajomości żużla jest właściwa
. Jarałeś się Nichollsem a Wattem gardzisz? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Zenekzakcentu pisze:Z ułamkiem temat zamknięty, ale jeszcze ciekawe nazwiska u nas zabłysą
Ciekawe jakie panie prezesie.Piszcz,Rempała,czy Łopaczewski.
niespokojny pisze:Mad ciągle mnie utwierdzasz że moja opinia na temat twojej znajomości żużla jest właściwa. Jarałeś się Nichollsem a Wattem gardzisz?
Człowieku nie jaram się kangurem a tym bardziej angolem, ale jeśli szydzimy z cienkiego Jelenia pogromcę Hansa, Ljunga czy w/w Watta w 2012 na naszym owalu a Nicholls patrz sezon 2012 Lublin to tylko człowiek wysokiej wiary widzi Watta jako 1 linia. Sprawka mówi, że czwórka to minimum! Jeśli tak to widzi prezes to ja nas tam nie widzę.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2013, o 14:54 przez Mad, łącznie zmieniany 1 raz.
Domingez pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/400809/ulamek-zaakceptowal-warunki-wybrzeza-czekamy-na-ruch-klubu
I po Ułamku.
Ten artykuł jest wewnętrznie sprzeczny - Ułamek oczekuje gwarancji od zespołu z 1,5 mln długu...Dla mnie to wyraźny sygnał do DS, decyduj się chłopie lub odpuść!
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
Cooper pisze:GIGI pisze:No jasne, szczególnie że dzień przed meczem ostro trenował. Stawka zawodników nie miała aż takiego znaczenia. Widać było gołym okiem że na takim torze Jeleń nie bardzo sobie radzi. W lidze z kiegy mieliśmy komisarza też można to było zauważyć.
No to Misiek tez niestety sie nie nadaje:)
Ale on nie trenowal
Loljan pisze:Domingez pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/400809/ulamek-zaakceptowal-warunki-wybrzeza-czekamy-na-ruch-klubu
I po Ułamku.
Ten artykuł jest wewnętrznie sprzeczny - Ułamek oczekuje gwarancji od zespołu z 1,5 mln długu...Dla mnie to wyraźny sygnał do DS, decyduj się chłopie lub odpuść!
a to zależy od...Roberta Miśkowiaka
-
Zenekzakcentu
kolego mylisz mnie z kimś jestem zwykłym kibicem lubelskiej druzyny od wielu lat, ale jak bym był prezesem to specjalnie dla ciebie zatrudnił samych Łopaczewskich po to , żebyś ty i twego pokroju marudy zobaczyli co to znaczy naprawde kiepska druzyna i wtedy bys miał na co nażekać i z kogo szydzić , a puki co daj ludziom odpowiedzialnym za stwozenie składu popracować w spokoju.Myślisz że dla kogo oni to robią?dla siebie? Więc informuje cie że robia to między innym dla ciebie i innych fanów tego sportu, robią to jak najlepiej i najrozsadniej potrafia.I postaw sie teraz na ich miejscu, kiedy to zaiwaniał bys jak nalepiej umiesz a wszyscy z boku cię opluwali i podcinali ci skrzydła, chciało by ci się cos dla tych ludzi robić?A najgorsze jest to że każdy jest mądry anonimowo a w oczy prosto nikt nie jest w stanie nic powiedziec to jest bardzo przykre i prostackie.
Zenekzakcentu pisze:kolego mylisz mnie z kimś jestem zwykłym kibicem lubelskiej druzyny od wielu lat, ale jak bym był prezesem to specjalnie dla ciebie zatrudnił samych Łopaczewskich po to , żebyś ty i twego pokroju marudy zobaczyli co to znaczy naprawde kiepska druzyna i wtedy bys miał na co nażekać i z kogo szydzić , a puki co daj ludziom odpowiedzialnym za stwozenie składu popracować w spokoju.Myślisz że dla kogo oni to robią?dla siebie? Więc informuje cie że robia to między innym dla ciebie i innych fanów tego sportu, robią to jak najlepiej i najrozsadniej potrafia.I postaw sie teraz na ich miejscu, kiedy to zaiwaniał bys jak nalepiej umiesz a wszyscy z boku cię opluwali i podcinali ci skrzydła, chciało by ci się cos dla tych ludzi robić?A najgorsze jest to że każdy jest mądry anonimowo a w oczy prosto nikt nie jest w stanie nic powiedziec to jest bardzo przykre i prostackie.
Sorry, nie mogę. Ortografia na...słabym poziomie. Popraw to błagam....
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
Cz@rek pisze:Loljan pisze:Domingez pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/400809/ulamek-zaakceptowal-warunki-wybrzeza-czekamy-na-ruch-klubu
I po Ułamku.
a to zależy od...Roberta MiśkowiakaBo na nich obu to nie ma co liczyć,chyba że Gdańsk znajdzie lepszego (a nie jest to wykluczone) to Seba może "spuści z tonu"...
