Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
Ale ile potrwa na tym stanowisku, przecież prowadzenie tego klubiku w ten sposób ogranicza jego żywotnośc do wspomnianych 2-3 lat. A w argumentacji braku ambicji sportowych słyszymy, że chodzi o egzystencję klubu. Paranoja.
edit: Ja się dziwię, że u nas jest tak mało małych sponsorów, I liga jest idealna własnie dla nich. Łatwo się wypromować na lokalnym rynku będąc hurtownikiem czy właścicielem sklepu. Mogę znaleźć klientów na stadionie, dac im zniżkę dzień po albo w dniu meczu jeśli ktoś mi pokaże bilet z meczu itp. itd. Jaką promocją dla wielkich przedsiębiorstw jest sponsorowanie I ligowego klubu bez ambicji nie mam pojęcia. Dlatego tylko układy trzymają ten grajdołek przy życiu.
edit: Ja się dziwię, że u nas jest tak mało małych sponsorów, I liga jest idealna własnie dla nich. Łatwo się wypromować na lokalnym rynku będąc hurtownikiem czy właścicielem sklepu. Mogę znaleźć klientów na stadionie, dac im zniżkę dzień po albo w dniu meczu jeśli ktoś mi pokaże bilet z meczu itp. itd. Jaką promocją dla wielkich przedsiębiorstw jest sponsorowanie I ligowego klubu bez ambicji nie mam pojęcia. Dlatego tylko układy trzymają ten grajdołek przy życiu.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, o 21:56 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Naszej drużynie jest potrzebny Prezes, który :
Po 1 : nie pobiera wynagrodzenia z kasy klubowej, bo ma jej pod dostatkiem
, a dalsza spirala nakręca się sama i wtedy są wyniki i jechanie o coś.
Po 1 : nie pobiera wynagrodzenia z kasy klubowej, bo ma jej pod dostatkiem
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

nasz kochany super hiper odlotowy prezio czeka do wyborów, bo ma ochotę wsadzić ryjka tam gdzie jest w miarę spokojnie a i kaska miesiąc w miesiąc spływa też całkiem sympatyczna także kierowanie klubem to tylko przykrywka na przetrwanie, a do bezmyślnych wywiadów super Darusia można się było przyzwyczaić poza tym wychodzi, że budżet mamy mieć na poziomie serków hmm
Tak, potrzebny jest prezes-sponsor pasjonat, dla którego bańka w tą czy w drugą stronę nie robi żadnej różnicy.
Ostatnio Komorowski był w Arabii Saudyjskiej, a tam się lubią lansować. Manchestery czy inne PSG już im się przejadły ale żużel to dalej dla nich świeży temat. Może to jest kierunek?
Ostatnio Komorowski był w Arabii Saudyjskiej, a tam się lubią lansować. Manchestery czy inne PSG już im się przejadły ale żużel to dalej dla nich świeży temat. Może to jest kierunek?
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Jak się mają najnowsze wypowiedzi Sprawki do jego wcześniejszego "pierwsza czwórka to MINIMUM"...?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- Łoptymista
- Trener
ja mam nadzieje, ze ostatni tekst na syfach to element gry kontraktowej i prezes udaje biedniejszego niz jest
nie pochwalam takiej taktyki, bo to znowu robienie z siebie dziada, ale mam nadzieje, ze moze byc lepiej niz prezes mowi
nie pochwalam takiej taktyki, bo to znowu robienie z siebie dziada, ale mam nadzieje, ze moze byc lepiej niz prezes mowi
- niespokojny
- Trener
A co z Ljungiem? Zapadł się pod ziemię? Nawet w spekulacjach nigdzie nie jest brany pod uwagę.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- Łoptymista
- Trener
To moze Gniezno? Moze Rzeszow?
Łoptymista pisze:ja mam nadzieje, ze ostatni tekst na syfach to element gry kontraktowej i prezes udaje biedniejszego niz jest
Gra kontraktowa srednio sie udala - pierwszy co sie wystraszyl i uciekl - Walasek
A o 2-milionowym budzecie to mowi - nielubiany u nas - prezes pewnego 2-ligowego klubu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- niespokojny
- Trener
Łoptymista pisze:To moze Gniezno? Moze Rzeszow?
No to by była jazda jakby bankrut z ponad 2 mln długu nasprowadzał Ljunga, Pedersena i Davidssona. Tylko klaskać wtedy GKSŻ.
