#2263 Postautor: grzesiek » 15 grudnia 2013, o 14:53
Cicho siedziałem, bo miałem nadzieje że Sprawka ma mózg, i widząc co się dzieje w składach pozostałych pierwszoligowców, zrobi nam przynajmniej, skład który bedzię przynajmniej na naszym torze walczył o zwycięstwa! Niestety! Myslę że czas tego folwarku prywatnego powinien sie jak najszybciej skończyć bo to co wyprawia On i ten pożal sie boże, pseudo zarząd woła o pomstę do nieba. Powinniśmy przynajmniej w Avatarach pokazać że mamy ich dość. Uważam że nawet kosztem Bogdanki powinno się ich pozbyc bo oni tu nie są dla żużla tylko dla kasy! CO nam z Bogdanki jak zawsze ich działania beda się opierały na oszczędnościach, i na uważaniu żeby przypadkiem nie awansować, a kto wie czy nie będą chcięli Nas spuścić w tym sezonie po to żeby za rok awansować do 1 ligi. Przeżyją jakoś falę krytyki a później znowu będą wychwalali ich że super Sprawka awansował. Celowo pisze "Oni" w liczbie mnogiej - bo Sprawka to tylko marionetka w tym całym cyrku! Ja zmieniam Swój Avatar dopóki ten ........ nie odejdzie!