3 miesiace przerwy Piszcza!!!!!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#26 Postautor: GIGI » 18 czerwca 2004, o 10:35

ravajas pisze:jedną z trzech pierwszych średnich zawdoników desygnowanych do danego meczu na pewno ma, więc mozna Piszcza zastępować. jasne? ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski

coś mi się nie wydaje aby mieścił się Piszczo w pierwszej trójce , przecież początki były trudne.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#27 Postautor: Metalliczny » 18 czerwca 2004, o 10:43

No fuck! Taka wiadomośc na początek dnia. Szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda, mysli o awansie trzeba raczej będzie odłożyć, bo kto za Tomka pojedzie? Ojciec, Trumna, pfffffffff. A może gwiazdor (di dżej :twisted: ) ? Daleko nam do Rzeszowa, ale w zeszłym roku też się chyba wszystko od Tomka zaczęło......

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#28 Postautor: Kubbas » 18 czerwca 2004, o 11:05

ZZ mozna zastosowac za zawodnika ktoryma jedna z 3 pierwszych srednich w CALYM ZESPOLE. Tak wiec Piszczyk mogl byc zastepowany tylko przez pierwsze mecze (srednia liczona z zeszlego sezonu). Kiedy srednie zostaly "uaktualnione" miejsce Tomka zajał chyba Grzesio Knapp.
Tak wiec w tej chwili mozna zastosowac ZZ za Karlssona, Sledzia, Knappa.

Pozdrawiam
:( :( :(

maly

#29 Postautor: maly » 18 czerwca 2004, o 11:23

no to ładnie a mialo byc tak wszystko pieknie dopięte ale niestety kontuzja nie wybiera trudno nie mozna sie zalamac !!!!!!!!!!!!!!! JEDZIEMY DALEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#30 Postautor: jacur78 » 18 czerwca 2004, o 11:34

Nie ma co rozpaczac!
Szkoda Tomka ale zuzel to sport obarczony duzym ryzykiem kontuzji a ona wkalkulowana jest w kazdy start zawodnika!
Biadolicie ze juz po awansie, ze szanse stracone. eh. Co to za postawa. JA mysle ze i tak 2 miejsce zajmiemy a na baraze Tomek bedzie juz zdrowy :)

Piotrbaz

#31 Postautor: Piotrbaz » 18 czerwca 2004, o 11:35

a myslałem ze tz wreszcie awansuje.. jak sie okazało mój qmpal miał racje i tz na 1 koleje miał pierwsze miejsce zamodzialne :( ale te swiat jest ..

harry
Trener

#32 Postautor: harry » 18 czerwca 2004, o 11:49

No takich płaczków jeszcze nie widziałem. Lećcie do mamusi niech wam łzy powyciera. Już przegraliście?
Tomek ma złamaną kość nad kostką. Jutro będzie miał operację - będą ją łączyć na śruby. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to TYLKO 6 TYGODNI!!!
Musimy trzymać wszyscy kciuki za niego i operację a nie rozpaczać jak stare baby pod kościołem.
I bardzo ważna rzecz- Tomek jest mocno załamany tym wszystkim I właśnie teraz potrzeba mu otuchy, wielkiego wsparcia i solidarności a nie mazgai.
Jemu chyba bardziej zależy jak wam, bo od razu zaproponował pożyczenie wszystkich swoich 4 silników do testowania...

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#33 Postautor: $korzen$ » 18 czerwca 2004, o 11:59

Panowie nie mozna sie poddawac !!, jestem pewien ze nasi chlopcy beda teraz 2 razy bardziej zmobilizowani !!!!. Pozostaje ostro trenowac bo nic innego nam nie zostaje. Maly kontrakt nie wchodzi w rachube bo kto ?, na mysl przyszedl mi tylko Osumek. ALe prawdopodobienstwo ze Wlokniarz go pusci to praktycznie 0. Jesli Harry ma racje i Piszczo wrocil by za 6 tygodni to moze nie bedzie tak tragicznie, chodz czekaja nas mecze z Rzeszowem, wyjazd do Grudziadza i 2 lub 3 rundy Play Off. Zwlaszcza boje sie ze bez Piszcza nie damy rady w Play Offach. Bo sami wiecie nasz zespol bez niego to jak motocykl z 1 kolem. Ale trzeba walczyc !

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#34 Postautor: Lublin_Fan » 18 czerwca 2004, o 12:07

harry pisze:Jemu chyba bardziej zależy jak wam, bo od razu zaproponował pożyczenie wszystkich swoich 4 silników do testowania...

Piękna postawa. Trzeba zatem dosprzętowić Mordela albo Trumińskiego i jedziem z tym koksem.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener