3 miesiace przerwy Piszcza!!!!!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#76 Postautor: bartosch » 19 czerwca 2004, o 01:06

Tomek to jest gosc... zdrowiej bracie!
carpe diem!

Awatar użytkownika
major

#77 Postautor: major » 19 czerwca 2004, o 08:24

Czytam to forum i nie mogę nadziwić się jak dużo macie w sobie optymizmu w stosunku do Mordela czy Trumny. Zastanówcie się, dlaczego oni nie jeżdżą nawet w II lidze, dlaczego nikt ich niechciał. A Wy chcecie podpierać się nimi w walce o E-ligę. A jeszcze dajcie im sprzęt Piszcza :evil: Tomek jak wróci będzie miał wtedy na czym w barażach jeździć.
Skład widzę następujący:
9. Śledż
10. Franków
11. Knapp
12. Mordel
13. Karlsson
14. Stachyra
15. Jeleniewski

Za Mordela jeżdzi Jeleń, jeśli chce nam coś udowodnić i jeździć w przyszłym sezonie.
A swoją drogą to w przepisach sportu żużlowego musi się coś zmienić, bo od kilku (3-4) lat notuje sie coraz więcej wypadków na torach.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#78 Postautor: istred » 19 czerwca 2004, o 09:39

Uważam, że trzeba teraz koniecznie dosprzetowac Frnakowa, bo Knapp i Śledz sie jak widac dogadali z motorami, a Franek od poczatku sezonu moze nie jezdzi na zlomie, ale moglo by byc lepiej. Od wyniku Franka teraz moze duzo zalezec bo jest mozliwosc na pare 5:1 ze Sledziem, a zeby wywalczyc e-lige to koniecznie kazdy musi pojechac na max swoich umiejetnosci. Mariusz jest w stanie robic ponad 10 pkt i to nie tylko na naszym torze! Juniorzy, Mordel czy Trumna to praktycznie wielka niewiadoma przed kazdym meczem.
Mam nadzieje, ze Tomka skleja tak szybko zeby smigal w barazach tak jak ostatnio.

PS. Nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy. Przed kontuzja Piszcza, znalazl sie sponsor, ktory zrobil sprzet Mordelowi ... a przeciez wydawalo sie ze Jurek pojedzie tylko w jednym meczu. Nie lepiej bylo wtedy zainwestowac w sprzet Franka albo Stachyry ?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#79 Postautor: Gelo » 19 czerwca 2004, o 09:41

Ja bym nie zapominał jeszcze o... Januszu Stachyrze. Nie jeździł wcale, ale w sumie i Jurek i Sebek nie mają duz o wiecej startów za sobą. A uważam, że mimio wszystko Jasio byłby od nich lepszy., co udowadniał w zeszłym roku na treningach.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#81 Postautor: Radzio » 19 czerwca 2004, o 09:54

Ja sobie tak myślałem i szukałem kogoś na mały kontrakt. Nie wiem jak z ich zdrowiem ale może pokusić sie o ściagniecie Cegielskiego lub Winiarza? Tylko trzeba dobrze wiedzieć kiedy będa mogli jexdzić i czy wogóle wyjada na tor w tym sezonie. Myślę że po takiej przerwie mimo wszystko bedą troszkę lepsi od Mordela lub Truminskiego. ate mówię trzeba wszytsko dobrze wiedzieć aby sie nie przejechać na nich.