Jeden? Czyli jednak będzie heroiczna walka o utrzymanie. Dzięki za info...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
^^^Bądzmy optymistami
Skład mimo wszytko moim zdaniem zapowiada się naprawdę fajny.
Ale pamiętasz, że teraz ekstraliga jest 8-zespołowa i I liga będzie o wiele mocniejsza?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/40080 ... ruch-klubu
I gada z Gdańskiem gdzie zawodnicy w ostatnim sezonie jeździli za darmo
Menedżer Ułamka pisze:Oczywiście, że przy negocjacjach istotnym elementem jest wiarygodność klubu.
I gada z Gdańskiem gdzie zawodnicy w ostatnim sezonie jeździli za darmo
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
kibicLBN pisze:Ale pamiętasz, że teraz ekstraliga jest 8-zespołowa i I liga będzie o wiele mocniejsza?
No tak,moze nie będzie to ekipa na awans,ale spadek nam nie powinien zagrozić,czwarte miejsce myślę ze będzie w naszym zasięgu i taki w sumie jest cel.
- niespokojny
- Trener
4 miejsce jest podobno celem minimum, a tu widze zmienia sie w max. Slabo. Ale moze lepiej celowac w 5 zeby unikac ewentualnie wstydu?
^^^Ale ten wywiad to do Dziennika czy dla kogo? Bo jak do Dziennika to bez kozery powiem że walczymy o awans

Zenekzakcentu pisze:kolego mylisz mnie z kimś jestem zwykłym kibicem lubelskiej druzyny od wielu lat, ale jak bym był prezesem to specjalnie dla ciebie zatrudnił samych Łopaczewskich po to , żebyś ty i twego pokroju marudy zobaczyli co to znaczy naprawde kiepska druzyna i wtedy bys miał na co nażekać i z kogo szydzić , a puki co daj ludziom odpowiedzialnym za stwozenie składu popracować w spokoju.Myślisz że dla kogo oni to robią?dla siebie? Więc informuje cie że robia to między innym dla ciebie i innych fanów tego sportu, robią to jak najlepiej i najrozsadniej potrafia.I postaw sie teraz na ich miejscu, kiedy to zaiwaniał bys jak nalepiej umiesz a wszyscy z boku cię opluwali i podcinali ci skrzydła, chciało by ci się cos dla tych ludzi robić?A najgorsze jest to że każdy jest mądry anonimowo a w oczy prosto nikt nie jest w stanie nic powiedziec to jest bardzo przykre i prostackie.
Na razie mamy kiepskiego prezesa,który nie zna się na tym sporcie.A tobie to zawsze mówiłem i będę mówił prosto w oczy co mi leży na na języku.Puki pan prezes nie odejdzie z tego klubu.
Domingez pisze:Zenekzakcentu pisze:a puki co daj ludziom
Puki pan prezes nie odejdzie
Pukać się zachciewa
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Zaratustra
- Kadrowicz
$korzen$ pisze: No to teraz Misiek+Karlsson/Larsen+Adamczak i bedzie mozna postraszyc.
9.Miśkowiak ?
10.Lampart ?
11.Watt
12.Karlsson/Larsen/ ?
13.Woodward
Tutaj oprócz Miśka potrzebny jest jednak ktoś bardziej pewny od Karlssona/Larsena. Ta dwójka powinna być brana pod uwagę, gdyby nie porozumiano się z Woodwardem lub Miesiącem lub można było wystawić w składzie prawie samych obcokrajowców.
Na ten moment mamy bardzo fajną drugą parę: 11.Watt, 12.Woodward. Potrzebujemy numeru 9 i 13.
No chyba, że liczymy na to, że Watt będzie na pewno zdrowy, Woodward oleje długie tory, Lampart pierwszy raz wykręci jako senior przyzwoitą średnią, a Miśkowiak będzie w każdym meczu nie do ugryzienia
9.Miśkowiak
10.Miesiąc ew Lampart lub Jamróg
11.Karlsson ew A.Dryml
12.Woodward
13.Watt
14.Bober
15.Borowicz
Myślę ze ciekawy skład i gwarantuje "byt" w tej lidze.
10.Miesiąc ew Lampart lub Jamróg
11.Karlsson ew A.Dryml
12.Woodward
13.Watt
14.Bober
15.Borowicz
Myślę ze ciekawy skład i gwarantuje "byt" w tej lidze.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- niespokojny
- Trener
a jak sie sypnie Misiek to bon voyage
. TOstroznie z tymi gwarancjami. Juz mogli chociaz na tego Nichollsa wydusic a nie na konczacego kariere PKeja, czy slabego Drymlasa.