Starty Sledzia i Piszcza w Anglii

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ozzyman

#201 Postautor: ozzyman » 18 czerwca 2004, o 00:10

Hollywood pisze:No to Panowie mamy powtórkę z rozrywki z tamtego sezonu !
Tomek złamał nogę na wyspach !
Ja pierdole ale pech , chyba trzeba będzie stosować ZZ w Grudziądzu i z Rzeszowem.
Oby tylko na playoffy się wykurował !

Tomek nie może być zastąpiony przez kolegów ponieważ ZZ obejmuje tylko 3 zawodników z drużyny z najwyższą średnią.

Gość

#202 Postautor: Gość » 18 czerwca 2004, o 00:11

Może być ZZ bo Tomek miał 3 średnią z tamtego sezonu.

KOZIOŁEK

#203 Postautor: KOZIOŁEK » 18 czerwca 2004, o 00:12

W takim momencie... :cry: Bez "Piszczyka" bedzie ciężko!

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#204 Postautor: kdsz » 18 czerwca 2004, o 00:12

Obawiam sie, ze za Tomka nie bedzie mozna zastosowac ZZ. Nie pamietam dokladnie, ale chyba nie znajdowal sie po I rundzie wsrod trojki najlepszych zawodnikow druzyny
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
ozzyman

#205 Postautor: ozzyman » 18 czerwca 2004, o 00:15

Hollywood pisze:Może być ZZ bo Tomek miał 3 średnią z tamtego sezonu.

Ale w drugiej rundzie obowiązują średnie biegowe uzyskane z pierwszej rundy fazy zasadniczej rozgrywek.A o ile mi wiadomo to lepsze wyniki mieli Karlsson,Śledź i Knap.Tak więc lipa i teraz nie ma kto jechać.Tracimy zawodnika prowadzącego parę i w dodatku nie mamy rezerwy.

KOZIOŁEK

#206 Postautor: KOZIOŁEK » 18 czerwca 2004, o 00:19

Trzeba bedzie rozdzielić naszą najlepszą parę Peter-Grzesio :cry: !Jużnie bedzie biegów po 5:1 :evil:!

Gość

#207 Postautor: Gość » 18 czerwca 2004, o 00:24

Do 25 lipca pierwszego meczu w playoff , jest jeszcze 5 tygodni , myśle że zdąrzy sie wykurować , oby tylko z Rzeszowem dać rade , bo o wygranej w Grudziądzu można zapomnieć.

ps.Jednak cobyście nie powiedzieli wyszło na moje , Mordel pojedzie z Gnieznem na bank , choć bardzo szkoda że w tak smutnych okolicznościach załapie się do składu.

Gość

#209 Postautor: Gość » 18 czerwca 2004, o 00:33

Co teraz k.... będzie ? a miała być e-liga , już się nastawiłem !! k.....
Są tylko 4 wyjścia !!! :

1) ściągnąc kogoś na mały kontrakt

2) Mordel się zmobilizuje i przypomni sobie jak się jeździ na żużlu

3) niech Trumiński trenuje codziennie przez kilka tygodni do 25 lipca

4) diagnoza okaże się nie słuszna i Piszczo wróci na playoffy

Gość

#211 Postautor: Gość » 18 czerwca 2004, o 00:51

... jest jeszcze jedno wyjście : Stefani przyjmie polskie obywatelstwo i odnowi na biegu licencje.

swoją drogą Piszczo to odzwierciedlenie Kuciapy , jeden i drugi są bardzo podatni na kontuzje.Szczerze powiem , że przed sezonem zastanawiałem się co by było jak by ktoś złapał kontuje, dziwnym trafem pomyślałem najpierw o Piszczu.

Kilok

#212 Postautor: Kilok » 18 czerwca 2004, o 01:36

Alez pech :( rzeczywiscie bardzo ciezka sytuacja na rynku nie ma juz praktycznie zawodnikow ktorzy by mogli uzupelnic luke no chyba ze Zieja ale z nim jakies szopki byly ze nie trenuje itd.Trzeba walczyc.Damy rade!!!!!!

max3
Zawodowiec

#213 Postautor: max3 » 18 czerwca 2004, o 02:28

Pozostaje nam tylko Sebastian Truminski ,trzeba go dosprzetowic ,kurwa mac powinien sie Piszczyk oszczedzac dla Tz ,chyba mozemy zapomniec o extralidze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#214 Postautor: GIGI » 18 czerwca 2004, o 07:32

max3 pisze:Pozostaje nam tylko Sebastian Truminski ,trzeba go dosprzetowic ,kurwa mac powinien sie Piszczyk oszczedzac dla Tz ,chyba mozemy zapomniec o extralidze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Ja myślę że został nam tylko Jurek M.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#215 Postautor: Ar2rB » 18 czerwca 2004, o 11:01

GIGI pisze:Ja myślę że został nam tylko Jurek M.

Sponsorzy go powinni teraz mocno dosprzetowić. Gość umiał jeździć skutecznie i czasem nawet walecznie. Gdyby go jeszcze jakoś zmobilizować $$$ to może byłby w stanie te 3-7 punktów robić.
A Juras powinien sobie zdać sprawę z tego, że lublin na niego liczy.
Niech przypomni nam, kibicom, że jak chce to potrafi.
Powiem szczerze, że zawsze go dazyłem dużą sympatią i zawsze mu kibicowałem :). Niech sie weźmie w garść, odstawi browara i TRENUJE!

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#216 Postautor: GIGI » 18 czerwca 2004, o 11:04

Ar2rB pisze:A Juras powinien sobie zdać sprawę z tego, że lublin na niego liczy.

