Nasi rywale w sezonie 2014

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

Re: Nasi rywale w sezonie 2014

#376 Postautor: Czarek » 31 stycznia 2014, o 14:51

mariusz1987 pisze:kurde tylko u nas takie cuda już drugi sezon nie mamy 2 juniorów jeżdząc w 1 lidze, nawet 2 ligowe drużyny ich mają a klub pod szyldem Lubelski Węgiel nie, to jawna kpina :D

Mamy! Przecież O.Bober przegrał z nimi rywalizację o pierwszy skład i poszedł do Grudziądza się objeżdżać.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

go!
Trener

#377 Postautor: go! » 31 stycznia 2014, o 17:44

meesha pisze:Jak żeś to wydedukował? :D

Tak jak ty "żeś" zdanie zbudował :p

harry
Trener

#378 Postautor: harry » 1 lutego 2014, o 10:48

$korzen$ pisze:To wszystko bylo tylko kwestia czasu Panowie.... z jednej strony dobrze, bo w koncu uwolnimy sie od wasatego krzykacza ktory wiecej szkodzi niz pomaga (Dariusz to tylko jego marionetka) ale odejscie Bogdanki to jednoczesnie koniec zuzla na poziomie w Lublinie. Obawiam sie, ze na laaaaadnych kilka lat. Obawiam sie przy tym, ze tym razem ta dyscyplina nie przetrwa. Nawet mi, czlowiekowi uzaleznionemu do granic mozliwosci na mysl o II lidze robi sie po prostu niedobrze. Harry a co na to ludzie od 2 klubu? Zacieraja rece czy wobec "adijos" Bogdanki tez parcie na szklo znika 8) ?

Póki co korzeniu to na serio nikt nic nie wie poza kubem oczywiście. TY piszesz tak jakbyś wiedział coś więcej. To prosimy o szczegóły, może być prywatnie z chęcią.
Na razie same plotki i domysły. Oficjalnie cisza jak to ktoś napisał "grobowa"

W związku z tym trudno do takiego stanu rzeczy się ustosunkować i wysuwać teorie co ktoś będzie robił a co nie bo może się uda a może nie. Ble, ble, ble.

Bądźmy poważni.
Jeżeli jest kłopot to trzeba zacząć o tym gadać już teraz, tak myślę, i to teraz bo za dwa tygodnie w drugiej połowie lutego to już za późno na zmiany. Po prostu nikt nie zdąży tego w miesiąc ogarnąć. To jest moje zdanie bo wiem, ile zajmują czasu wszelkie sprawy z tym związane.

Jeżeli chodzi o chętnych do założenia drugiego klubu to nie rozmawiałem z ludźmi na ten temat bo tak jak wspomniałem - nie ma póki co o czym.
Temat był wałkowany na nastepny sezon i nie sądzę żeby coś się zmieniło w tej kwestii.
Jeżeli czegoś się boję to tego że brak żużla przez sezon może być jakimś problemem.

Reasumując, podjąłem temat w nadziei, że coś się dowiem konkretnego ale widzę, że najwięksi piewcy klubu gdzieś zniknęli i przeczekują. Media ani słowem się nie zająkną więc nie ma tematu?
Ty coś napisałeś ale trudno zrozumieć czy jesteś pseudo emisariuszem Sprawki, czy tylko powtarzasz plotki.
Czas ucieka.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Yorkero

#379 Postautor: Yorkero » 1 lutego 2014, o 15:52

No i PK w Ostrowie...

mariusz1987
Junior

#380 Postautor: mariusz1987 » 1 lutego 2014, o 15:56

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/41410 ... w-ostrovii

to tyle jeśli chodzi o Petera u nas

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#381 Postautor: Łoptymista » 1 lutego 2014, o 16:51

Może Ovia chce wskoczyć w nasze miejsce do I ligi?????? U nas sen zimowy trwa w najlepsze.

meesha
Trener
Kontakt:

#382 Postautor: meesha » 1 lutego 2014, o 18:07

Przecie sa w pierwszej lidze. A my nie wiem w ktorej. Wiadomo tylko, ze w polskiej :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#383 Postautor: $korzen$ » 1 lutego 2014, o 22:51

harry pisze:
$korzen$ pisze:To wszystko bylo tylko kwestia czasu Panowie.... z jednej strony dobrze, bo w koncu uwolnimy sie od wasatego krzykacza ktory wiecej szkodzi niz pomaga (Dariusz to tylko jego marionetka) ale odejscie Bogdanki to jednoczesnie koniec zuzla na poziomie w Lublinie. Obawiam sie, ze na laaaaadnych kilka lat. Obawiam sie przy tym, ze tym razem ta dyscyplina nie przetrwa. Nawet mi, czlowiekowi uzaleznionemu do granic mozliwosci na mysl o II lidze robi sie po prostu niedobrze. Harry a co na to ludzie od 2 klubu? Zacieraja rece czy wobec "adijos" Bogdanki tez parcie na szklo znika 8) ?

Póki co korzeniu to na serio nikt nic nie wie poza kubem oczywiście. TY piszesz tak jakbyś wiedział coś więcej. To prosimy o szczegóły, może być prywatnie z chęcią.
Na razie same plotki i domysły. Oficjalnie cisza jak to ktoś napisał "grobowa"

W związku z tym trudno do takiego stanu rzeczy się ustosunkować i wysuwać teorie co ktoś będzie robił a co nie bo może się uda a może nie. Ble, ble, ble.

Bądźmy poważni.
Jeżeli jest kłopot to trzeba zacząć o tym gadać już teraz, tak myślę, i to teraz bo za dwa tygodnie w drugiej połowie lutego to już za późno na zmiany. Po prostu nikt nie zdąży tego w miesiąc ogarnąć. To jest moje zdanie bo wiem, ile zajmują czasu wszelkie sprawy z tym związane.

Jeżeli chodzi o chętnych do założenia drugiego klubu to nie rozmawiałem z ludźmi na ten temat bo tak jak wspomniałem - nie ma póki co o czym.
Temat był wałkowany na nastepny sezon i nie sądzę żeby coś się zmieniło w tej kwestii.
Jeżeli czegoś się boję to tego że brak żużla przez sezon może być jakimś problemem.

Reasumując, podjąłem temat w nadziei, że coś się dowiem konkretnego ale widzę, że najwięksi piewcy klubu gdzieś zniknęli i przeczekują. Media ani słowem się nie zająkną więc nie ma tematu?
Ty coś napisałeś ale trudno zrozumieć czy jesteś pseudo emisariuszem Sprawki, czy tylko powtarzasz plotki.
Czas ucieka.

No co ty Harry, ja tylko powtarzam plotki, nawet zbytnio dalej nie weszylem bo tegoroczny sklad sprawil, ze nawet mi sie nie chce.

henek1234
Szkółkowicz

#384 Postautor: henek1234 » 2 lutego 2014, o 07:53

meesha pisze:Przecie sa w pierwszej lidze. A my nie wiem w ktorej. Wiadomo tylko, ze w polskiej :p

nie wiesz :( dziwne :( myślałem oraz większa połowa forum że wszystko wiesz wraz ze swoim Guru :) :)

meesha
Trener
Kontakt:

#385 Postautor: meesha » 2 lutego 2014, o 11:34

Chyba twoim bo to nie ja o nim piszę w każdym wpisie.

A to był żart dla inteligentnych czytelników odnoszący się do zmiany nazw lig. Nie dziwi mnie że nie pojąłeś. Razem ze swoją "większa połową".
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

alfkrystian
Szkółkowicz

#386 Postautor: alfkrystian » 2 lutego 2014, o 14:01

henek1234 pisze:
meesha pisze:Przecie sa w pierwszej lidze. A my nie wiem w ktorej. Wiadomo tylko, ze w polskiej :p

nie wiesz :( dziwne :( myślałem oraz większa połowa forum że wszystko wiesz wraz ze swoim Guru :) :)

A moja MNIEJSZA POŁOWA ( o pół głowy ) twierdzi , że nie wie o co chodzi

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#387 Postautor: mustafa » 2 lutego 2014, o 14:45

chyba po prostu jego "większa połowa" mózgu przestała funkcjonować :)

miedziany
Senior

#388 Postautor: miedziany » 2 lutego 2014, o 19:05

stary skład odszedł, Bober uciekł, Ziółkowski zrezygnował, trenera i sponsora głównego brak... nie jest dobrze. w tej chwili nie jesteśmy na poziomie 1 ligi... Sprawke ratuje powrót Miska ale to jest za mało, widać jak na dłoni że się pogubił. Mam nadzieję że Bogdanka zostanie, nie po to dała nam awansować do 1 ligi, żebyśmy teraz spadli.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#389 Postautor: InDorka » 2 lutego 2014, o 21:31

go! pisze:Ja tam rozumiem doskonale. Jest was dwóch, para, o jednego więcej niż jakbyś był sam. ;)

