Tym meczem mogliśmy sobie zapewnić spokój i pełen luz. Niestety emocje będą dalej.
To był dziwny mecz. Druga seria wygrana 8pkt po czym, trzecia seria przegrana 8pkt. Zawiedli tak naprawdę Australijczycy i Andriej. Juniorzy już przyzwyczaili do statystowania. Brawo dla Miśka, a szczególnie Inawery za świetną inwestycję w nowy silnik.
ROW Rybnik-MOTOR Lublin 15.06.2014 godz. 17.00
Re: ROW Rybnik-MOTOR Lublin 15.06.2014 godz. 17.00
Rybnik jest niedoszacowany,to dobra drużyna, a Woryna juz robił w lidze u siebie po kilkanascie punktów.
Ja w typerze na chłodno postawiłem 50:40 dla gospodarzy i gdyby Szumina jechał do końca to mogło tak byc albo jeszcze gorzej dla nas (brak bonusa),a wiec przynajmniej ja nie czuje sie zaskoczony i w sumie wyjazd na mały plus (bonus)
Ja w typerze na chłodno postawiłem 50:40 dla gospodarzy i gdyby Szumina jechał do końca to mogło tak byc albo jeszcze gorzej dla nas (brak bonusa),a wiec przynajmniej ja nie czuje sie zaskoczony i w sumie wyjazd na mały plus (bonus)
Zwycięstwo z Grudziądzem u siebie lub bonus w Bydzi daje nam utrzymanie jeśli na innych torach nie będzie niespodzianek. Te dwa warunki spełnione razem dają szansę na play off. Wygrana z Łodzią i bonus z Bydzią może nie wystarczyć na play off. Za to wygrana z Grudziądzem i Łodzią załatwia wszystko. Wygranie wszystkiego u siebie i bonus z Bydzią może nam dać 3, a nawet 2 miejsce, jeśli Gniezno zacznie słabnąć. A przecież dochodzą jeszcze 3 mecze wyjazdowe i ewentualna opcja na bonusa z Łodzią...
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Jak ktoś oglada wszystkie mecze ( ja ) to zaczyna pewien obraz się wyłaniać. Rzeszów leje wszystkich u siebie niesamowicie. Dlaczego?? Jadą na więcej niż przyczepnej plastelinie. Na takim torze zlali potężnie i Grudziądz i Łódź i Gniezno. Bydgoszcz na bardzo przyczepnym zlała Daugę, Gniezno i Łódź i walczyła koło remisu z Rzeszowem.
Grudziądz na wyjeżdzi wygrał na betonie w Daudze i Rybniku, przemłócił na kopie z Rzeszowem i jak mu na tor napadało przegrał z nami.
Wnioski wyciągają się same ale czy osoby odpowiedzialne je wyciągną?
Daniel zmienił tunera i od razu różnica. Ostrzegam, trzeba mocno potrenować na odpowiednim torze bo będzie przykra niespodzianka.
Grudziądz na wyjeżdzi wygrał na betonie w Daudze i Rybniku, przemłócił na kopie z Rzeszowem i jak mu na tor napadało przegrał z nami.
Wnioski wyciągają się same ale czy osoby odpowiedzialne je wyciągną?
Daniel zmienił tunera i od razu różnica. Ostrzegam, trzeba mocno potrenować na odpowiednim torze bo będzie przykra niespodzianka.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Re: ROW Rybnik-MOTOR Lublin 15.06.2014 godz.
Aaa, zapomnialem sie pochwalic, ze trafilem wynik, niestety...
Podobnie jak slaba forme Kudriaszowa. Za to Misiek - jako sie rzeklo - mega wynik
Cooper 11 czerwca pisze:Fakty sa takie, ze Szczepaniak, Bridger i Woryna pojada raczej lepiej u siebie niz u nas. Do tego Szumina za Stachyre, no i mamy sytuacje taka, ze wynik jest na pewno kolo remisu, jak nie w plecy. Do tego jeszcze dochodzi pytanie, czy Lampart, Kudriaszov, Cam i Misiek pojada tak jak u nas...? Obstawiam niestety slabszy mecz Andrieja, w Grudziadzu mielismy troche zaciemniony obraz jego formy wyjazdowej (znal tor). 13 punktow Miska (w 5) tez bedzie dla mnie mega wynikiem.
Generalnie, jak sobie tak patrze to mi wychodzi 48:42 dla Rybola![]()
Podobnie jak slaba forme Kudriaszowa. Za to Misiek - jako sie rzeklo - mega wynik
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]