A może jednak u nas? O Wattcie też nigdzie nie spekulowano. Łudzę się
W dniu dzisiejszym kontrakt z grudziądzkim klubem podpisał wychowanek Lubelskiego Węgla KMŻ – Oskar Bober. Nowy junior GKM-u urodził się 9 listopada 1997 roku, a egzamin na licencję żużlową zdał 18 czerwca bieżącego roku.
http://www.gtz.grudziadz.net/Aktualnosc ... w-GKM.html
Heca czy prawda li to?

To jest po prostu skandal...
- Łoptymista
- Trener
smerf_997 pisze:W dniu dzisiejszym kontrakt z grudziądzkim klubem podpisał wychowanek Lubelskiego Węgla KMŻ – Oskar Bober. Nowy junior GKM-u urodził się 9 listopada 1997 roku, a egzamin na licencję żużlową zdał 18 czerwca bieżącego roku.
http://www.gtz.grudziadz.net/Aktualnosc ... w-GKM.html
Heca czy prawda li to?
Oni maja 5 juniorow a my ilu?
Przypomnijcie mi, bo sie pogubilem w obliczeniach.
Jesli to prawda to jest to porazka, ale zaraz na pewno odezwa sie uzytkownicy i wyjasnia nam, ze strata Bobera to sukces.
K... nie wierze .
ja pierdole. co za porazka
Działacze z Grudziądza szybko doszli do porozumienia z 16-latkiem
Te słowa mówią wszystko. Złotówki by w niego nie zainwestował... Ciekawe co teraz zrobi Sprawka, zeby na stadion przybyło więcej ludzi niż w RF sezonu 2013. Na razie nierealny cel...
Płakać się chce i śmiać jednocześnie. Oskarowi życzę powodzenia w rozwoju, tutaj nie miałby żadnych szans.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
Jak jakiś Bober woli dymać do Grudziądza na treningi niż w domku, to my naprawdę nie mamy czego szukać w I lidze. Nie dość że na gwiazdy nie możemy liczyć to nawet na wychowanka. To jest tak żałosne że się w pale nie mieści. Długi spłacone to na co teraz zbierają? Polewaczka już jest, to może traktor teraz? Albo na kampanie?
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Prezesu skrewił po całości, ale Bober też się nie popisał idąc c**j wie gdzie żeby grzać ławę...
Bez znaczenia jest jakiego juniora ściągnie Sprawka, oddawać frajersko swojego młodzieżowca w takim wieku to kompletny idiotyzm. Można gadać, że rodzina miała wymagania, że się zesrało itp., ale to niejedyny przypadek w żużlu i jakoś normalne kluby potrafiły sobie z tym poradzić.
Bez znaczenia jest jakiego juniora ściągnie Sprawka, oddawać frajersko swojego młodzieżowca w takim wieku to kompletny idiotyzm. Można gadać, że rodzina miała wymagania, że się zesrało itp., ale to niejedyny przypadek w żużlu i jakoś normalne kluby potrafiły sobie z tym poradzić.
[']
...Tak mi się ciśnie na myśl: Isaak Newton podobno powiedział kiedyś po porażce na giełdzie, że jest w stanie przewidzieć kierunki poruszania się ciał niebieskich ale nie jest w stanie przewidzieć szaleństwa u ludzi. Ciekaw jestem jakby to zagranie wytłumaczył...
...Tak mi się ciśnie na myśl: Isaak Newton podobno powiedział kiedyś po porażce na giełdzie, że jest w stanie przewidzieć kierunki poruszania się ciał niebieskich ale nie jest w stanie przewidzieć szaleństwa u ludzi. Ciekaw jestem jakby to zagranie wytłumaczył...
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, o 22:52 przez DrPaiHiWo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
^&%^%$65$#6567 567464#4tre^%4 tyle jestem w stanie powiedzieć PANIE SPRAWKA IDŹ PAN W****U bo ja już mam dośc Pana polityki klubowej.Jedyny wychowanek i nastepny poszedł. Gdzie Ci zwolennicy Darka no gdzie pytam sie dalej mu w dupe wejdzcie ze jest dobrym prezesem.
- stefanzdzialek
- Senior
Pisał ktoś niedawno na forum, że Bober ma kilka propozycji z innych klubów. Pewnie wybrał najlepszą dla siebie i po zawodach.
Sprawka puścił Bobera? Nie, no tego nie da się już zdzierżyć...
MOTOR LUBLIN