3 miesiace przerwy Piszcza!!!!!!!
Czytam to forum i nie mogę nadziwić się jak dużo macie w sobie optymizmu w stosunku do Mordela czy Trumny. Zastanówcie się, dlaczego oni nie jeżdżą nawet w II lidze, dlaczego nikt ich niechciał. A Wy chcecie podpierać się nimi w walce o E-ligę. A jeszcze dajcie im sprzęt Piszcza
Tomek jak wróci będzie miał wtedy na czym w barażach jeździć.
Skład widzę następujący:
9. Śledż
10. Franków
11. Knapp
12. Mordel
13. Karlsson
14. Stachyra
15. Jeleniewski
Za Mordela jeżdzi Jeleń, jeśli chce nam coś udowodnić i jeździć w przyszłym sezonie.
A swoją drogą to w przepisach sportu żużlowego musi się coś zmienić, bo od kilku (3-4) lat notuje sie coraz więcej wypadków na torach.
Skład widzę następujący:
9. Śledż
10. Franków
11. Knapp
12. Mordel
13. Karlsson
14. Stachyra
15. Jeleniewski
Za Mordela jeżdzi Jeleń, jeśli chce nam coś udowodnić i jeździć w przyszłym sezonie.
A swoją drogą to w przepisach sportu żużlowego musi się coś zmienić, bo od kilku (3-4) lat notuje sie coraz więcej wypadków na torach.
Uważam, że trzeba teraz koniecznie dosprzetowac Frnakowa, bo Knapp i Śledz sie jak widac dogadali z motorami, a Franek od poczatku sezonu moze nie jezdzi na zlomie, ale moglo by byc lepiej. Od wyniku Franka teraz moze duzo zalezec bo jest mozliwosc na pare 5:1 ze Sledziem, a zeby wywalczyc e-lige to koniecznie kazdy musi pojechac na max swoich umiejetnosci. Mariusz jest w stanie robic ponad 10 pkt i to nie tylko na naszym torze! Juniorzy, Mordel czy Trumna to praktycznie wielka niewiadoma przed kazdym meczem.
Mam nadzieje, ze Tomka skleja tak szybko zeby smigal w barazach tak jak ostatnio.
PS. Nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy. Przed kontuzja Piszcza, znalazl sie sponsor, ktory zrobil sprzet Mordelowi ... a przeciez wydawalo sie ze Jurek pojedzie tylko w jednym meczu. Nie lepiej bylo wtedy zainwestowac w sprzet Franka albo Stachyry ?
Mam nadzieje, ze Tomka skleja tak szybko zeby smigal w barazach tak jak ostatnio.
PS. Nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy. Przed kontuzja Piszcza, znalazl sie sponsor, ktory zrobil sprzet Mordelowi ... a przeciez wydawalo sie ze Jurek pojedzie tylko w jednym meczu. Nie lepiej bylo wtedy zainwestowac w sprzet Franka albo Stachyry ?