Dziękuję...nie mogę przestać się śmiać....
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
lombard
Senior

#390 Postautor: lombard » 3 lutego 2014, o 07:56

Temat co prawda dotyczy naszych rywali ale ponieważ kwestia którą poruszacie jest ważna, to też coś powiem od siebie. To jest największy problem naszego klubu, że nigdy nie wiadomo jaki będzie budżet. Jesteśmy na łasce określonej firmy i to jest tak, że od transzy sponsorskiej zależy być albo nie być. Kiedyś zawodnicy też brali spore pieniądze choć nie tak duże jak teraz w sensie siły nabywczej pieniądza. Różnica kiedyś polegała na tym, że było sporo młodych. Oni chcieli się ścigać, pokazać się, narażać kości, często nie zastanawiając się długo ile z tego będę miał. Dzisiaj jak pokazuje przykład Oskara tak nie ma i nie będzie. Ten problem dotyczy wszystkich. No może prawie wszystkich bo niektórzy mają solidną podstawę finansową. Problem polega na tym, że my na ten temat najwięcej wałkujemy i zarażamy wszystkich dookoła. powoli i prasa to podłapuje szukając sensacji. Inni robią to tak (dziwny zbieg okoliczności), że kiedy prasa pisze, że coś jest nie tak, to nagle ten czy ów klub ogłasza, że kogoś tam spłacił, zatrudnił albo coś zrealizował. Natomiast u nas jak ogłasza prasa, to o dziwo zawsze jest sprawdzone info a po potwierdzeniu info okazuje się, że jest nawet gorzej. Cholera na prawdę mam żal, że nie można u nas spokojnie oglądać żużla tylko ciągle ktoś smrodzi. I nie zamierzam tu bronić DS ale kto by nie był na jego miejscu miał by taką samą przerąbaną robotę.

henek1234
Szkółkowicz

#391 Postautor: henek1234 » 3 lutego 2014, o 08:58

lombard pisze:Temat co prawda dotyczy naszych rywali ale ponieważ kwestia którą poruszacie jest ważna, to też coś powiem od siebie. To jest największy problem naszego klubu, że nigdy nie wiadomo jaki będzie budżet. Jesteśmy na łasce określonej firmy i to jest tak, że od transzy sponsorskiej zależy być albo nie być. Kiedyś zawodnicy też brali spore pieniądze choć nie tak duże jak teraz w sensie siły nabywczej pieniądza. Różnica kiedyś polegała na tym, że było sporo młodych. Oni chcieli się ścigać, pokazać się, narażać kości, często nie zastanawiając się długo ile z tego będę miał. Dzisiaj jak pokazuje przykład Oskara tak nie ma i nie będzie. Ten problem dotyczy wszystkich. No może prawie wszystkich bo niektórzy mają solidną podstawę finansową. Problem polega na tym, że my na ten temat najwięcej wałkujemy i zarażamy wszystkich dookoła. powoli i prasa to podłapuje szukając sensacji. Inni robią to tak (dziwny zbieg okoliczności), że kiedy prasa pisze, że coś jest nie tak, to nagle ten czy ów klub ogłasza, że kogoś tam spłacił, zatrudnił albo coś zrealizował. Natomiast u nas jak ogłasza prasa, to o dziwo zawsze jest sprawdzone info a po potwierdzeniu info okazuje się, że jest nawet gorzej. Cholera na prawdę mam żal, że nie można u nas spokojnie oglądać żużla tylko ciągle ktoś smrodzi. I nie zamierzam tu bronić DS ale kto by nie był na jego miejscu miał by taką samą przerąbaną robotę.

