sprzedanych biletow w kazdym przypadke jest mniej o ok 500-700 sztuk
grudziadz - 5343
Ostrow - 4631
Gdańsk - 5200
Gorzow - nie policzone lebki, ale biletow sprzedanych 4500
Czyli co spotkanie ponad 10% ludzi na stadionie jest za darmo??? Jak, ktoredy, kiedy? Pamietam jeszcze z czasow drugoligowych ze faktycznie na kazdym niemal spotkaniu widzialem jak ci na bramce wpuszczaja kogos za darmo. Ale teraz nie przypominam sobie takiej sytuacji.
Ale jezeli jest to prawda to klub powinien jak najszybciej cos z tym robic... i to juz dawno - przeciez to jest full kasy. Chyba ze az tyle jest roznych 'gosci', porzadkowych i innych ktorzy legalnie wchodza za darmo ???
ps. Chociaz ja i tak nie wierze ze na podstawie zdjec mozna wyliczyc liczbe ludzi na stadionie... nie wierze i juz.
Moze zamiast tej chalupniczej metody liczenia lepiej zamontowac kolowrotki na bramkach? (+ np. odcinek kontrolny z biletu taki "bramkarz" odrywalby i zachowywal aby pozniej porownac ile osob na danej bramce przeszlo a ile biletow skasowano?)
Chcialbym aby na najbliszym meczu spiker pdo koniec zawodow podal liczbe sprzedanych biletow... jestem ciekawy reakcji publicznosci

Oczywiscie tej ktora bedzie w zasiegu glosnikow

A ja dochodzę do wniosku, że albo ludzie się roztyli bądź urośli ponad miarę, albo stadion nam się coraz bardziej kurczy
Ja tylko pamietam ze oficjlanie kiedys podano wg pomiarow ze stadion ma 11 tysiecy miejsc. Tyle wyliczono oficjalne dajac 0,5m na osobe. Wiec moze rzeczywiscie troche sie skurczyl, albo ludziom lepiej sie powodzi