Z niewolnika nie ma robotnika , ma powazne zaległości treningowe , mówiąc krótko - awans oddalił się o .... poprostu oddalił się strasznie, w tym roku nic z tego już nie wyjdzie

harry
Trener

#217 Postautor: harry » 18 czerwca 2004, o 11:29

GIGI pisze:
Ar2rB pisze:A Juras powinien sobie zdać sprawę z tego, że lublin na niego liczy.

Z niewolnika nie ma robotnika , ma powazne zaległości treningowe , mówiąc krótko - awans oddalił się o .... poprostu oddalił się strasznie, w tym roku nic z tego już nie wyjdzie

Od dawna twierdziłem, że mamy strasznie cienkich kibiców i teraz to sie potwierdza. Same wymoczki a właśnie teraz w obliczu tych trudnych chwil przyszedł moment sprawdzenia drużyny, zawodników, działaczy i kibiców. I co????
Pierwsi drapaka dajÄ… " WIERNI KIBICE"
DZIĘ-KU-JEMY! DZIĘ-KU-JEMY! DZIE-KU-JEMY!

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#218 Postautor: Ar2rB » 18 czerwca 2004, o 11:30

GIGI pisze:Z niewolnika nie ma robotnika , ma powazne zaległości treningowe , mówiąc krótko - awans oddalił się o

Z jakiego niewolnika? Nikt go tu na siłę nie trzyma. Ma okazję (może jedyną u schyłku kariery?) na zarobienie niezłych $$$ to powinien to chociaż próbować wykorzystać. Na pewno nie zastąpi nawet 1/3 Piszcza ale kilka punktów mogłby przywozić (zwłaszcza na torze w Lublinie).

A na meczu z Gnieznem powinien pokazać, że jeździć jeszcze potrafi.
Tylko, że teraz powinien każdy wieczór spędzać na torze, a przedpołudnie na siłowni ;). Odstawić napoje chłodzące :lol: i na poważnie wziąść sie do roboty.

harry
Trener

#219 Postautor: harry » 18 czerwca 2004, o 11:33

A po drugie: nie jest znany jeszcze kształt Extraligi itd. Moze nie będzie II ligi. Wtedy byłyby szanse na 10 drużyn w e-lidze i co wtedy mamy już sie poddać a potem pluć sobie w brodę?

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#220 Postautor: $korzen$ » 18 czerwca 2004, o 12:25

Ja mysle ze trzeba w d... kopnac Mordela i Truminskiego. Trzeba wstawic Jelenia do skladu jako seniora i tyle !. NIech Stachyra w koncu ruszy D... i wezmie sie za niego. Dzien w dzien treningi z Jeleniem i moze cos z tego bedzie. Bo wole juz jego ogladac niz Mordela czy Truminskiego.

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#221 Postautor: WBA » 18 czerwca 2004, o 13:02

harry pisze:
GIGI pisze:

Od dawna twierdziłem, że mamy strasznie cienkich kibiców i teraz to sie potwierdza. Same wymoczki a właśnie teraz w obliczu tych trudnych chwil przyszedł moment sprawdzenia drużyny, zawodników, działaczy i kibiców. I co????
Pierwsi drapaka dajÄ… " WIERNI KIBICE"
DZIĘ-KU-JEMY! DZIĘ-KU-JEMY! DZIE-KU-JEMY!

nic dodać, nic ująć - totalne biadolenie, małe kontrakty, obywatelstwo dla Stefaniego (ROTFL) , żenada

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#222 Postautor: Metalliczny » 18 czerwca 2004, o 14:47

A ja się nie dziwię, że zapanowała taka atmosfera, bądź co bądź, Tomek teraz jest bardzo potrzebny, w końcu dogadał się ze sprzętem i te 8-10 pkt. ostatnio przywoził. Jego kontuzja oznacza brak tych właśnie punktów, a co to oznacza to chyba jasne. Także nie dziwcie się, że ludzie wpadają w panikę, co prawda niektórzy przesadzają, bo akurat teraz punkty Tomka będą najbardziej potrzebne. Niepotrzebnie się denerwujecie, zrozumcie innych, to jest świeża informacja, przyjmą, ochłoną i będzie dobrze.

natka
Kontakt:

#224 Postautor: natka » 18 czerwca 2004, o 19:28

zamiast biadolić powinniśmy chyba wesprzec jakoś Tomka, na pewno się chłopak załamał :( a im w lepszym będzie stanie psychicznym tym szybciej będzie wracał do zdrowia.....TOMEK JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOZIOŁEK

#225 Postautor: KOZIOŁEK » 19 czerwca 2004, o 17:06

Jestem tego zdania co Natka!"Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem" tylko jechać dalej.Wiadomo, że strata Tomka bedzie widoczna, zwłaszcza gdy ten ustabilizował ostatnio formę-ok 10 pkt. w meczu!Nie zapominajmy jednak, że mamy naprawdę wyrównaną drużynę, w której każdego zawodnika poza juniorami stać na zdobycie 10 pkt. co dobrze nam wróży w playoffach.Oby to była ostatnia kontuzja lubelskiego zawodnika w tym sezonie.Na koniec ze smutkiem :cry: moge powiedzić po raz kolejny, że to koniec występów Tomka na angielskich torach w tym sezonie(obym się mylił znowu :twisted: ).Pozdro!
JESTEÅšMY Z TOBÄ„ , PISZCZYKU JESTEÅšMY Z TOBÄ„!!!TÅ» SIPMA LUBLIN FANS!!!