masz rację kto by nie był będzie miał przerąbana robotę :(
ale co robi DS ? przez 5 lat nie znalazł ŻADNEGO powtarzam ŻADNEGO POWAŻNEGO SPONSORA !!!!!!!
Bogdanka to wiadomo zasługa p Żuka
Miasto wiadomo też Żuk
Tyskie z Urzędu dla wszystkich drużyn pierwszo-ligowych
Centrochem !!! raczej był bo widząc zarządzanie klubem wątpię aby dalej wykładał kasę na towarzystwo wspólnej adoracji
gdzie jest szumnie zapowiadana S.A ??
gdzie jest tak zapowiadany REEAL ????
mali sponsorzy owszem są , ale oni nie wiem czy wystarczą na utrzymanie klubu, , autka służbowego prezesa i no nie małej jego pensyjki .Ok niech ma dwa razy więcej , ale za pracę którą będzie widać i wtedy nikt do niego nie będzie miał żadnych pretensji.
A jest z roku na rok coraz gorzej , wiadomo od dawna że non stop na Bogdankę nie będzie można liczyć tak jak i na Miasto . I co robi nasz prezes dalej czeka na mannę z nieba może ktoś zlituje się i da :(
Może zacznie od siebie i zaprzestanie pobierać pensję ok niech ma , ale za taka pracę jaka wykonuje to nawet najniższa krajowa będzie za duża .
Pensja jego nie powinna na dzień dzisiejszy przekraczać wypłaty dla bezrobotnych z urzędu pracy .
I nikt nie wyłapuje żadnych sensacji tylko to są prawdziwe fakty
RF 2013 będzie się odbijała jeszcze bardzo długo dopóki nie nastąpią radykalne zmiany w klubie KMŻ !!!!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#392 Postautor: Cooper » 3 lutego 2014, o 09:36

miedziany pisze:Mam nadzieję że Bogdanka zostanie, nie po to dała nam awansować do 1 ligi, żebyśmy teraz spadli.

No jesli to ma byc argument, ktory przekona glownego sponsora do pozostania przy klubie, to powoli mozemy sie odzwyczajac od aktualnej nazwy klubu 8) Co gorsza, mam wrazenie, ze to jedyny argument jakiego moze uzyc z czystym sumieniem DS w rozmowach z kopalnia (sa jakies rozmowy, czy list wyslany w listopadzie i czekamy na odpowiedz?). Innych argumentow brak - no chyba, ze forum cos podsunie? Ja bym na sile podciagnal frekwencje na trybunach, bo to sie jeszcze jako tako trzyma, mimo znanego stanowiska prezesa co do ilosci ludzi na trybunach.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#393 Postautor: Łoptymista » 3 lutego 2014, o 10:11

Cooper przepros pana prezesa. W styczniu tez pisal do Bogdanki!!! :lol:

Ja j**ie, ale czarna dziura smutku i niemocy.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#394 Postautor: Łoptymista » 29 marca 2014, o 11:17

Jakos umknela nam wiadomosc, ze rzekomy trup z Gniezna ma nowego sponsora tytularnego:(

Ma też takie coś:
Obrazek
http://zapodaj.net/5268628695e89.jpg.html

Nie to co genialnie prowadzony i zarządzany klub z Lublina:(

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#395 Postautor: niespokojny » 29 marca 2014, o 14:01

i 3 mln długu :wink:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#396 Postautor: Gelo » 29 marca 2014, o 23:39

a u nas żadnego długu ale za to: żadnego treningu, żadnego trenera, żadnego sponsora tytularnego. Jak dzisiaj przeczytałem, że u nas treningu nie ma, bo pogoda nie sprzyja - to już nawet nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Zaratustra
Kadrowicz

#397 Postautor: Zaratustra » 30 marca 2014, o 00:17

Ani śmiać, ani płakać Gelu. Po prostu trzeba się powoli oswajać z sytuacją...

grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#398 Postautor: grzesiek » 30 marca 2014, o 10:39

Gelo pisze:a u nas żadnego długu ale za to: żadnego treningu, żadnego trenera, żadnego sponsora tytularnego. Jak dzisiaj przeczytałem, że u nas treningu nie ma, bo pogoda nie sprzyja - to już nawet nie wiem czy się śmiać czy płakać.

A nie lepiej spojrzeć na to pozytywnie :D

Mamy juz jednego juniora! Jednego seniora bez licencji, swoja własna polewaczkę, i super prezesa który nad wszystkim czuwa i trzyma wszystko za jaja! :lol:
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#399 Postautor: mundzio » 30 marca 2014, o 14:05

wszystko ładnie pięknie, ale sezon zaczyna sie za dwa tygdnie. jest w ogóle szansa że pojedziemy do Dauvgapils ?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#400 Postautor: Łoptymista » 30 marca 2014, o 14:47

Ale z tym naszym genialnym prezesem to chyba nie ma co liczyć na normalne funkcjonowanie klubu i przygotowania. Ktoś jeszcze uważa, że facet nadaje sie do tej roboty? Przegrywamy zanim jeszcze zaczął się sezon.