http://www.sportowefakty.pl/zuzel/40175 ... iem-lw-kmz
Witamy w Lublinie
Plotki potwierdzone.
Dodam garść statystyk
E-liga 2013: średnia biegowa 0,774; u siebie 0,968 a na wyjeździe 0,581
2 liga 2013(gość): sr.biegowa 1,818; u siebie 2,067 na wyjeździe 1,286
E-liga 2012: średnia biegowa 0,609; u siebie 1,091 a na wyjeździe 0,167
Powodzenia
Dawid Lampart
Dawid Lampart
Ostatnio zmieniony 3 grudnia 2013, o 17:44 przez pulkownik, łącznie zmieniany 2 razy.
- Łoptymista
- Trener
Re: Dawid Lampart
Mrau
generalnie to mam "mienszane" uczucia
tor pokaze co on jest wart. ma ktos pod reka jego wyniki z II ligi? Bo te z eligi raczej latwo zapamietac:(
generalnie to mam "mienszane" uczucia
tor pokaze co on jest wart. ma ktos pod reka jego wyniki z II ligi? Bo te z eligi raczej latwo zapamietac:(
- niespokojny
- Trener
Hampela w elidze objechal B-).
W sumie najlepszy z Polakow z tych co zostali na II linie.
Czekam na komentarz Korzenia
W sumie najlepszy z Polakow z tych co zostali na II linie.
Czekam na komentarz Korzenia
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Krosno - Kraków 12 (1,3,3,2,3)
Krosno - Opole 10 (2,3,2,3,u)
Opole - Krosno 9 (3,t,2,2,2)
Krosno - Rybnik 9 (3,3,3,w,0)
Rybnik - Krosno 0 (0,d,-,-,-)
chyba tyle jechał
Krosno - Opole 10 (2,3,2,3,u)
Opole - Krosno 9 (3,t,2,2,2)
Krosno - Rybnik 9 (3,3,3,w,0)
Rybnik - Krosno 0 (0,d,-,-,-)
chyba tyle jechał
Karol Baran Karol!
Ja nie czekam, bo i tak wiem co napisze

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
korzeń: łączę się w bólu ...
Ja p***dole

Ja p***dole
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jeszcze to odszczekacie. Tor wszystko zweryfikuje. Dawid samych trójek!
Dla mnie to wstyd i kpina, w tym momencie nie wierzę już w dobry skład. Nie wierzyłem też w budżet 2 mln, po tym kontrakcie wierzę. Do kompletu poproszę Krzysia Pecyne tak jak plotki mówiły, i zamiast na żużel pochodzę w tym sezonie na kabaret, tylko taki z mniej więcej 5 razy tańszymi biletami i 2 razy śmieszniejszym widowiskiem.
Mam do niego tak samo dobre przeczucia jak do Kuciapy rok temu. Po prostu niektorzy zawodnicy jak Mitko czy Fleger nie rokuja na nic wiecej niz przecietny drugoligowiec. Lampart ostanio ma dupne wyniki w E-lidze, ale jednak ten zawodnik czasami udowadnial ze cos potrafi, byl nawet najlepszym juniorem w I-lidze. Od 2 lat pokladali w nim dosyc duze nadzieje w E-lidze, wiec sprzet pewnie ma w niezlym staniem. Wazne tez ze jezdzil a nie grzal lawe, zawsze to jakies doswiadczenie i koniecznosc bycia w formie. Z jego wystepow w naszym klubie jako gosc na DMMP pamietam ze mozna bylo na niego liczyc i wygrywal z Pawlickimi, Zmarzlikiem i kilkoma innymi dobrymi juniorami w tamtym czasie. Wiadomo dupy nie urywa, ale przynajmniej mlody i nie kompletny no-name.
spokojny pisze:Jeszcze to odszczekacie. Tor wszystko zweryfikuje. Dawid samych trójek!
oczywiście będę mu kibicował - bo... muszę. nie rozumiem do końca tego kontraktu patrząc "na plażę" jaką na dziś mamy. Jak Dawid będzie jeździł na poziomie Ciapka - na koniec sezonu chętnie wykonam na forum radosne i donośne HAU HAU.
Oby jeździł na poziomie Barana...Jak Dawid będzie jeździł na poziomie Ciapka
Nasz tor mu zawsze leżał ale coś czuje, że wyjazdy to będzie punktował w przedziale 0-3.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Gdybyśmy wiedzieli, że prezesu zbuduje nam porządny - odpowiadający sile ligi - skład, to ja osobiście z tego transferu bardzo bym się cieszył. Lampart nie jeździ na seniorce na określonym - niskim - poziomie kilka lat, by wiedzieć na pewno, że się chociaż trochę nie rozwinie. W naszej sytuacji powinien być lekiem lub/i straszakiem na Barana, podobnie, jak Kudriaszow na Woodwarda.
No to mamy zawodnika na 1 linie Gratulacje Prezesie .
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych