Nasi w zagranicznych startach
ja na ostatnim meczu slyszalem opinie, ze z Peterem trzeba bedzie sie rozstac w razie awansu bo jest za slaby na e-lige. Ja sie kompletnie z tym nie zgadzam!
Ja również. Może się narażę fanom Lee, ale dla mnie Peter jest pewniejszy. Myślę że przy odpowiednim sprzęcie jest w stanie jezdzić w ekstralidze na poziomie ok 10 punktów. Takie wyniki kręci w Szwecji, gdzie jezdzi z tymi samymi zazwodnikami, co w naszej elidze.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Gelo pisze:ja na ostatnim meczu slyszalem opinie, ze z Peterem trzeba bedzie sie rozstac w razie awansu bo jest za slaby na e-lige. Ja sie kompletnie z tym nie zgadzam!
Ja również. Może się narażę fanom Lee, ale dla mnie Peter jest pewniejszy. Myślę że przy odpowiednim sprzęcie jest w stanie jezdzić w ekstralidze na poziomie ok 10 punktów. Takie wyniki kręci w Szwecji, gdzie jezdzi z tymi samymi zazwodnikami, co w naszej elidze.
No nie wiem czy masz w 100% rację!! Może pamiętasz mecze w tamtym sezonie(Lublin-Tarnów), jake Lee Objeżdżał Petera
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2004, o 11:59 przez m.a.c.i.e.k.s, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KOZIOÅEK
To ja rozstrzygne spór Peter czy Lee w przyszłym sezonie-OBAJ
!Fajnie byłoby mieć takich dwóch przekozaków ale nie jest to chyba niestety możliwe ze względu na wymagania kontraktowe obu panów!Faktem jest jednak ,że klub powinien sie rozejrzeć za drugim obcokrajowcem bo Węgier to nie jest zawodnik który może wygrywać z najlepszymi!Peter&Lee z TŻ w Xtralidze!
-
Karolina M.
Rzeczywiście ciekawe. W życiu bym się nie spodziewał. Na wszelki wpadek sprawdzałem w kalendarzu, ale 1 kwietnia już dość dawno był
Chyba w Peterborough chcą sobie zrobić "mały TŻ Lublin", najpierw Piszczyk teraz Rybka. Tylko czekać a i Grzechu będzie śmigał na wyspach
Oby tylko nie odbiło się to na naszej drużynie... Tak czy inaczej życzę Darkowi powodzenia 
Starty za granica to wyzwanie, nie tylko sportowe ale i organizacyjne.
Sa plusy i minusy jazdy za granica: +kasa,zdobywanie doswiadczenia,mozliwosc rywalizacji z najlepszymi
a - wieksze ryzyko kontuzji, przeciazenie zawodnika itp.
Analizujac te + i - oraz biorac pod uwage wiek Darka (bardzo go lubie jako zawodnika), to.... a wlasciwie nic nie napisze, bedzie co ma byc, zycze mu jak najlepiej, a taj decyzji nie bede komentowal.
Sa plusy i minusy jazdy za granica: +kasa,zdobywanie doswiadczenia,mozliwosc rywalizacji z najlepszymi
Analizujac te + i - oraz biorac pod uwage wiek Darka (bardzo go lubie jako zawodnika), to.... a wlasciwie nic nie napisze, bedzie co ma byc, zycze mu jak najlepiej, a taj decyzji nie bede komentowal.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Starty za granica to wyzwanie, nie tylko sportowe ale i organizacyjne.
A ja widze same plusy. Tyle, ze sa plusy dodatnie i ujemne jak powiedzal Lechu W.
-
Michał K.
- Kontakt:
Żeby rozwiać niektóre wątpliwości powiem tylko tyle, że jeśli wszystko dobrze pójdzie, to w lidze angielskiej Darek nie będzie musiał korzystać ze sprzętu przygotowanego na naszą ligę. Darek jest doświadczonym zawodnikiem i wie co robi. Powinniśmy się cieszyć, że nasi zawodnicy są w centrum zainteresowania takich klubów. Teraz pozostaje nam trzymać kciuki za dobre występy Darka! 
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Gosia pisze:Rafał na naukę nigdy nie jest za późnoa jazda Sledzia na Wyspach moze wyjsć jemu tylko na dobre Bo chyba nie ma zawodnika któremu Anglia zaszkodzila
Hmm myślę że nie masz racji, co prawda na naukę nigdy nie jest za póżno ale w obecnej naszej sytuacji nie wiem czy to jest najlepsze rozwiązanie. Weźmy pod uwagę fakt że Darek nie jest juz najmłodszym zawodnikiem. Uważam że powinien się skupic tylko i wyłącznie na naszej lidze. Anglia jest cholernie trudna technicznie i wymaga na pewno duzo siły, nie wątpie ze Darek ja posiada ale po meczu w Anglii moze byc nieco zmęczony. No nic tyle moich wywodów , oby było wszystko jak najlepiej. Zyczę Darkowi wszystkiego najlepszego;)
GIGI zgadzam się z Tobą co do tego ze po Anglii moze być zmeczony i takie tam ale mysle ze Darek wie co robi i chyba nie porywa się z motyką na słońce Jezeli podjął taką decyzje to chyba ją przemyslał i dokładnie rozwazał wszystkie za i przeciw Mi się osobiscie wydaje ( moge się mylic) ze Darek sobie poradzi a nasz klub na tym wcale nie ucierpi a moze nawet i zyska Pozostaje trzymac kciuki i czekac na piątkowy mecz w Anglii